2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi bari sen mutluysan

ya bu arada nette hamile sütyenleri var burda bakıyorum nereye gitsem hamile sütyeni diye birşey yok diyolar bende normal destekli aldım ama çok terletiyo sizler ne kullanıyosunuz

valla ben ewde yanlız olduğum için bazen hiç bişey kullanmıyorum yatarken kesinlikle çıkarmamm lazımm dışarı çıkarkende süngerli normal olanları takıyorum. zaten göğüs yok gö.. göbek yok ee südyende normal olmuo :kedi: illa süngerli olacak bayanssulusmile

bu arada ben de cumartesi şeker yükleme testini yaptırdım.. 50 mg şeker yüklemesi yapıldı.. sınır 140 benim 130 çıktı.. bakalım daha dikkatli olmam lazım ki sınırı aşmıyayım... haftaya cumarteside renkli ultrason dan bakılacak.. idrar ve kan tahlillerim temiz çok şükür..

bende evde kullanmıyorum yatarkende asla kullanmam da dışarısı için stiyorum benimkinde var:kedi: içi boş süngerli kullanıyorum oyüzden

Aynı beni anlatmışsın hihoyyyt Yelkenler foraa delikafadulden Çok sıcak ya boğulacak gibi oluyorum.Hani bir reklam varya yatak odası 38 salon 40 derece falan diye.Dışarısı 40 südyenin içi 45 derece oluyor resmen.

ay canım çok hoşsun hakkaten içerisi 45 oluyodur kaydirigubbakcemile3

dikkat et cnm sınırı aşma..gözün aydın temiz çıkmasına sevindim

çok sağol canım öğrendiğim iyi oldu Bursa'ya sık geliyorum zaten özel hastaneye gidiyorum ama bir kerede muayenehaneye gidip uzun uzun izlemek istiyorum bebişimi

canım özel muaynane istiyosan benim doktorumuda tavsiye edebilirimm istediğin kadar uzun uzun muhabbet de edebiliyosun, güler yüzlü konuşkan, bayan, bize cd de verio ewde izliyorumm opuyorumnanaktan 3 boyutlu ultrasonu var , renkli ultrasonu var yani ben çok memnunumm Allh a şükür hiç değiştirmeyi düşünmedim düşünmem de
bende 15 günde 1 gidiyorum ayda 100 tl veriyorum.
cep telefonunu verdi zaten istediğin zaman arayabilirsin dedi gece 3-4 farketmes dedi
yani şiddetle tavsiye ederim:lepi:

hoşbulduk tatlım....
nasılsın? bebişim nasıl ?

nasıl olim cnm hamdolsun gerçi bugün çok uykusuz ve halsizim karnımda ağrıyor sanki böle hazımsızlık gibi şiştikçe şişti bir tuhaf..başım çok ağrıyor ve kaşınıyorummmmm bir an önce eve gitmek istiyorum haftaya mızmız başladık anlayacağın canım sen nasılsın

yavrum saç dökülür illa benim de bu ara başladı
ama elevitin içinde çinkoda var saç dökülmesine o da iyi geliyo
demek ki içmesek daha çok dökülecek
yok canım
değişen hormonlar nedeniyle hamilelikte annenin saçı güzelleşir,dökülmezmiş
ama dökülmeyen saçlar doğumdan 3-4 ay sonra(çocuk anneyi tanımaya başladığı zamanda diyen var) dökülmeye başlarmış avuç avuç :icecream:

canım geçmiş olsun
çok şükür sınırı geçmemiş ama dediğin gibi
yinede sen dikkat et

Allah şifa versin .Bende mideyi bozdum nasıl olduysa bilmiyorum karnım şiş sancıyor.Uykum var 12 ye kadar uyudum evdeyim.Bir de iş yapasım yok.Burada sizinle konuşmak istiyorum devamlı.Kızımda benim gibi uyuşuk olur diye korkuyorum :gitme:

Birde buradan beni listeye ekleyen yetkiliye teşekkür ederim. a.s.

ay evet çok isterim bende böyle bir doktor arıyordum sen kime gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…