- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.001
anamm, benim oğlan tosuncuk olacak desene alkisalkisalkis :roflol: :lepi:
tosuncuk damat:roflol:
Ben buradan yetkililere sesleniyorum.
Yaşım 19 sat 23 nisan hamile kaldığım kilom 52 tahmin ettiğim cinsiyet erkek bebeğim kız lütfen beni tekrar ekleyin listeye :gitme:
varya ben listede vardım,artık yokum dediğinde kalbime bi şey oldu
birden korktum yeminederim
bebeğine bişiy oldu sandım(allah korusun hepimizin bebeğini))
klava:
yüreğime iniodu deli kız
Ay ben bile acaba bişey mi oldu sandılar dedim.Hatta içimden bu bir işaret mi falan diye bile geçti.Çok kuruntuluyum
saçmalama be
ne işareti
güzel düşün güszel olsun herşey tammı?
sen dikkat et
allahn izniyle bişicik olmaz inşallah:ecrin_bebek:
Allah hepimizin bebişlerini korusun.Ben çıkıyorum çok uykum geldi .Kendinize iyi bakın a.s.
saçmalama be
ne işareti
güzel düşün güszel olsun herşey tammı?
sen dikkat et
allahn izniyle bişicik olmaz inşallah:ecrin_bebek:
allah ım korusun hepimizin bebişlerini
hakikaten bende önce bişey oldu sandım tam hayırdır noldu neden yoksun yazacaktım son cümleyi gördüm tekrar ekleyin die
Doğum günü kutlucaksınız heee :jeyyar: ya benim yerime de çikolatalı pasta yeee cokacimcoook yanlız bakarmısın hep yicek kısmını düşünüyorumm kaydirigubbakcemile3 yeni yaşınıs kutlu olsunn canım Allah uzuuuuunnnnn uuuzuuuunnnnn seneler nasip etsin hayırlı sağlıklı başarılı yıllar dilerimmm Şeniz kocamanda öperim oğluşunun yanaklarındann a.s. 4. yaşını 4 kişi kutlucanıs artık hayırlısıyla boshayallersmile
bol eğlenceler canım :sm_cool: :dance: gez gezebildiğin kadarr sositososito
kızlar yaa ben bişey sorucanm
şimdi biz hani burda yazışıyoruz ya hatta bende bağımlılık yaptı -tatlicadiarzu- peki bilgisayarla bu kadar içli dışlı olunca bebişimize zararı olmuomu bilmiyorumkismile yani zararlı değilmi bu kadar uzun süre kalmakk eyvahedigeldismile bişii olmas dimi benneyaptımki
sonuçta televizyonda cep telefonlarıda radyosyon yayıyorr dimi ama fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?