2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana acil patatesli soğanlı tavuk yemeği tarifi yazarmısınız
sulu yemek olacak ama soğanları bütün koyacağım ama patatesle aynı andamı katiyim tavuklarıda??hani patates çabuk pişio ya ??
bulamadım güsel bi tarif yaa

canım aynı anda da katılabiliyor ama ikisi aynı anda pişmeyebiliyor.. oyüzden önce ben tavuğu haşlıyorum sonra soğanla patatesleri katıyorum... yemek daha iyi pişiyor...

canım bnde dün yapmıştım fırında tavuklu patates vereyim sana bn bnmkinin tarifini çok lezzetli oluo

önce tavukları haşlıyorum fazla deil ama bn bagetle yapıorum bunu

daha sonrada patatesleri yarım ay şeklinde doğrayıp onlarıda hafifi bi kızartıorum

sonra tepsiye patatesleri koyup,üstünede tavukları koyuyorum sonra üstüne yovarlak yuvarlak domates ve soğanları koyuyorum haa bide biber koyuyorum

sonrada tavuları haşladığım suyun içinede salça eritip koyup onuda üstüne bir güzel gezdir

valla çok güzel oluo tavsiye ederim hemde sulu sulu oluo fırında pişmesine rağmencokacimcoook

canm ister inan istersen inanma ama erkek çocukda tıpkı babası gbi oluo
bnm babam mutfağa girmez hiç
önnden bile geçmez
23senelik hayatımda iki iç kez babamı mutfakta görmüşümdür o da ya biyer tamiri için yada su falan almak için(suda almaz ama yalnız kalmışsa ancak ööle biz getirriz suyunu çünkü
bakınız,ağbimde öle maaşallah,
yolunun üstü bi çöp atmışlığı yoktur
ama annemden kaynaklıo bu
ama bakınız eşim;
kayınpederim yemek yapmaz ama sofrayı alır getirir,götürür..
eşimde öyle sofrayı ben alırım gerisini o getirir yada tam tersi..
3yaşında oğlum var bir birbuçuk senedir oda yardım eder sofra kurup kaldırmama:))
babaının oğlu maaşallah :))
darısı sizin oğluşların başına:teytey::teytey:

kızlar çok teşekkür ederim de
burcuum,tarif güzel ama son 4gündür hergün tavuk yedik,civciv doğurcam artık,ağbim gelecek die yine kızartacaktım oda gelemicekmiş,tavukda buzunu çözünce mecbur pişircem,
ben daha hiç sulu yemeğini yapmamıştım gene yapmazdım ama 4gündür baydı artık sırf o tavuğu pişirmem gerektiği için sordum..
soğanları önceden yağ ve salçayla kızartsam haşlanmış tavuk ve küp jkesilmiş patatesi atsam içine birazda su koysam olurmu ??

olur tabi canım neden olmasın tavuk sote olur işte sanacokacimcoook

inşş canım benim ki bana çeker de yardımı olur bana aklinialirimsmile
buarada yemek için benimde bi önerim olacak ;
tencerede yapacaksan patatesleri küp küp kızartıp sonradanda atabilirsin hem dağılmas benim öyle çok hoşuma gidio aklinialirimsmile

ne güsel kardeşimde altlı üstlü oturuyo ve çalışıo oda kayınvalidesinde ymek yiyiyo çok rahat oluyo ne pişircem derdi filan olmuo boshayallersmile
bi taşla 2 kuş aklinialirimsmile hem yemek ye hem yanlız bırakmaa kaydirigubbakcemile3

tarifler için çoook teşekkürler canlarım..
evet tencerede öle yapıcam,bezelyede koycam patatesli bezelyeli tavuk:))
haklısın domatesin tam mevsimi dün memleketten dalından kopardık zaten:))
ben bi koşu gidiyimde ocağa koyup geliyim ba:))

oh iyi hadi senin yemek de hazırr zemuszemus kolay gelsinn cnmm yerimseniben

arkadaşlar iyi akşamlarr ben çıkayım eşim gelir şimdi hepinisi öpüyorumm Şeniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn görüşürüss fırsat buldukça yine gelirimm

Lolissim şekerim, sen de benim gibi zayıfsın ama oruç da tutuyorsum maşallah , allah kabul etsin. ama akşamları çok çok ye olur mu? gelinime iyi bak! :roflol: hiç kilo alabildin mi şimdiye kadar?:CüvCüv:

sağol canım
ayyy ben az yiyorum ama kocik ağzımdan burnumdan tıkıyo yemeği ölümü öp ye falan diyo
sadece yarım kilo almişim ama o gün doktora çooook su içip gitmiştim bebişi iyi görelim diye o yarım kilo da sudur yani:roflol:
sen aldın mı?nasıl benim damatcımsırnaşık şey

yaaa gel bi de bana sor şekerim
her yer her yerde
evi bi görseniz savaş alanı gibisempatiksalakcinni

Oooo hepiniz kaçtınız mı kızlar? Oruç için doktoruma ben de sordum kesinlikle yok dedi, bebeklerin amniyo sıvısı için çok gerekli, günlerin uzun olması da şeker düşüşleri açısından önemli, ilk defa orucumu tutmıycam ama bu durumda farz değil, sonra kaza yaparım inşallah.

Dvd olayını sormuşsunuz, sanırım her doktorda bu yok arkadaşlar, cihazların ona göre olması gerekiyor, ultrason görüntülerini çekip veriyorlar, benim 2 dvd oldu toplam 25-30 dakikalık.

Kızlar bebik kıyafetleri için CA da çok uygun ve şirin şeyler var, mother&care benim en çok sevdiklerimden biraz pahalı ama neyse, e-bebek sitesine girin orda çok güzel ve uygun şeyler var, karşılaştırma yapma imkanı oluyor.

kızlar herkese şimdiden afiyet olsun,rabbim kabuletsin inşallah tutabilenlerinkini.
tutamayanlrada tutmayı nasip etsin inşallah..
yemekler hazır,öldüm mutfakta sıcaktan..
bide şu yemeklerin suyunu az koymayı öğrenebilsem çok çok iyiy olacak.
suyunu çekerde susuz kalır die habire katıorum sonrada yemeğin tadı olmuo yaa
sinir oluorum kendime:)))

slm kızlar,nasılsınız,biz iyiyiz oğlumla,yarın göreceğiz inşallah,özledik valla 1,5 ay oldu görmeyeli.
işlerim o kadar yoğun ki buraya gelip sizlerle sohbet etmeyi çok istiyorum ama nerde o günler,oğlum doğduktan sonra bırakacağım sanırım işi,bir süre oğluma bakıp sonra devam edeceğim,bakıcılara güvenemiyorum....
belguncum aminiyosentez yapılmış,inş sonuçların güzel çıkacak,cinsiyeti belli olan arkadaşları tebrik ederim,sağlıkla gelsin bebişler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…