- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.441
yok canım Allah dan çalışmıyorumm.. senin işinde zormuş 3 vesait eyvahedigeldismile nasıl dayanacaksınnn bilmiyorumkismile Allah kolaylık versin cnm.
ay sorma delirtio beni sempatiksalakcinni kendi örtünmüyo ööle yatıo amaben farklıymışımm ewet farklıyım daha çok sıcaklıyorum ama anlatamıyorumm kafamçokkarıştı bana çaktırmadan çarşafın ucunu üstüme atıverio kaydirigubbakcemile3 o atıo ben atıyom sabaha kadar ööle
buarada sizde hergün yada akşamları yürüyüş yapıomusunuz??
ben benimkini çıkartıyorum her akşam
ama akşam artık pes etti koşu bandı alalım dioherakşam zor geldi
ama napiim dün çok su içtim heralde karnım kasıldıkça kasıldı taş gibi çok sert oldu afedersin wc ye bile zor oturdum çok rahatsız oldum o yüzden yürüyüş biraz iyi gelio hem ilerisi için doğumu da kolaylaştırıyomuş düzenli yürüyüşş.
günde ne kadar yürüyüş yapmak lazım bileniniz varmı acaba arkadaşlar bilmiyorumkismile
canım Allah bidaha yaşatmasın o günleriEvet..bizzat yaşadık.. herşeyi çok net hatırlıyorum..
11 sene geçti üzerinden ama insan unutamıyor..
canım geçmiş olsunİnanmıyorum kızlar.. Burası resmen benim hayatımı yansıtıyor :)) Az önce doktordan geldim.. 3 gündür hafif kasık agrılarım vardı, bugün epey artınca doktora gittim acil.. Doktor rahim kontraksiyonu var dedi. TAbi ben cahil cahil yanii dedimO da rahim kasılmış, dogum sancısı gibi dedi.. Neden olur dedim.. Bi sürü şeyden olabilir ama biz yine de idrar tahlili isteyelim dedi.. Sonuçta idrarda kan çıktı.. YAni benim böbrek taşı hareketlenmiş.. Bi magnezyum verdi suya katıp içmeye bi de bol su iç, oruç tutma sakın dedi.. Demek bende ki kasılma da buymuş :) Neyse biraz rahatladım.. sempatiksalakcinni
canım Allah bidaha yaşatmasın o günleri
canım geçmiş olsun
merhaba herkese,
sirinemm resimlerin de kızının cicileri de süper, tebrikler.
bebish22, oğlunun doğum günü kutlu olsun. çook güzel ve mutlu bir hayatı olsun inş.dün pek yoktun, herhalde doğum günü kutlamaları yüzünden. özlettin kendini.
canım böyle bi yazdan sonra kışın çok çetin geçeceğini sanmıyorum CADIARZU ee hamileliktende kaynaklanan bi sıcaklık olduğunu düşünürsek hiçde ööle kat kat giyineceğimizi sanmamm a.s
zaten evin içinde sobadır kaloriferdir yanacak e dışarı çıkarkende bi palto tamam yerimseniben ay ben patlarım ööle kat kat -tatlicadiarzu-
tabi kar kış kıyamet gününde de eşlerimizin bizi dışarı çıkaracağını sanmıyorum
hele benimki delikafadulden acayip evhamlı
şimdi bile yatarken bakıyorum hemen çarşafı belime örtüyo kaydirigubbakcemile3 ben bu kadar evhamlı görmedimm
YOK ŞEKERİM YOK AL BENDENDE OKADAR BENİM KOCADA AYNEN EVHAMLI BUNLAR BÖLE HEP DEMEKKİ GECE SICAKTA BELİMİ ÖRTER HEP BİRYERLERİM ÜŞÜMESİN HASTA OLMİM DERDİNDE KIŞIN NE OLCAK BİLMEM GERÇİ NAPSINLAR BİZİ BEBİŞLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR ONLARDA:)) zemuszemus
benim eşimde diyor ben burda 9 doğuruyorum diye
valla ben dokuz doğurmaya razıyım :kedi:
erkek olacakmıssın şu dünyada
selam kızlar herkes burda bugun.yarın evililik yıldönümümüz bende eşime bişeyler aldım umarım beğenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?