2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşkkrler canmmm
ismi beyenmenize çook sevindim yaa

hakkında hayırlısı olsun
bak ben sezeryanı yaşamış biri olarak
epidurali gözüm yemio valla
cesaret edemem
inş.ya zaten cesaret iğnesi yapıolar yaa
epidurelde biraz risk varmış ama
eşin haklı yani

ahaahh benim babaannem ismim hatice olmadı diiye şeker koması geçirmiş annemlede 6 ay konuşmamış.. halkuki ismimide babam koymuş anneciğimin bi suçu yokmuş.. allahtan benimkinin öyle takıntısı yok..

hıı sorma bu konu açıldımı canm çok sıkılıo
hamileliğimin en zor yanıydı bu isim konusu
en kötü en hatırlamak istemnediğim günler
benm eşim bu yüzden biraz yüz verdi annesigile
o nedenle onlarda biz bilioruz ayaklarına girdiler
görümcem çok karıştırdı ortalığı falan
zor ve sıkıntılı güğnlerdi
geçti gitti
sonuçta en sonnda eşim bana uydu koydu sevdiğim ismi

bundaysa söz konusu bile etmedik
çünkü aynı şeyleri yaşam istemiorum artık hiç inatlaşmadık birbirimizle
adı belli işte
yin ikinci ismi koycaz
özelliklede benm sevdiğim bişiy olcak
bukadar
eşim olmasada ailesi çok takıntılı bu konuda
sinir oluorumklava:

aman canım yaaa onlarında gönlü oluversin bakalım.. nüfusta yazar ssen yine istediğin isimle çağırırsın onlarında bu hırsı zamanla geçer ... aman izin verme güzel günlerini zehir etmelerine..

aman canım yaaa onlarında gönlü oluversin bakalım.. nüfusta yazar ssen yine istediğin isimle çağırırsın onlarında bu hırsı zamanla geçer ... aman izin verme güzel günlerini zehir etmelerine..

haklısın canm bnde öle düşündüm
ben zaten hiç koymam demedim
sadece iki isimli olsun dedim
neymiş iki isim koycaksak hiç koymacakmışızda gitmeyecekmişizde bida oraya
hee
noldu
kuzu kuzu dinlediniz işte
eşimle yedik birbirimizi onların yüzünden o oldu
ama inatlaştılar bnmle
evliliğimin hamilek başlangıcından itibaren ilk 3senesini yediler zehir oldu
şimdi çoook şükür iyiyiz
hiç bnm koyuum adını sölemediler inat için
ama şimdi sölüolar
soran oldumu falan ikisinide

bnmde var abim
bnmde olacak yengem inş.
seve seve koyacaksa ben ne çok isterim sevinirim
yok severek koymayacaksa gönlündekini koysun bende abimde ailemde böle düşünüoruz
inş.sever de gerçekten sevdiği için koyar koyarsa

kayınvalidemde annemde en basından dediler bizim ismimizi koymayın diye zaten eşimde istemiyor o yüzden sorun hiç olmadı. Annemin adı Perihan aslında seve seve Peri ismini koyabilirim cok sevdiğim bi isim ama simdi kayınvalideminkini değilde anneminkini koymak olmaz diye hiç teklif etmedim eşime

maaşallah var yaa
ben böle insanların nesillerinin kesildiğine inanıorum
ayakta alkışlancak insanlar bunlar
yöreden yöreyede deişio gerçiya
ortam biraz etkilio kafaları....
tabii boşver sevdiğin başka isim koy bu kadar anlayışlıyken kimsenn gönlü kırılmasın bencede.....

oğlum uyurmu hiç
gece daha yeni başlıo eheheheü
senn eşin yokmu
sen daha oturuosun cnm
sahura kalkmıomusunuz siz*??*

eşim en geç 1 gibi yatıyor.. çok yoğun ve stresli bir işi var oruç tutunca beyninin durduğunu söylüyor.. o yüzden oruç tutan yok bizde..bende sabahları onla beraber kalkıyor onu işe yolladıktan sonra geri yatıyorum öğlene kadar:) gece oluncada uyku yok tabii.. bizim hayatımızda çok karışık bu ara.. eşimle beraber gayet normal bir hayatımızvardı izmirde.. o çalışıyodu ben çalısıyodum... bir anda ben acayip yorulduğumu ve bebek istediğimi söyleyip işi bıraktım.. oda istifa edip kendi işini kurdu.. ve paaat ilk ay hamile kaldım:) eşimin bi ofis izmirde bi ofis antalyada o yüzden bende 2 hafta izmirde annemde 2 hafta antalyada kocamlayım.. o yüzden pek düzenim kalmadı... ayy cok uzun yazdım.. antalyada kimsem olmadıgından cok yalnız kaldım.. allahtan burası varda bişeyler paylaşıyor rahatlıyorummm

anladım canm hayırlısı olsun bebek rızkıyla gelir zaten inş.
inş.işlerinizde umduunuz gbi gider de düzennz oturur iyice
zaten en fazla şurda iki yada üç ay daha gezersin arada
sonra biyerde karaar verrsin
allah yardımcınız olsun yaa
çok zor valla iki hafta orda ikiş hafta burda
biz ayda 3gün gidioruz memlekete
ordan oraya valiz taşıoruz valla:))

allahtan işlerimiz beklediğimizden daha iyi olduda onla teselli buluyoruz:)))) iyice agırlasınca gelip gitmem artık izmirde kalırım kocişte burayı oturtmuş olur o zamana kadar... sen denizlidesin galiba:)) iki haftada bir geçiriyoruz içinden izmire gitmek için...

evet canmm denzilideyim bende
buyur gel beklerim
bi çayımı iç :)))

cnm bu arada ben çıkıorum yavaş yavaş
göbiş topiğ*inde az bi işim kaldı hallediim bebişe süt ısıtıp yatırcam
görüşürüz yineee
çok öptüm
iigeceler şimdiden sana ve bebişine:)))

günaydın kızlarrrr ben geldimm
ama kimseler gelmemiş henüz...
gece kuşları bebişle sibuş da erken yatmışş iyi kızlar fazla kaynatmamışsınıs kaydirigubbakcemile3 göbiş topiğine de baktım çok güsel çıkmışsın bebiş cim yerimseniben
ayy valla burası da olmasa ewde zaman geçmess.. ayy iiyiki varsınızzz olumunekankayizsmile
hepinizi çok seviyorummm Şeniz sabah sabah aşka geldimm sempatiksalakcinni
bakalım benden sonra ilk kim gelecekk sositososito

herkesegünaydın...

ya hunny sen gece yarılarına kadar oturum sabah erkenden tekrar burada oluyorsun bu nasıl bir enerjidir.
ben akşam saat 11 den sonra bitiyorum artık tamam koltukta uykum gelene kadar kimse dokunmasın takılayım modundayım. zaten sabah 7 olmadan uyanıyorum kahvaltı yapıp servise yetişiyorum akşam yine saat 7-7:15 gibi eve dönüyorum ve tüm enerjim tükenmiş oluyor :) Yemek hazırla ye bazı akşamlar sahile gidip yürü o kadar maşallah diyorum bu nasıl bir enerji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…