- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.781
slm kızlar.
ya içeriye bi böcek girdi çok korktum.eyvahedigeldismile
Günaydın canım hapsirarak uyandım bu sabah ardı arkası kesilmiyor bı türlü sanki her defasında icim kopuyo ne zormus kızım da icim de hopluyodur heralde :))
canım seker yukleme testın olucak sanırım...adiemircim işte saat gece 12 den sonra bişey yiyip içmeyecekmişim aç karnına yapılıyormuş test. saat sabah 9 gibi gideriz nasipse.. ayrıca randevu almaya gerek yok dedi dr. ama sonuçları hemen alırmıyız işte onu bilmiyorum...
belficey canım allahın izniyle torunuyla oynucak bile baban.. allah başınızdan eksik etmesin...
ayyy canım yaa..işin ne zor..senın kocan hıçbırsey yemıyor....işin çok zormus...valla canım sormaa 2 senedir uğraşıyorum bide herşeyi beğenmess bende diorum beni nasıl beğendin die hakkaten merak ediyorumm kaydirigubbakcemile3
taze fasulye yok ağzına koymas nohut da öyle et zaten adını anma patates de 1 hafta içinde 2 kere yemes, ertesi akşama aynı yemek olmas ( ama buakşam yicek :jeyyar: kaçarı yok) öyle yeni tarifler olmas abidik gubidik şeylermiş bende ne olsa yerim cokacimcoook işte napalımm
inş oğluşum babası gibi yemek konusunda seçici olmasss :CüvCüv:
evet canım..kesınlıkle tutmayın dıyor yazı..Evet canım aynı yazıyı ben de okudum ntvmsnbc nin internet sitesinde var.Hamilelikte su kaybının çok tehlikeli olduğu ve eğer sık sık yenmezse bir süre sonra annenin yağ yakmaya başladığı ve açığa çıkan keton isimli maddenin bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkilediği yazıyor.Ben de doktoruma sormadım bile....
oyyyslm kızlar,nasılsınız,biz iyiyiz oğlumla,yarın göreceğiz inşallah,özledik valla 1,5 ay oldu görmeyeli.
işlerim o kadar yoğun ki buraya gelip sizlerle sohbet etmeyi çok istiyorum ama nerde o günler,oğlum doğduktan sonra bırakacağım sanırım işi,bir süre oğluma bakıp sonra devam edeceğim,bakıcılara güvenemiyorum....
belguncum aminiyosentez yapılmış,inş sonuçların güzel çıkacak,cinsiyeti belli olan arkadaşları tebrik ederim,sağlıkla gelsin bebişler inşallah.
oyy noldu kuşummm...Günaydın canım hapsirarak uyandım bu sabah ardı arkası kesilmiyor bı türlü sanki her defasında icim kopuyo ne zormus kızım da icim de hopluyodur heralde :))
kaydirigubbakcemile3 ay sorma bende hapşur hapşur bugün uykum dağıldı iice, havalardan heralde ee sıcak açık yatıyoruz terleyince kaçınılmaz son :2: böyle oluo kaydirigubbakcemile3
canım yaa bişii sorucamfisfisfis dün benim oğlan pek hareketliydi ama gece yatınca baktım az hareket edio sabahda bayağ bekledim tmm hareket edio ama eskisi gibi çok değil dün mesela fıldır fıldır dönüodu :bbo: ama bu sabah hareket edio dönüo duruo arkası gelmio normalmidirr :uhm: evham mı yapıyorumm :sm_confused: anlamadımm
kızlar günaydınnnnnnnn
dün gece elimi kestim jiiiletle
aslında tetanoz olmayı düşünmüyordum
kesilince mecbur kaldım
doğru acile oldum geldim....
bu arada gece rüyamda doğum yaptım
oğlumu gördüm
ama çok çirkindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaydirigubbakcemile3 ay sorma bende hapşur hapşur bugün uykum dağıldı iice, havalardan heralde ee sıcak açık yatıyoruz terleyince kaçınılmaz son :2: böyle oluo kaydirigubbakcemile3
canım yaa bişii sorucamfisfisfis dün benim oğlan pek hareketliydi ama gece yatınca baktım az hareket edio sabahda bayağ bekledim tmm hareket edio ama eskisi gibi çok değil dün mesela fıldır fıldır dönüodu :bbo: ama bu sabah hareket edio dönüo duruo arkası gelmio normalmidirr :uhm: evham mı yapıyorumm :sm_confused: anlamadımm
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bızde agrılar sızılıar azalınca ıkı gundur eşimle gezıyoruz dun bayadır gıtmek ısteıdgımız bır sınema vardı ona gıttık ama sanırım bızım kızı rahatsız ettık salonda ses yüklesdıkce kıpırdayıp durdu hıc durmadı fılm boyunca kokrtumu ne duyuyorlar sanırım seslerı cok sasırdım
herkese günaydın
eşim hep kulağını koyup dinleyerek hissediyordu kızımızı ama bugün sabah tesadüf elini koymuştu ve eliyle de hissetti çok hoşuna gitti bende işe geldikten sonra elimi koymadan hissettim kıpır kıpırdı karnımda kocaman oldu akşam resim ekleyeceğim inşallah sabah kocişe çektirdim :CüvCüv:
duymustur herhelde..sinemada ses çok yuksek...
hangı fılme gıttınız...:hulya:
başlangıç canım şu rüyalarla ılgılı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?