- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.481
bugün üçlü test sonucumuz için doktora gitmiştin geçen hafta vermiştim kanı sonuç temiz çıktı şükür
kaç ay sonra ilk defa çarşıda gezdim çok şükür bi ara ayaga kalkamıycam zanettim
gezdik alışveriş yaptık ama bebişime birşey alamadım malesef
arkadaşlar soğuk su içmek bebeğe zarar verirmi ? geçende annemlerdeyken bir kadın geldi bana soğuk su içme bebeğine dokunur dedi:sm_confused: böyle birşey duyan varmı?İlk bebeğimi kaybettiğim için bu hamileliğimde iice paranoyak oldum herşeyden tırsar oldumm ..Allahım korusun bebeklermizi.
arkadaşlar soğuk su içmek bebeğe zarar verirmi ? geçende annemlerdeyken bir kadın geldi bana soğuk su içme bebeğine dokunur dedi:sm_confused: böyle birşey duyan varmı?İlk bebeğimi kaybettiğim için bu hamileliğimde iice paranoyak oldum herşeyden tırsar oldumm ..Allahım korusun bebeklermizi.
hunny cimm
hg
ençok seni ösledim bennnzemuszemus
nasılsın canm dünden berii??
mrb kızlarrr ben geldim
bu sefer tam geldim ama kimseler yook
görüşemedik bugün hiç maalesef yaa
ama hep burdaydı aklımopuyorumnanaktan
özlenen'cim allah bidaha o acıyı yaşatmasın kimseye
allah'n izniyle bişiy olmaz
ben içiorum soğuk su napiiim çok sıcak havalar kesmio:sinifsinif:
bnde hamilelikte duyduunuz hurafeler die bi topikte soğuk su içince bebeğin beynine gidermiş beyni donar die okumuştum
bnde bu soğuk su işini ilk orda okudum ama ne kadar doğru bilemiorum..dediğim gbi topiğin adı zaten duyduuumuz batıl inançlar falan gbi bişeydi
rabbim korusun onları ama sen dikkat etmek istersen çok soğuk içmeyiver için rahat etsin cnm..
sevgiler....:smiley-cool:
Allah korusun canım ben hergün dolapdan bardak bardak içiyorum soğuk soğuk ama bişey olmadı şimdiye kadar
herkesin her dediğine bakma canım eğer senin bünyen soğuk suya alışıksa bişiicik olmas Allah ım korusun meleklerimizi opuyorumnanaktan bende 2 kere düşük yaptım herşeyden nem kapıyorum ama çokda korumamak lazımm oluruna bırak yerimseniben Allah ın izniyle kucağımıza alıcas inşş olumunekankayizsmile
[/QUOTE]cnm benm tamm bida ayrılmam bu kadar
aklım hep burdaydı valla ama vantilatör içerde duruo bizim camlar kapılar açık hiç esmio
bilgisayar başında oturulmuoki
oturuorum
bunalıp kalkıorum hemen
akşama kadar böle geçti
bi uyumuşum, bi uyandım karanlık olmuş
sıcak geçmiş
dışarısı daha güğseldir şimdi püfür püfür ama
bak ben burdayımmmmkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın bugün
kk sayemizde ayakta duruo hee
hakketten demirbaşı olduk:lepi:
göbüş topiğine kaçtın sen yine kanımca:1ninca:
sağolun arkadaşlar.. bu sıcak havalarda mümkün değil ki soğuk içmemek ortalık yanıyor birde bulantılarım tam geçmediği için ılık su daha da midemi kaldırıyor.aslında sakınan göze çöp batar derler fazla sakınmamak en iisi ama oda benim elimde değil..Allaha emanet minişler.
amann canım iç gitsin :içelim: soğuk soğuk valla ben içiyorum dediğin gibi ılık su daha da bulandırıyo Allah korusun de iç Allah ın izniyle bişiicik olmass olumunekankayizsmile
senin bulantılarındamı geçmedi hala .. benim bir iki gündür hafifledi gibi ...bebeğinin hareketlerini hissedebiliyormusun peki
slm kızlar nabersiniz?
bugün pek giremedim kardeşimin işyerindeydim bütün gün.evde çok sıkılıyorum uyu uyu nereye kadar.annemde kızıyor zaten uyuyup durma sarılık olacaksın diye fisfisfis
bennn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?