2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar keyifler nasıl bugünn biz oğluşumla iyiyiss
bugün herkescikler burada ama kimse muhabbete katılmıo önceki sayfalar okunuo galiba
bende de oluyo bebeğin sanki kolu bacağı kalkıyo da elimle onu hissediyom gibi boshayallersmile çok hoş bi duygu yaaa içimde kıpır kıpır bende doktoruma sordum olması normalmişş bebek hareketleriymiş

Ben buradan yetkililere sesleniyorum.
Yaşım 19 sat 23 nisan hamile kaldığım kilom 52 tahmin ettiğim cinsiyet erkek bebeğim kız lütfen beni tekrar ekleyin listeye :gitme:

kızlar bu kasılmalar bndede çok oluo
özellikle yatarken kalmakmaya yeltendiğimde birden kramp giriodu
ama bu saatte doğum sancısı deil tabi bu kesin
tırstım bnde tabi
sordum doktoruma magnezyum,kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıo olabilir dedi
bnde süt ve süt ürünlerini kendimi bildim bileli yemem:umursamaz:
geçen doktora gittiğimde kramplarım geçmedi dedim magnezym yazarmısınız süt içemiorum dedim
o da yazdı
dün içtim bitane suya katıp
öffff şekersiz limonata gbiydi-tatlicadiarzu-
tırsmayın
tırscak bişiy yok yani
bakın internetten :))

varya ben listede vardım,artık yokum dediğinde kalbime bi şey oldu
birden korktum yeminederim
bebeğine bişiy oldu sandım(allah korusun hepimizin bebeğini))
klava:
yüreğime iniodu deli kız

varya ben listede vardım,artık yokum dediğinde kalbime bi şey oldu
birden korktum yeminederim
bebeğine bişiy oldu sandım(allah korusun hepimizin bebeğini))
klava:
yüreğime iniodu deli kız

Ay ben bile acaba bişey mi oldu sandılar dedim.Hatta içimden bu bir işaret mi falan diye bile geçti.Çok kuruntuluyum

saçmalama be
ne işareti
güzel düşün güszel olsun herşey tammı?
sen dikkat et
allahn izniyle bişicik olmaz inşallah:ecrin_bebek:

allah ım korusun hepimizin bebişlerini
hakikaten bende önce bişey oldu sandım tam hayırdır noldu neden yoksun yazacaktım son cümleyi gördüm tekrar ekleyin die
Doğum günü kutlucaksınız heee :jeyyar: ya benim yerime de çikolatalı pasta yeee cokacimcoook yanlız bakarmısın hep yicek kısmını düşünüyorumm kaydirigubbakcemile3 yeni yaşınıs kutlu olsunn canım Allah uzuuuuunnnnn uuuzuuuunnnnn seneler nasip etsin hayırlı sağlıklı başarılı yıllar dilerimmm Şeniz kocamanda öperim oğluşunun yanaklarındann a.s. 4. yaşını 4 kişi kutlucanıs artık hayırlısıyla boshayallersmile
bol eğlenceler canım :sm_cool: :dance: gez gezebildiğin kadarr sositososito

kızlar yaa ben bişey sorucanm
şimdi biz hani burda yazışıyoruz ya hatta bende bağımlılık yaptı -tatlicadiarzu- peki bilgisayarla bu kadar içli dışlı olunca bebişimize zararı olmuomu bilmiyorumkismile yani zararlı değilmi bu kadar uzun süre kalmakk eyvahedigeldismile bişii olmas dimi benneyaptımki
sonuçta televizyonda cep telefonlarıda radyosyon yayıyorr dimi ama fisfisfis

allahım razı olsun canmm
allahm sizlerde hnasip etsn inş..
inş.devamlı görüşürüz ve sizlerinde 2.bebeğinizi beklediğiniz,şuan karnımızdaki yavrularımızında doğum günlerini duyar,kutlarız inşallah...
çok duygulandım...bebeğim daha düngbi,mincik bi bebekti.şimdi 3.yaş gününü göreceğizopuyorumnanaktan
dünyada annelikten daha güzel bir duygu yok,bunu zaten biliorsunuz ama bebeklerimizi kucağımıza alıpta zamanın onunla ne kadar hızlı,ne kadar güzel geçtiğini görünce..beni daha iyi anlayacaksınız...
rabbim hepimizin evladına sağlık,sıhhat,uzun huzurlu başarılı mutlu ömürler nasip etsin inşallah..rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın,acılarını hastalıklarını göstermesin :Saruboceq:inşallah:Saruboceq:

ay inanki bnde pasta kızmını düşünmüo deilim hanisositososito
nasıl pasta alsakkiboshayallersmile
eşimde oğlumuz hangisini beyenirse dio:1no2:
oğlumda kakao ve çikolatalı şeyleri sevmes babası gbi aynıklava:
kesin renkli meyveli bişiy alılar baba oğuleyvahedigeldismile
şöle tuzlu turşulu bişiylerde bulsak bari yanınacokacimcoookcokacimcoook

cnm ben oğluma hamişkene neti yeni bağlamıştım akşamdan sabaha kadar sabahtan akşama kadar okey oynardımguclubacismile
karnım büyüdü sığışamıodum ama yinede oynuodum
hem yalnızlıktan hem can sıkıntısındansengözlerimebaksanab
aylarcaaaaaaaaaaaaaaaaa oynadım
sonuç=oğlumda ben gbi başından kalkmaz oldulaelaelaelaelae
şaka bi yana tabii çok sakıncalı diolar ama sizin burda geçirdiğiniz zaman benm geçirdiğimin zamann yannda devede kulak kalıo
allhn iznyle bişi olmaz
yok ben artık girmicem diosan telefon numaranı ver şekerim,telden görüşelim bari:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…