2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım aynı yazıyı ben de okudum ntvmsnbc nin internet sitesinde var.Hamilelikte su kaybının çok tehlikeli olduğu ve eğer sık sık yenmezse bir süre sonra annenin yağ yakmaya başladığı ve açığa çıkan keton isimli maddenin bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkilediği yazıyor.Ben de doktoruma sormadım bile....

Benim eşimde et yemeklerini sever.Ne yapsam ık mık.Zaten yemekleri yeni yeni öğrendim.Canımı çıkarıyor bayanssulusmile

aman canım erkek milleti sokacaksın o zaman mutfağa ne istiyosan yap diceksin kaydirigubbakcemile3
ben dedim bi kç kere neymiş benden daha güsel yaparmış lafa gelince tmm da icraat yok kaydirigubbakcemile3 yapsında göreyimm guclubacismile ben olmayınca mutfağa bile girmemiş dışardan yemiş yapsana o zaman aklinialirimsmile
aslında ne yaparsan yemesi lazım yok o olmas yok bu olmass dedittirmiceksinn lmaz:
ama kayınvalidem ööle alıştırmış hala da öyle ne zaman gitsek oğlum ne yicen ne yapayım sofradan kalkarda yapar sevmedin mi başka bişey yapayımm... ne kalkcakmışım ne varsa onu yesin delikafadulden çok fenayım valla kaydirigubbakcemile3

hüüü
ilk evlendik tam 5.gününde eşim hastanelik oldu bağırsak enfeksiyoonunndan
o gün bugündür hep dalga geçer yemeklerinden oldu die
hakkatten ama ben bile beyenmezdim kendi yemeklerimi
ama eşim süper yapar
hele et yemeklerini
bugün eşim yapsada doysa karnım derdim yaa
varmı böle bişiy:))
ama ona hiç sölemedim tabi:))
artık öğrendim,kasmıorum kendimi hiç
eşim çok yardımcı oldu bana
çok öğretti
düdüklüyü bile o öretti kullanmayı:)))
allah'tan yemek seçmez
yapamaım desem makarna falan ne getirsem yer,şükür der:))
inşallah yavrularım da öle olurlar..
ama ben biraz seçiciyimdir üstüne afiyetbilmiyorumkismile

ah keşke evce olup mutfakta yemek yapıyor olsam bu gece kaçta gidicem eve bilmiyorum bile mesaideyiz mafoldumben
Evde bugünü idare edecek kadar yemek var aslında ama belki eşim yanına birşeyler yapar ben gidene kadarcokacimcoook

şimdi kayınvalidene kızıyorsun ama ilerde sen nasıl olacaksın bakalım oğluna karşı

analar neler doğuruyo yaa ne marifetli kocan var kıs değerini bill yerimseniben olumunekankayizsmile
ne güselll boshayallersmile dinlemesi bile güsel belki çocuk olunca yapar benimki de
ama bak hakkını yemeyeyim hamileliğimin başlarında çok bulantım olduğunda canım bişey istediğinde ya yapmaya çalıştı yada aldı getirdi aklinialirimsmile napalım benimkininde elinden bu kadar gelio CADIARZU
işte bide seçmese can kurban sırnaşık şey

valla bnde yemek konusunda çok rahatım

bnmkinin önüne hergün makarna koy hergün yer canım kocacım bnm hiç seçmez yemek

evlendiğimizde soruorum ne yapayım?
makarna
makarna yiyoruz
soruyorum.makarna
soslusunu yiyoruz
soruorum.makarna
sadesini yiyoruz

gıınaa geldi sormadım artık:))
ama hala öyle sor,makarna:)))

şimdi kayınvalidene kızıyorsun ama ilerde sen nasıl olacaksın bakalım oğluna karşı

akannehir aman Allah ım inş öyle olmamm... ben karşıyım öyle ne o bebek gibi sürekli peşinde kafamçokkarıştı
kendi çocuğumu ööle alıştırmıycamm inşş karnı acıkırsa yer üstüne düştükçe kendini çeker yemez ama bırakırsan kendi ister karnım acıktı onu yicemm bunu yicem die cokacimcoook
Allah ım inşş öyle yapmammm eyvahedigeldismile

evlendiğimizde soruorum ne yapayım?
makarna
makarna yiyoruz
soruyorum.makarna
soslusunu yiyoruz
soruorum.makarna
sadesini yiyoruz

gıınaa geldi sormadım artık:))
ama hala öyle sor,makarna:)))

süpermişş bende sebzeli soslu yapardım önceleri evlenmeden önce yani boshayallersmile ama bizim hanzade onuda yemio akannehir sade yada yoğurtlu olursa yer cokacimcoook

Heheheh gençler ben şaslıyım galiba... benim yemekleri kayınvalide yapar... bende gider yerim... alt kat üst kat oturmanın faydalarından biri bu.. insan calışıyorsa eğer yemek yapmak gerçekten zor.. önceleri çok kızıyordum ama şimdi iyi oluyor diyorum.. hafta sonları bitek kendim yapıyorum.. bu arada kayınvalideyi yalnız bırakmamış oluyoruz hafta içi.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…