- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.761
kızlar bana acil patatesli soğanlı tavuk yemeği tarifi yazarmısınız
sulu yemek olacak ama soğanları bütün koyacağım ama patatesle aynı andamı katiyim tavuklarıda??hani patates çabuk pişio ya ??
bulamadım güsel bi tarif yaa
kızlar bana acil patatesli soğanlı tavuk yemeği tarifi yazarmısınız
sulu yemek olacak ama soğanları bütün koyacağım ama patatesle aynı andamı katiyim tavuklarıda??hani patates çabuk pişio ya ??
bulamadım güsel bi tarif yaa
analar neler doğuruyo yaa ne marifetli kocan var kıs değerini bill yerimseniben olumunekankayizsmile
ne güselll boshayallersmile dinlemesi bile güsel belki çocuk olunca yapar benimki de
ama bak hakkını yemeyeyim hamileliğimin başlarında çok bulantım olduğunda canım bişey istediğinde ya yapmaya çalıştı yada aldı getirdi aklinialirimsmile napalım benimkininde elinden bu kadar gelio CADIARZU
işte bide seçmese can kurban sırnaşık şey
kızlar çok teşekkür ederim de
burcuum,tarif güzel ama son 4gündür hergün tavuk yedik,civciv doğurcam artık,ağbim gelecek die yine kızartacaktım oda gelemicekmiş,tavukda buzunu çözünce mecbur pişircem,
ben daha hiç sulu yemeğini yapmamıştım gene yapmazdım ama 4gündür baydı artık sırf o tavuğu pişirmem gerektiği için sordum..
soğanları önceden yağ ve salçayla kızartsam haşlanmış tavuk ve küp jkesilmiş patatesi atsam içine birazda su koysam olurmu ??
canm ister inan istersen inanma ama erkek çocukda tıpkı babası gbi oluo
bnm babam mutfağa girmez hiç
önnden bile geçmez
23senelik hayatımda iki iç kez babamı mutfakta görmüşümdür o da ya biyer tamiri için yada su falan almak için(suda almaz ama yalnız kalmışsa ancak ööle biz getirriz suyunu çünkü
bakınız,ağbimde öle maaşallah,
yolunun üstü bi çöp atmışlığı yoktur
ama annemden kaynaklıo bu
ama bakınız eşim;
kayınpederim yemek yapmaz ama sofrayı alır getirir,götürür..
eşimde öyle sofrayı ben alırım gerisini o getirir yada tam tersi..
3yaşında oğlum var bir birbuçuk senedir oda yardım eder sofra kurup kaldırmama:))
babaının oğlu maaşallah :))
darısı sizin oğluşların başına:teytey::teytey:
Heheheh gençler ben şaslıyım galiba... benim yemekleri kayınvalide yapar... bende gider yerim... alt kat üst kat oturmanın faydalarından biri bu.. insan calışıyorsa eğer yemek yapmak gerçekten zor.. önceleri çok kızıyordum ama şimdi iyi oluyor diyorum.. hafta sonları bitek kendim yapıyorum.. bu arada kayınvalideyi yalnız bırakmamış oluyoruz hafta içi.. :)))
tarifler için çoook teşekkürler canlarım..
evet tencerede öle yapıcam,bezelyede koycam patatesli bezelyeli tavuk:))
haklısın domatesin tam mevsimi dün memleketten dalından kopardık zaten:))
ben bi koşu gidiyimde ocağa koyup geliyim ba:))
Lolissim şekerim, sen de benim gibi zayıfsın ama oruç da tutuyorsum maşallah, allah kabul etsin. ama akşamları çok çok ye olur mu? gelinime iyi bak! :roflol: hiç kilo alabildin mi şimdiye kadar?:CüvCüv:
lolişşş
kız allah seni ne etmesin
çok güldüm yaa
diodum biliomusun
kız gbi kaynı var heralde,maşşallah hiç şikayet yok,hiç anlatmıo demiştim içimden
yazını görünce koptum
bi ben değilim demek misafirin götünü toplamaktan fenalık geçirensempatiksalakcinni
yaaa gel bi de bana sor şekerim
her yer her yerde
evi bi görseniz savaş alanı gibisempatiksalakcinni
kötükedihüso
şunu yapan benmde kaynım olsa canımı ye:))
sana kim yapıyo kıız?kocik mi yoksasırnaşık şey
yok kız eşim çok topludur titizdir maşallah
kaynın kız versiyonları !!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?