- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.261
inşallah canım benimsağol dirimcim
inşallah sınırı aşmaz artık... birde 100 mg lık bir yüklemeden bahsediyorlar.. umarım gerek kalmaz ...
demekki daha dökülmeyeceği günlere çok varYa benimde saçım dökülüyor şimdi aklıma geldi.Dün elimi saçıma bi attım bi avuç geldi.Hemde saçım kısa akannehir
ay evet çok isterim bende böyle bir doktor arıyordum sen kime gidiyorsun?
sağol dirimcim
inşallah sınırı aşmaz artık... birde 100 mg lık bir yüklemeden bahsediyorlar.. umarım gerek kalmaz ...
canım seçneklerimi güncelledim tekrar dener misin göndermeyi sana zahmetcanım özelden mesaj atayım dedim ama adresini filan gönderemiyorum bilmiyorumkismile alamıyomuşsun. gülin okan
kükürtlü de muaynanesi
evet canım ya işin ilginç yanı şekerle de aram yoktur.. bu kadar nerden çıktı anlamadım...
Allah şifa versin .Bende mideyi bozdum nasıl olduysa bilmiyorum karnım şiş sancıyor.Uykum var 12 ye kadar uyudum evdeyim.Bir de iş yapasım yok.Burada sizinle konuşmak istiyorum devamlı.Kızımda benim gibi uyuşuk olur diye korkuyorum :gitme:
Birde buradan beni listeye ekleyen yetkiliye teşekkür ederim. a.s.
canım seçneklerimi güncelledim tekrar dener misin göndermeyi sana zahmet
Allah şifa versin ya.Benim şekerim olsa direk komalık olurum herhalde.Sadece tatlı yiyebiliyorum.Şerbetli falan yiyorum hep.:kedi:
hımmm ama hamilelikte olabiliyormuş bildiğim kadarıyla önemli olan çok olmasın allah muhafaza..dikkat et cnm kendine
gönderdim cnm inş yardımcı olabilmişimdirr olumunekankayizsmile
çok teşekkür ederim canım çok sağol
Allah şifa versin .Bende mideyi bozdum nasıl olduysa bilmiyorum karnım şiş sancıyor.Uykum var 12 ye kadar uyudum evdeyim.Bir de iş yapasım yok.Burada sizinle konuşmak istiyorum devamlı.Kızımda benim gibi uyuşuk olur diye korkuyorum :gitme:
Birde buradan beni listeye ekleyen yetkiliye teşekkür ederim. a.s.
Kızlar nasılsınız? Ben iyi diilim, atlatamadım şu gribi, boğazım çok kötü, işyerinde klimayla daha da kötü oluyor, doktorum ilaç kullanmıycaksın dedi, inşallah daha kötü olmam
Kızlar nasılsınız? Ben iyi diilim, atlatamadım şu gribi, boğazım çok kötü, işyerinde klimayla daha da kötü oluyor, doktorum ilaç kullanmıycaksın dedi, inşallah daha kötü olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?