2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy boshayallersmile Allah ım gelicek mi o günlerrr boshayallersmile
benimde intermet hesaplarıma göre 15-16 ocak çıkıo ama oğluşum 1 hafta önden gidiomuş nasıl olur bilmemm
inşş normal doğum olurda çauk ayaklanırımm bayılıp ameliyat olmakistemiyorumm :sinifsinif: eyvahedigeldismile

ayy sizi hiç anlamıorum ben yaa
zıbın mıbın alın barii
okuorum herkes önlük alıo
ağız mendili felan olsa canımı yee
ne komiksiniz
önlüğee taa 6.aydan sonra başlıcak yerimseniben

bundan sonrası daha hızlı geçicek görüceksin tatlım
allahm nasip etsin görmeyi inş..
hakkında hayırlısı olsun tabi
korkmuosan ne mutlu sana
ben çok tırsıodum
canm çok tatlıdır dabayanssulusmilebayanssulusmile

ewet canım çin malı taraftarı değilim bende
olsun fikir olmuş oldu hem daha çok zamanımız olucak alışveriş için Allah ım sağlık versin hep gezeris inşş opuyorumnanaktan

ya heryerde okudukça ne kadar zararlı maddeler kullandıklarını deli oluyorum... Yerli malı yurdun malı:))

bebish bende kısmetse sezeryan istiyorum.. normal doğumdan acayip korkuyorum.. inşallah hemencik ayaklanırız:)))

canlarım ben yatıyorum belimde ağrımaya başladı otur otur yatınca geçer belki fisfisfis
hepinisi öptümmm opuyorumnanaktan kendinize ve bebişlerinize iyi bakın heee yerimseniben
yarın görüşürüss artık
ya bak gidiyorum ama çok kaynatmayın arkamdan aklım burda kalıo bilmiyorumkismile
beni özleyin anacııımmm :gitme:

yalnız naz yada nazlılar hakketten çektiriolar annelerine biliomusun???eyvahedigeldismile

ayyyyy herkez aynı şeyi söylüyor..hakikaten bebişlerin karakterini etkiliyormuş isimler.. içimede o kadar sinen başka isim bulamıyorum... ben öyle değişik isim olmasın bildiğimiz türkçe bi isim olsun, kısa olsun tek isim olsun dedim hep.. Naz en sevdiğim bakalım belki değişir fikrim

iyi geceler canım tatlı rüyalar sana ve bebişine.. kaynatsakta yarın takip edersin merak etme:))) öptümm

canm bilmiorum benm hiç açılma yoktu ve bebeğimin gelişimi durmuştu doktor açılma olmadıı için sezeryanı uygun gördü
sırf daha iyi die normal ollun diodum ama sezeryan diyince sevindim uçtum resmen
valla bilmiorum
saati belliydi
sabaha kadar dua ettim
sabaha karşı girdim duş aldım
vucüt temizliğimi yeniledim
namazımı kıldım falan
annemi eşimi abimi öptüm
girdim doğuma
ciyyak ciyyak bağırmadım yanii
besmele çektim duamı ettim doktorumla konuşa konuşa hazırım deyince kokladım narkozu okadar
bazıları hiç kusmuo bile
idrarıyla tıomuş
zaten iğneyle deil
koklatıolar
üç kez kokla diolar
ama ikincisinden sonra bişiy hatılrlamıorum :)))kaydirigubbakcemile3
çıkıncada bni giydirmişler
sayıklıomuşum
oğlumu öğle sonu saat 1,30gbi getirdiler
o gelesiye ben yarım açılmıştım zatensengözlerimebaksanab

kaynatacaz işte
bizim uykumus yook
yarın erken kalk oku geçmişi
işinn adı ne
doymadık hemen gidiosun
ama bebiş için git madem canm yaa

ismi çok güzel ben beyeniorum bndede vardır bi kerem manyaklığı
ama esat kerem deilde keremesat koyun bence
okunması ve sölemesi daha kolay
bnmkini nası buldunuz???
ii geceler bu arada cannmm öptüm çoookkk

ben sezeryanıda epiduralle istiyorum doğum anını filan göreyim diye ama ona bile dayanabilirmiyim bilmiyorum.. çevremdede sezeryan olup çok memnun kalanlar var..Allahımmm sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.. bizede az acılı doğumlar inşallah..

öykü ismine bayıldım.. haticede benim babaannemin adı:) benim adımda Hatice oluyormuş direkten dönmüş göbek adım hatice olmuş.. Babaannem ölene dek inatla Hatice dedi bana:)))

gerçekten etkilediğine bnde inanıorum
abimin bi arkadaşı ablasının bebeğinin adını sen koy demişler naz koymuş
bebek doğunca allahm inş.vermiştir şimdi şifasını böbrekleri yüzünden küvezde yatmış
o zamanlar arkadaşı keşke naz koymasaydım benm yüzümden felan die sölemişti
bilmiorum yaa
çokda nazlı olmasın amaaaa
zaten kız bebeklere yüksek sesle bişiy dedinmi bi saat ağıt yakıolar:))
bide extra naz fazla oluuur:))

öykü ismine bayıldım.. haticede benim babaannemin adı:) benim adımda Hatice oluyormuş direkten dönmüş göbek adım hatice olmuş.. Babaannem ölene dek inatla Hatice dedi bana:)))

al bidene daha
allahm ne bunların bu ismimi koysun merakları yaaaaaaaa
benmde kayınvalidemin adı
pederiminkini koyduk
e bu da allahn emri oldu
aman allahm sağlık sıhhat hayırlı evlat versinde inş.
hatice koyunca yanndakide bizim sevdiğimiz bişiy olcak
kaydirigubbakcemile2

hatice öykü çok güsel olmuş canım Allah ismiyle uzun ömür versinn
naz ismi çok kısa değilmi canım :uhm: ne bileyim irem naz filan da olabilir yani iki isimli ama yine de nasıl istiyosan ööle koy sonra içinde kalmasın yerimseniben
ben sezeryandan daha çok korkuyorumm eyvahedigeldismile normal doğumuda epidural istiyorum ama eşim pek yanaşmıo riskli die olmadık şeyler bizi buluo dio herkes nası doğuruyosa doğurrusun canım dio yani ne varki eyvahedigeldismile
bazen diorum amaaaaannn önceden sezeryan mı varmış annelerimiz bizi nasıl doğurmuş çatır çatır bende doğururum diorum ama bilmemmbilmiyorumkismile inş o anda cesaret gelirrr guclubacismile
neyse canlarım ben yarın takip ederimm aklinialirimsmile yattım benn öpüldünüss by opuyorumnanaktan

ahaahh benim babaannem ismim hatice olmadı diiye şeker koması geçirmiş annemlede 6 ay konuşmamış.. halkuki ismimide babam koymuş anneciğimin bi suçu yokmuş.. allahtan benimkinin öyle takıntısı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…