2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz klima açık uyuduğumuzdan eşim benimde üstümü örter hep ben açarım o örter geri

kışı en rahat geçirecek olan benim sanırım yazın yanıyoruz ama kışın ödül oluyor zaten işten ayrılacağım ekim sonu gibi evden bir şey olmadıkça çok çıkmayız ama gezmeyi seviyoruz işte sadece yağmur yağdı mı güzel yağıyor o kadar kaban giydim mi belli bir süre terlemeye başlıyor insan

biz önceleri her akşam yürüyorduk ama bu ara pek yürüyemiyoruz sıcaklardan ama fırsat buldukça denize gidiyoruz dün akşamda denizdeydik çok iyi geliyor

aman canım ya benim eşimde koşu bandına bakıyor :kedi:
benimde karnım sertleşiyor dediğin gibi afedersin wc de de sancılanıyorum
oyüzden biz de yürüyoruz günde 1 saat felan
yürüyüşün zararı olmaz heralde

Evet..bizzat yaşadık.. herşeyi çok net hatırlıyorum..
11 sene geçti üzerinden ama insan unutamıyor..
canım Allah bidaha yaşatmasın o günleri

canım geçmiş olsun

merhabalar güzel anneler:)
ben geldim :))
cancer ve dirimcim güzel dilekleriniz için sizede çook teşekkür ederim..
evet dün oğlumun yaş günüydü,gece 11e kadar denzlideydik,sonra burda komşumuzla saat 1,30a kadar falan beraberdik.sonrada yattık..bebekler gbi uyumuşuzopuyorumnanaktan
çok bağlandım buraya yaa
hepinize ayrı ayrı alıştım
çok seviorum burayı sabah akşam bi gireyim die düşünüorum
ama malum ev işleri yemek çocuk falan olunca ancak girebilirom..
bide bu günlerde bizim internet çok yavaşş
sinir edioklava:
bide kaç gündür her fırsatta şu koşu bantlarını araştırıorz
aklım karmakarışık oldu artıksempatiksalakcinni
işlerimi bitirince uzun uzun oturmaya gelirim artık,eşim oturcak dabilmiyorumkismile
hoşçakalın şimdilik
öptüm meleklerinizi ve de sizi:CüvCüv:

Bende içimden bebish daha kahvaltısını bitiremedi heralde diye düşünüyordum sempatiksalakcinni
koşu bandını birlikte alalım
bizde düşünüyoruz

kızlar selam... ben tembel anca girebiliyorum.. geceleri giriyorum uykusu kaçan kimse olmuyor:))) dün fena miğdemi bozdum (sütlaç+bol miktar turşu+çilolatalı kek+nutella+pringles) bunları yedim yaklaşık 2 saat içerisinde sonrada malummmafoldumben

YOK ŞEKERİM YOK AL BENDENDE OKADAR BENİM KOCADA AYNEN EVHAMLI BUNLAR BÖLE HEP DEMEKKİ GECE SICAKTA BELİMİ ÖRTER HEP BİRYERLERİM ÜŞÜMESİN HASTA OLMİM DERDİNDE KIŞIN NE OLCAK BİLMEM GERÇİ NAPSINLAR BİZİ BEBİŞLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR ONLARDA:)) zemuszemus

haklısın cnmm bizi düşünseler kendi halimize bırakırlarr :umursamaz: sanki hasta oluncak hava varr kaydirigubbakcemile3
işte onlarda kendilerince babalık duygularına yeniliyolar bişii olcak korkusuyla bişeyde yapamıyolar bişekilde kendilerini ifade ediyolar anlamak lazımm opuyorumnanaktan
akşam eşimde dio sen doğurcan ama ben 9 doğurcam die kaydirigubbakcemile3
bütün herşeyi sen çekiosun ben bişey yapamıyorum dio daha çok stres oluyorum dio boshayallersmile e bi bakıma onlarda haklı bişey yapamamak daha zor a.s

aynen öleee bizimkide diyor bende 9 doğurcam diye ama işte napsınlar dediğin gibi onlarda haklı bizide düşünüyorlar kız yazık :)

benim eşimde diyor ben burda 9 doğuruyorum diye
valla ben dokuz doğurmaya razıyım :kedi:
erkek olacakmıssın şu dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…