- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.561
hatice öykü çok güsel olmuş canım Allah ismiyle uzun ömür versinn
naz ismi çok kısa değilmi canım :uhm: ne bileyim irem naz filan da olabilir yani iki isimli ama yine de nasıl istiyosan ööle koy sonra içinde kalmasın yerimseniben
ben sezeryandan daha çok korkuyorumm eyvahedigeldismile normal doğumuda epidural istiyorum ama eşim pek yanaşmıo riskli die olmadık şeyler bizi buluo dio herkes nası doğuruyosa doğurrusun canım dio yani ne varki eyvahedigeldismile
bazen diorum amaaaaannn önceden sezeryan mı varmış annelerimiz bizi nasıl doğurmuş çatır çatır bende doğururum diorum ama bilmemmbilmiyorumkismile inş o anda cesaret gelirrr guclubacismile
neyse canlarım ben yarın takip ederimm aklinialirimsmile yattım benn öpüldünüss by opuyorumnanaktan
ahaahh benim babaannem ismim hatice olmadı diiye şeker koması geçirmiş annemlede 6 ay konuşmamış.. halkuki ismimide babam koymuş anneciğimin bi suçu yokmuş.. allahtan benimkinin öyle takıntısı yok..
aman canım yaaa onlarında gönlü oluversin bakalım.. nüfusta yazar ssen yine istediğin isimle çağırırsın onlarında bu hırsı zamanla geçer ... aman izin verme güzel günlerini zehir etmelerine..
benim azıcık var ama uyucak kadar değil:) senin?
kayınvalidemde annemde en basından dediler bizim ismimizi koymayın diye zaten eşimde istemiyor o yüzden sorun hiç olmadı. Annemin adı Perihan aslında seve seve Peri ismini koyabilirim cok sevdiğim bi isim ama simdi kayınvalideminkini değilde anneminkini koymak olmaz diye hiç teklif etmedim eşime
allahtan işlerimiz beklediğimizden daha iyi olduda onla teselli buluyoruz:)))) iyice agırlasınca gelip gitmem artık izmirde kalırım kocişte burayı oturtmuş olur o zamana kadar... sen denizlidesin galiba:)) iki haftada bir geçiriyoruz içinden izmire gitmek için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?