- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.301
benim menüde yoğurt çorbası sulu köfte pilav ve salata varr cokacimcoook
Bende ne yemek yapıcam bilemiyorum.Biber dolması nasıl yapılıyor bi araştırayım bari.Bizdede dolmalık biber var ama kuş üzümü falan hiç birşey yok.Ne yapıcam diye düşünmekten yiyeceklerden soğudum
ben dolmayı zeytinyağlı severim ama içine koymam hiç kuş üzümü fıstık filan.. öylede çook güzel oluyo..
bende çok severim karışık kızartmayı ama yaz geldi geleli yapmıyorum hem zararlı diye hem çok sıcakk uğraşamam diye benim eşim tam tersi yemez akşamdan öyle şeyler ağır geliyo diye
hoş geldin sende aramıza hihoyyyt
Ben ekmeklerle kıtır yapılıyor ya kruton onu yapmasını öğrendim.Bir tek mercimek çorbasıyla ezogelin yiyor eşim.Mercimeğimde bitti.Kruton yapasım var çorba yok :gitme:
Yoğurtlu çorba nasıl oluyor ki
Aklınla bebeşinle eşinle bin yaşa yani.Oh içim rahatladı bende biber dolması yapayım vari.Nasıl yapıyorsun.Pirinçleri öyle direk içine içine mi ?_zemuszemus
ben de zeytinyağlı yaptım netten baktım bi ne koyuyolar diye üzüm tarçın şeker cart curt.ne o öle ya ben anamdan öğrendiğim dolma bunlara 5çeker ben öle tatlımsı yemekleri sevmiom
ben de zeytinyağlı yaptım netten baktım bi ne koyuyolar diye üzüm tarçın şeker cart curt.ne o öle ya ben anamdan öğrendiğim dolma bunlara 5çeker ben öle tatlımsı yemekleri sevmiom
Kızlar nasılsınız? Ben iyi diilim, atlatamadım şu gribi, boğazım çok kötü, işyerinde klimayla daha da kötü oluyor, doktorum ilaç kullanmıycaksın dedi, inşallah daha kötü olmam
kızlar akşama ne pişiriyorsunuz??? çalışırken sorun olmuyodu ama şimdi evde olunca insan ister istemez hergün düzgün bi sofra kurmak istiyor.. yemek yapmaktan çok ne pişiricem derdi beni geriyooo
merhaba kızlar bende ocak annesi olacağım :CüvCüv:
son adet tarihim 26nisan
tahmini doğum tarihim 1şubat görünüyor ancak ilk doğumum sezeryan olduğu için doğumum ocak ayında olcak
hamile kaldığım kilo 51kg
cinsiyeti bilmiyorum inşallah bu hafta öğrenicem
herkese sorunsuz ve harika hamilelikler diliyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?