2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugün üçlü test sonucumuz için doktora gitmiştin geçen hafta vermiştim kanı sonuç temiz çıktı şükür
kaç ay sonra ilk defa çarşıda gezdim çok şükür bi ara ayaga kalkamıycam zanettim
gezdik alışveriş yaptık ama bebişime birşey alamadım malesef

gözünaydın cnmm. bende daha alışveriş yapmadım daha erken daha çok çarşıya çıkar bebişlerimize ciciler alırıss opuyorumnanaktan

arkadaşlar soğuk su içmek bebeğe zarar verirmi ? geçende annemlerdeyken bir kadın geldi bana soğuk su içme bebeğine dokunur dedi:sm_confused: böyle birşey duyan varmı?İlk bebeğimi kaybettiğim için bu hamileliğimde iice paranoyak oldum herşeyden tırsar oldumm ..Allahım korusun bebeklermizi.

mrb kızlarrr ben geldim
bu sefer tam geldim ama kimseler yook
görüşemedik bugün hiç maalesef yaa
ama hep burdaydı aklımopuyorumnanaktan

özlenen'cim allah bidaha o acıyı yaşatmasın kimseye
allah'n izniyle bişiy olmaz
ben içiorum soğuk su napiiim çok sıcak havalar kesmio:sinifsinif:
bnde hamilelikte duyduunuz hurafeler die bi topikte soğuk su içince bebeğin beynine gidermiş beyni donar die okumuştum
bnde bu soğuk su işini ilk orda okudum ama ne kadar doğru bilemiorum..dediğim gbi topiğin adı zaten duyduuumuz batıl inançlar falan gbi bişeydi
rabbim korusun onları ama sen dikkat etmek istersen çok soğuk içmeyiver için rahat etsin cnm..
sevgiler....:smiley-cool:

Allah korusun canım ben hergün dolapdan bardak bardak içiyorum soğuk soğuk ama bişey olmadı şimdiye kadar
herkesin her dediğine bakma canım eğer senin bünyen soğuk suya alışıksa bişiicik olmas Allah ım korusun meleklerimizi opuyorumnanaktan bende 2 kere düşük yaptım herşeyden nem kapıyorum ama çokda korumamak lazımm oluruna bırak yerimseniben Allah ın izniyle kucağımıza alıcas inşş olumunekankayizsmile

hunny cimm
hg
ençok seni ösledim bennnzemuszemus
nasılsın canm dünden berii??

ayyy aman da amannn kimler gelmişşşş opuyorumnanaktan bende seni çok özledim canım....
aaaaaa bak bidaha bu kadar özletme kendini klava:
zaten gelen durmuo gidio bi sen le ben demirbaş kaydirigubbakcemile3
neler yaptın bugünnnn??? zemuszemus

cnm benm tamm bida ayrılmam bu kadar
aklım hep burdaydı valla ama vantilatör içerde duruo bizim camlar kapılar açık hiç esmio
bilgisayar başında oturulmuoki
oturuorum
bunalıp kalkıorum hemen
akşama kadar böle geçti
bi uyumuşum, bi uyandım karanlık olmuş
sıcak geçmiş
dışarısı daha güğseldir şimdi püfür püfür ama
bak ben burdayımmmmkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın bugün
kk sayemizde ayakta duruo hee
hakketten demirbaşı olduk:lepi:[/QUOTE]

sağolun arkadaşlar.. bu sıcak havalarda mümkün değil ki soğuk içmemek ortalık yanıyor birde bulantılarım tam geçmediği için ılık su daha da midemi kaldırıyor.aslında sakınan göze çöp batar derler fazla sakınmamak en iisi ama oda benim elimde değil..Allaha emanet minişler.

[/QUOTE]

ay sorma benimki vantilatörde almıo hasta olurmuşumm die evham işte
bende ewdeyim kapı cam heryer açık ama dediğin gibi esmio he dışarda he içerde bilgisayar başında heryer yanıo ondan ben sabah biras takıldım ama bebiş arkadaşım olmayınca tadı olmuo yerimseniben
bende bi uymuşum bi uymuşum mirmirmirmir gözümü kapatıp açıyorum 2 saat geçmişş :1shok: günde 3 -4 defa uyuyorumm iice uykucu oldumm kaydirigubbakcemile3
ayy karnım bugün daha çok şiştisanki günden güne büyüyooo opuyorumnanaktan :CüvCüv: hele yemek yiyince geçiorum aynanın karşısına kaydirigubbakcemile3 bakıyorumm Allah ım herkeslere nasip etsin kimselere aratmasın kucaklarını boş bırakmasın yarabbimm

amann canım iç gitsin :içelim: soğuk soğuk valla ben içiyorum dediğin gibi ılık su daha da bulandırıyo Allah korusun de iç Allah ın izniyle bişiicik olmass olumunekankayizsmile

amann canım iç gitsin :içelim: soğuk soğuk valla ben içiyorum dediğin gibi ılık su daha da bulandırıyo Allah korusun de iç Allah ın izniyle bişiicik olmass olumunekankayizsmile

senin bulantılarındamı geçmedi hala .. benim bir iki gündür hafifledi gibi ...bebeğinin hareketlerini hissedebiliyormusun peki

slm kızlar nabersiniz?
bugün pek giremedim kardeşimin işyerindeydim bütün gün.evde çok sıkılıyorum uyu uyu nereye kadar.annemde kızıyor zaten uyuyup durma sarılık olacaksın diye fisfisfis

senin bulantılarındamı geçmedi hala .. benim bir iki gündür hafifledi gibi ...bebeğinin hareketlerini hissedebiliyormusun peki

benimn çok şükür geçti ama arada sabahları oluo onun dışında olmuo perşembe den beri de hareketleri hissediyorumm opuyorumnanaktan ayy çok güsel bi duyguu boshayallersmile Allah herkese nasip etsinnn

slm kızlar nabersiniz?
bugün pek giremedim kardeşimin işyerindeydim bütün gün.evde çok sıkılıyorum uyu uyu nereye kadar.annemde kızıyor zaten uyuyup durma sarılık olacaksın diye fisfisfis

iyiyis canımm sorma bende çok uyuyorum da çok uyuyunca sarılık mı olunuyomuşş fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…