2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyidirr cnmm yerimseniben senden nbr görüşmeyeli ??
ya kasıklarım gerilio kasılıo göbişim taş gibi sanki hep böölemi olacakk:uhm:

bnde iyim cnm
çay içtim geldimmzemuszemus
geçer canm bugün yemeği yada suyu fazla kaçırdıysan şişkinlik ondan olabilir
kasık ağrında yatınca geçer yada yavaş yavaş dolaş evin içinde azcık
geçer inş.:Saruboceq:

işin garip tarafı hala açımm kaydirigubbakcemile3 bende anlamıyorumm fisfisfis
oğluşumda kıpır kıpırr :CüvCüv:

bu arada bende kasılma olmuyor hiç... eger magnezyum kalsiyum eksikliğinden oluyosa benim doktor ortaya karışık bi ilaç verdi bana gyno(demir magnezyum falik asit) diye onu kullanıorum belki o engelliyodur..

iyiyim canımm buralardayım ben... gündüz akşama kadar uyuyunca gece malesef baykuş gibi oluyorumm

ay desene herkesde aynı sorun var bende gündüz sıcaktan bayılıyorum yatıyorum hep uyuyorum gece olunca bööle oturuyorum kaydirigubbakcemile3

işin garip tarafı hala açımm kaydirigubbakcemile3 bende anlamıyorumm fisfisfis
oğluşumda kıpır kıpırr :CüvCüv:

yamyam gbiler yaaaa
kemiriolar yani resmen
iliğim kemiğim kurudu valla
besin yetiştiremiorum bnde
hep açım
hep açım
afrikalı çocuklar gbi
açımmmmmmmmmmmmmdelikafadulden

bu arada bende kasılma olmuyor hiç... eger magnezyum kalsiyum eksikliğinden oluyosa benim doktor ortaya karışık bi ilaç verdi bana gyno(demir magnezyum falik asit) diye onu kullanıorum belki o engelliyodur..

bende de var kan hapı folik asit ve kalsiyum için suda eritip içiyorum gazoz gibi çok güzell onu gündüz içiyorum sıcakda soğuk soğuk çok güsel oluo aklinialirimsmile

ben artık pek süt içemiyorum ama bol bol ayran içiyorum.. şu Sek şişe ayranlardan aldım pek lezzetli geldi

ben kendimi bildim bileli peynir ve cinsleri:umursamaz:başta olmak üzre hiçbirini yemiom içmiom
eve sokmuom
tabağına hayatta dokunmam
o tabaktan bida bişiy yemem
o nedenle bnm de çok kasılmalar oluo
oğluma hamişken zzorla 2subardağı içip yatıodum
ama şimdi içemiorumm
bnde ayran yoğurt şeklinde tüketmeye çalışıorum
ama biliorum yinede yetmicek:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…