2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol dirimcim
inşallah sınırı aşmaz artık... birde 100 mg lık bir yüklemeden bahsediyorlar.. umarım gerek kalmaz ...
inşallah canım benim
doktorun ne dedi peki?

Ya benimde saçım dökülüyor şimdi aklıma geldi.Dün elimi saçıma bi attım bi avuç geldi.Hemde saçım kısa akannehir
demekki daha dökülmeyeceği günlere çok var
son aylara doğru mu güzelleşecek ne -tatlicadiarzu-

size layık olmaya çalışıyorum :smiley-cool:

sağol canım allah sanada şifa versin dikkat et..aynen ukum varrr hemde çokk hiç iş yapasım yok eve gitmek istiyorummmmm

selam kızlar... o kadar tembelimki öğlene kadar uyuyorum. sonra biraz etrafı topla filan saat bu saat oluyo... günden hayattan hiçbirşey anlamıyorum..

Kızlar nasılsınız? Ben iyi diilim, atlatamadım şu gribi, boğazım çok kötü, işyerinde klimayla daha da kötü oluyor, doktorum ilaç kullanmıycaksın dedi, inşallah daha kötü olmam

Kızlar nasılsınız? Ben iyi diilim, atlatamadım şu gribi, boğazım çok kötü, işyerinde klimayla daha da kötü oluyor, doktorum ilaç kullanmıycaksın dedi, inşallah daha kötü olmam

çok geçmiş olsun cnmm inş en kısa zamanda atlatırsın dikkat et canım... olumunekankayizsmile

kızlar akşama ne pişiriyorsunuz??? çalışırken sorun olmuyodu ama şimdi evde olunca insan ister istemez hergün düzgün bi sofra kurmak istiyor.. yemek yapmaktan çok ne pişiricem derdi beni geriyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…