2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze selam

bende 16+2 günlük hamileyim ve şu cetvellerden yapmak istiyorum bebeişimde ocak ayında doğacak zavallı soğukta ben nefret ederdim soğuktan tamda soğuk aya geliyor yazık bebişime :)

Evet..bizzat yaşadık.. herşeyi çok net hatırlıyorum..
11 sene geçti üzerinden ama insan unutamıyor..

selam,

bende 17 ağusosda kocaelindeydim henüz liseye yeni başlıycaktım o yerden gelen ses o bir anda parlayan ışık hala aklımda Allah ölenlerin ruhunu şad etsin bir çok insanın düzgün mezarı biel yok çok kötü günlerdi Rabbim bir daha göstermesin öle günler bize

biizmde yarın evlilik yıldönümümüzhihoyyythihoyyythihoyyyt ama ben birşey alamadım. Daha doğrusu almıştım ama dayanamayıp verdim şimdi de hediyesiz kaldım.

o zaman size de tebrikler alkisalkisalkis bir yastıkta kocayın, heyecanı eksilmeyen, mutlu, çocuklu bir ailenizz olsuuunnn. senin hediyeni uzakta aramasına gerek yok ki eşinin, göbüşe bakıp mutlu olur herhalde

Geçen hafta bizim de evlilik yıldönümümüzdü ben eşime bi şi alamadım ama daha anlamlı bi hediye hazırladım.Bebeğimiz için aldığımız minik bi body nin üzerine babamı çok seviyorum yazdım rengarenk keçe kumaşlardan.Minik bi kutunun içine koydum açtığında gözleri doldu sımsıkı sarıldık.Seneye de bebğimize sarılıcaz birlikte inşallah :)

selam tekrardan kızlar ben çıktım herkez gelmiş..

özgey hoşgeldin aramıza... deniz arkadaşımız müsait olunca ekler senide listeye

biizmde yarın evlilik yıldönümümüzhihoyyythihoyyythihoyyyt ama ben birşey alamadım. Daha doğrusu almıştım ama dayanamayıp verdim şimdi de hediyesiz kaldım.

canım sizlerde nice mutlu çocuklu senelere a.s. bencede en güsel hediye bebek :CüvCüv: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…