2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Lolissim şekerim, sen de benim gibi zayıfsın ama oruç da tutuyorsum maşallah , allah kabul etsin. ama akşamları çok çok ye olur mu? gelinime iyi bak! :roflol: hiç kilo alabildin mi şimdiye kadar?:CüvCüv:

lolişşş
kız allah seni ne etmesin
çok güldüm yaa
diodum biliomusun
kız gbi kaynı var heralde,maşşallah hiç şikayet yok,hiç anlatmıo demiştim içimden
yazını görünce koptum
bi ben değilim demek misafirin götünü toplamaktan fenalık geçirensempatiksalakcinni

adiemircim işte saat gece 12 den sonra bişey yiyip içmeyecekmişim aç karnına yapılıyormuş test. saat sabah 9 gibi gideriz nasipse.. ayrıca randevu almaya gerek yok dedi dr. ama sonuçları hemen alırmıyız işte onu bilmiyorum...
belficey canım allahın izniyle torunuyla oynucak bile baban.. allah başınızdan eksik etmesin...

ohh
maşallah topik pek bereketli şuan,herkesler burda
ee burdaki arkadaşlar,sizin evde yemekleri kim yapıoda burdasınız siz yaahu??
opuyorumnanaktan

ohh
opuyorumnanaktan

ya valla şu yemek yapma işi öldürüyor beni.yemeği yapmak değilde ne yapacağım diye düşünmek zor.
bugün baya kolaya kaçtım patates salatası,mercimek çorbası yeter bize.(canınız çekmesin)

ya valla şu yemek yapma işi öldürüyor beni.yemeği yapmak değilde ne yapacağım diye düşünmek zor.
bugün baya kolaya kaçtım patates salatası,mercimek çorbası yeter bize.(canınız çekmesin)

Ah ah ah gece yatarken sabah kalkmadan önce düşünüyorum.Çok sıkıntılı yaa.Biz öğle sabah kahvaltı yapıyoruz.Öğleyin yemek yiyoruz.Akşamda çay saati gibi öylecokacimcoook ben zaten nöbetçi aç oldum devamlı açım

valla ben daha tutmadım hiç
geçen yolculuk var die tutmadım,dünde eşimle kayınvalidem saldırı gbi oldu üstüme sakın ha falan die :))
ondan tutmadım.
dayanabileceğimide sanmıorum ama bi deniycem yinede..
tutan arkadaşlarınkinide allah kabul etsin inşallah

ağbim gelecek akşama,çok kasmıorum kendimi
yetiştirirm die
eşimde tutuo(allah kabuletsin herkesinkini)
onun için çorba,sulu yemek,pilav,et türü bişiler,salata falan yaparım..
oruç değilim ama maaşallah oruç gbiyim :))

ohh
opuyorumnanaktan

valla dün ıspanak yapmıştım biraz ondan var birazda yanına patates haşladım yoğurtlayıp yeris yaz şimdi yanına da karpuz cokacimcoook daha ne opuyorumnanaktan kızz sizde yapın biyerinis şişmesinnn :CüvCüv:
ama yarın ne yapıcam şimdiden onu düşünüyorum
benimki et yemes pek sebze yemes hele çorba hiç yemes daha çözemedim ama şimdi benim hatırıma yiyiyo ne yaparsam aklinialirimsmile

yaaaaaaaa nie kimseler katılmıo muhabbete??
herkesin net açık ama herkes mutfakta sanırsam
yada geçmişi mi okuonuz hanımlar :)
bnde öleyim ,açık bırakıp mutfağa gidiorum
gidiorum vazgeçip geri geliorum
erken daha deilmi yemek için
??
gidip başlasammı??

hiiiiiiiiiiiiiiiii
kız yazık sana
ben çok üzüldüm yeminederim yaa
allah aşkına sen nası doyuruosun o halde kocanı??
et yok
sebze yok
çorba yok
??ne kaldı başka ki??

aynen bende tutmuyorum ama tutmuş gibiyimm ben doğduktan sonra benim oğlanı nasıl beslicem bilmemm yediklerimden bişey anlamıyorum :sm_confused: sanki miğdemin dibi çıktı kaydirigubbakcemile3 yediğim gidio
Allah hepinizin orucunu kabul etsin arkadaşlarr valla hem hamilesiniz hemde bu sıcaklarda tebrik ediyorum yani vereliniortak çok büyük bi başarı :hooray: ben yapamam diorum ayıptır söylemesi şimdi yedim ama yok :sm_confused: nerde kaldı bilemm acayip oldumm mirmirmirmir bayılacak gbiyimm

benimde dünden kalanlar var yemeğe rahatım bugünzemuszemus

pazara gittik bugün her zmnki salatalık turşumu aldım koydum bi kase yiyorum şuandakaydirigubbakcemile3

hiiiiiiiiiiiiiiiii
kız yazık sana
ben çok üzüldüm yeminederim yaa
allah aşkına sen nası doyuruosun o halde kocanı??
et yok
sebze yok
çorba yok
??ne kaldı başka ki??

valla canım sormaa 2 senedir uğraşıyorum bide herşeyi beğenmess bende diorum beni nasıl beğendin die hakkaten merak ediyorumm kaydirigubbakcemile3
taze fasulye yok ağzına koymas nohut da öyle et zaten adını anma patates de 1 hafta içinde 2 kere yemes, ertesi akşama aynı yemek olmas ( ama buakşam yicek :jeyyar: kaçarı yok) öyle yeni tarifler olmas abidik gubidik şeylermiş bende ne olsa yerim cokacimcoook işte napalımm
inş oğluşum babası gibi yemek konusunda seçici olmasss :CüvCüv:

Allah yardımcın olsun valla.benim eşim pek yemek seçmez.sadece patlıcan ve bamya yemez.onun dışında rahatım yani çok şükür.patlıcanı közleyip salatasını yapıyorum o zaman yiyor hem benim içinde oldukça basit bir menü oluyor

aaaaminnnnn cnm saollolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…