- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.541
evet o hemşireler yaaa
ama iyiliğimiz için
yapıları öle napalımm
evet canm benm sezeryan olcak yine kaçarı yok
ama ben çok memnunum kendilerinden
yani çok memnun kalmıştım
ama 3gün yemek yiyemedim
ağustos sıcağında su içemedim o kötüydü
yine öle olcak
muhtemelen aralık sonunda yada ocak başında en geç ocağın ilk üç günü gün verilcek
gidip yatıcam
bu defa daha çabuk ayaklanırım
çünkü öslerim ben oğlumu çooook
onsuz uyuyamam bennnn
arkamda bekleyenim olunca nazlanmam bu defa
hemen alırım kızımı giderim anneme:)))
bugün yemekten sonra alışveriş merkezine gittik kocişle aman ne indirimler vardııı:)))) bir sürü elbise denedim hiçbiri olmadı sinir oldum.. sonra bebişime bişe alayım dedim ilk defa önlük seti aldım tchibodan ama eve gelince farkettimki made in chine imiş kendileri... yarın gidip geri vericem.. yani aksam akşam boşa gezmiş olduk..
ayy boshayallersmile Allah ım gelicek mi o günlerrr boshayallersmile
benimde intermet hesaplarıma göre 15-16 ocak çıkıo ama oğluşum 1 hafta önden gidiomuş nasıl olur bilmemm
inşş normal doğum olurda çauk ayaklanırımm bayılıp ameliyat olmakistemiyorumm :sinifsinif: eyvahedigeldismile
oğlum olsaydı Ateş olucaktı.. Kız için Güneş istedim ama kociş istemiyo .. şimdilik Naz diyorum:)))
ewet canım çin malı taraftarı değilim bende
olsun fikir olmuş oldu hem daha çok zamanımız olucak alışveriş için Allah ım sağlık versin hep gezeris inşş opuyorumnanaktan
yalnız naz yada nazlılar hakketten çektiriolar annelerine biliomusun???eyvahedigeldismile
canlarım ben yatıyorum belimde ağrımaya başladı otur otur yatınca geçer belki fisfisfis
hepinisi öptümmm opuyorumnanaktan kendinize ve bebişlerinize iyi bakın heee yerimseniben
yarın görüşürüss artık
ya bak gidiyorum ama çok kaynatmayın arkamdan aklım burda kalıo bilmiyorumkismile
beni özleyin anacııımmm :gitme:
ya heryerde okudukça ne kadar zararlı maddeler kullandıklarını deli oluyorum... Yerli malı yurdun malı:))
bebish bende kısmetse sezeryan istiyorum.. normal doğumdan acayip korkuyorum.. inşallah hemencik ayaklanırız:)))
canlarım ben yatıyorum belimde ağrımaya başladı otur otur yatınca geçer belki fisfisfis
hepinisi öptümmm opuyorumnanaktan kendinize ve bebişlerinize iyi bakın heee yerimseniben
yarın görüşürüss artık
ya bak gidiyorum ama çok kaynatmayın arkamdan aklım burda kalıo bilmiyorumkismile
beni özleyin anacııımmm :gitme:
ayyyyy herkez aynı şeyi söylüyor..hakikaten bebişlerin karakterini etkiliyormuş isimler.. içimede o kadar sinen başka isim bulamıyorum... ben öyle değişik isim olmasın bildiğimiz türkçe bi isim olsun, kısa olsun tek isim olsun dedim hep.. Naz en sevdiğim bakalım belki değişir fikrim
öykü ismine bayıldım.. haticede benim babaannemin adı:) benim adımda Hatice oluyormuş direkten dönmüş göbek adım hatice olmuş.. Babaannem ölene dek inatla Hatice dedi bana:)))
al bidene daha
allahm ne bunların bu ismimi koysun merakları yaaaaaaaa
benmde kayınvalidemin adı
pederiminkini koyduk
e bu da allahn emri oldu
aman allahm sağlık sıhhat hayırlı evlat versinde inş.
hatice koyunca yanndakide bizim sevdiğimiz bişiy olcak
kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?