2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ii geceler arkdaşlar evet sadece 4kişiyiz şuan burda ama muhabbete katılan yok:))
iftar sonrası hal var herkeste:))
hoşçakalın,ii geceler

Günaydın canım hapsirarak uyandım bu sabah ardı arkası kesilmiyor bı türlü sanki her defasında icim kopuyo ne zormus kızım da icim de hopluyodur heralde :))

Günaydın canım hapsirarak uyandım bu sabah ardı arkası kesilmiyor bı türlü sanki her defasında icim kopuyo ne zormus kızım da icim de hopluyodur heralde :))

kaydirigubbakcemile3 ay sorma bende hapşur hapşur bugün uykum dağıldı iice, havalardan heralde ee sıcak açık yatıyoruz terleyince kaçınılmaz son :2: böyle oluo kaydirigubbakcemile3
canım yaa bişii sorucamfisfisfis dün benim oğlan pek hareketliydi ama gece yatınca baktım az hareket edio sabahda bayağ bekledim tmm hareket edio ama eskisi gibi çok değil dün mesela fıldır fıldır dönüodu :bbo: ama bu sabah hareket edio dönüo duruo arkası gelmio normalmidirr :uhm: evham mı yapıyorumm :sm_confused: anlamadımm

canım seker yukleme testın olucak sanırım...
ac karnına yapılıyor...
sekerlı su ıçırılıyor...sanırım bır ac karnına kan alınıyor..bırede sekerlı suyu ıçtıkten sonra yarım saat yada 1 saat sonra kan alınıyor..açlık sekerı karıslastırılıyor...yanlıs hatırlamıyorsam boyleydı..
sonuçlarda hemen verılıyordu..yada 1-2 saat ıçınde verılıyor...aşırı kılo alma olayın yoksa seker yoktur..

ayyy canım yaa..işin ne zor..senın kocan hıçbırsey yemıyor....işin çok zormus...
sen de çok zayıfsınn...

evet canım..kesınlıkle tutmayın dıyor yazı..
dogum sonra sı kaza orucu tutun 1 ay dıyor..
dedgın gıbı..kan selkerı duşmesı ve vucuttakı depodakı yagların harcanmaya baslaması.ve susuz kalan bunyede keton maddesı acıga cıkıyor..kanda seker dusuyor .
bebekte beyın ve sınır sıstemı etkılenıyor..dogumdan sonra ortaya çıkıyor bebekte..bu yuzden yapılan arastırmalar hamılelerın 3 saatte bır atıstırmaları..bol su tuketmelerı gerektıgını kanıtlıyor..

oyyy
hadı gel haberlerlerını getır ogulcugunun...

oyy noldu kuşummm...

evham yapıyorsun...uyuyordur bebegın...

kızlar günaydınnnnnnnn
dün gece elimi kestim jiiiletle
aslında tetanoz olmayı düşünmüyordum
kesilince mecbur kaldım
doğru acile oldum geldim....

olsun canım..aşı yaptırıyor herkes zaten..sende yaptırmıssın vesıle olmus..
nasıl basardın jıletle elını kesmeyı...

Günaydın kızlarr:)

canım bana da aynısı oluyo.bazen korkuyorum bende. bir hareket ediyo.. sonra bir kaç saat tık yok. heralde uyuyor bizim yumurcak :) aslında çok hareket ediyorlarmış ama biz sadece kuvvetli olanlarını duyabiliyormuşuz sanırsam :) şimdiden böyle evham yapıyorsak doğumundan büyüyüne kadar ne yaparız bilmem:)

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bızde agrılar sızılıar azalınca ıkı gundur eşimle gezıyoruz dun bayadır gıtmek ısteıdgımız bır sınema vardı ona gıttık ama sanırım bızım kızı rahatsız ettık salonda ses yüklesdıkce kıpırdayıp durdu hıc durmadı fılm boyunca kokrtumu ne duyuyorlar sanırım seslerı cok sasırdım

duymustur herhelde..sinemada ses çok yuksek...
hangı fılme gıttınız...:hulya:

herkese günaydın

eşim hep kulağını koyup dinleyerek hissediyordu kızımızı ama bugün sabah tesadüf elini koymuştu ve eliyle de hissetti çok hoşuna gitti bende işe geldikten sonra elimi koymadan hissettim kıpır kıpırdı karnımda kocaman oldu akşam resim ekleyeceğim inşallah sabah kocişe çektirdim :CüvCüv:

hadı yukle resımde gorelım gobuşunu...kaydirigubbakcemile3

başlangıç canım şu rüyalarla ılgılı olan

evet duydum..gusel fılım mış..bende evde alıp ızlemeyı dusunuyorum...bır ay sonra falan dvd sı cıkar herhalde..
oğlanla ancak anımasyon fılmlere gıdebılıyorum...
guzel dıyorlar fılm ıçın..
çok begenılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…