2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bende ocak annesi olacağım :CüvCüv:
son adet tarihim 26nisan
tahmini doğum tarihim 1şubat görünüyor ancak ilk doğumum sezeryan olduğu için doğumum ocak ayında olcak
hamile kaldığım kilo 51kg
cinsiyeti bilmiyorum inşallah bu hafta öğrenicem
herkese sorunsuz ve harika hamilelikler diliyorumopuyorumnanaktan

kızlar akşama ne pişiriyorsunuz??? çalışırken sorun olmuyodu ama şimdi evde olunca insan ister istemez hergün düzgün bi sofra kurmak istiyor.. yemek yapmaktan çok ne pişiricem derdi beni geriyooo

ben menemen yapmayı düşünüyordum ama eşim aradı akşam annesi gille denize gidecekmişiz orada yeriz yani kaynanam sağ olsun denize giderken hiç bir şey götürmüyorum hep o yapar getirir ama önce eve gidip temizlik yapacam kociş gelene kadar yarına misafirlerim var

hayırlı olsun canım iyi dileklerin için de saoll inşş hepimiz güsel bi hamilelik geçiririss opuyorumnanaktan

kızlar akşama ne pişiriyorsunuz??? çalışırken sorun olmuyodu ama şimdi evde olunca insan ister istemez hergün düzgün bi sofra kurmak istiyor.. yemek yapmaktan çok ne pişiricem derdi beni geriyooo

aynenn canım yaa bende ne pişiricem derdindeyimm kafamçokkarıştı benimki bide çok seçici CADIARZU patlıcan yemeği bide yanına pilav yapmayı düşünüyorum bide cacık buz gibiii cokacimcoook

hoş geldin sende aramıza hihoyyyt

bizim menü yeşil mercimekli erişte çorbası,biber dolması ayran yada yoğurt

ayy çok beğendim bunuuu.. ama benim kociş ağzına yeşil mercimek koymuyor askerde çok yedirmişlerkaydirigubbakcemile3

şimdi aradım sordum akşama naapsam diyee adam bu sıcakta karışık kızartma istediiii..ohaoldumsmile eh bende kabahat:)

denizcim benim kayıvalidede saolsun yemek konusunda iyidir.. yemek yapmak hayatının en önemli zevki.. izmirdeyken hiç sorun olmuyor yemek işi annem yakın kayınvalide yakın ... birgün annemde birgün kayınvalidede bir iki gün evde bir iki gün dışarda haftayı tamamlardık.. ama şimdi Antalyada kimsem yoook... İş başa düşüyor hafta içi..

eliff gözün aydın canım prenses geliyomuş kistte gitmiş çok şükürrkaydirigubbakcemile2
dirim canım benim oğlum olacak öğreneli çok oluyoogamyoncuiremsu

Yeşil mercimekli erişte çorbasını bende çok severim
çok faydalı,biz yoğurlu yiyoruz,içindeki demirleri öldürüyor ama napalım :hulya:
bizim bugünkü menümüz tel şehriye çorbası,balık,salata,karpuz
akşamada güllaç

Bende ne yemek yapıcam bilemiyorum.Biber dolması nasıl yapılıyor bi araştırayım bari.Bizdede dolmalık biber var ama kuş üzümü falan hiç birşey yok.Ne yapıcam diye düşünmekten yiyeceklerden soğudum

Kızlar nasılsınız? Ben iyi diilim, atlatamadım şu gribi, boğazım çok kötü, işyerinde klimayla daha da kötü oluyor, doktorum ilaç kullanmıycaksın dedi, inşallah daha kötü olmam
canım geçmiş olsun

canım hoşgeldin aramıza a.s.

güldeşeker canım biliyorum ama neden sordum
çitosla karıştırdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…