- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.461
selam kızlar herkes burda bugun.yarın evililik yıldönümümüz bende eşime bişeyler aldım umarım beğenir.
selam kızlar herkes burda bugun.yarın evililik yıldönümümüz bende eşime bişeyler aldım umarım beğenir.
hepinize tesekkür ederim kızlarr evet inşallah seneye Elifimizde kucağımızda olcak ve 8 aylık olcak ne güzel yaaaa
Evet..bizzat yaşadık.. herşeyi çok net hatırlıyorum..
11 sene geçti üzerinden ama insan unutamıyor..
biizmde yarın evlilik yıldönümümüzhihoyyythihoyyythihoyyyt ama ben birşey alamadım. Daha doğrusu almıştım ama dayanamayıp verdim şimdi de hediyesiz kaldım.
o zaman size de tebrikler alkisalkisalkis bir yastıkta kocayın, heyecanı eksilmeyen, mutlu, çocuklu bir ailenizz olsuuunnn. senin hediyeni uzakta aramasına gerek yok ki eşinin, göbüşe bakıp mutlu olur herhalde
benide listenize eklermisiniiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz bende ocak annesi olacağım :) herkeze ii akşamlar
benide listenize eklermisiniiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz bende ocak annesi olacağım :) herkeze ii akşamlar
manolya83 Geçen hafta bizim de evlilik yıldönümümüzdü ben eşime bi şi alamadım ama daha anlamlı bi hediye hazırladım.Bebeğimiz için aldığımız minik bi body nin üzerine babamı çok seviyorum yazdım rengarenk keçe kumaşlardan.Minik bi kutunun içine koydum açtığında gözleri doldu sımsıkı sarıldık.Seneye de bebğimize sarılıcaz birlikte inşallah :)
biizmde yarın evlilik yıldönümümüzhihoyyythihoyyythihoyyyt ama ben birşey alamadım. Daha doğrusu almıştım ama dayanamayıp verdim şimdi de hediyesiz kaldım.
günaydın canım
canım acityde mi bakıyorsun?
optimumda da hastane çıkışı uygun diyorlardı
acity'e baktım ama orada pek bişi bulamadım .cepa ve ankamall daki mağazalara baktım.boynerden 3'lü yarım kol body'i 8 TL'ye aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?