- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.581
herkesegünaydın...
ya hunny sen gece yarılarına kadar oturum sabah erkenden tekrar burada oluyorsun bu nasıl bir enerjidir.
ben akşam saat 11 den sonra bitiyorum artık tamam koltukta uykum gelene kadar kimse dokunmasın takılayım modundayım. zaten sabah 7 olmadan uyanıyorum kahvaltı yapıp servise yetişiyorum akşam yine saat 7-7:15 gibi eve dönüyorum ve tüm enerjim tükenmiş oluyor :) Yemek hazırla ye bazı akşamlar sahile gidip yürü o kadar maşallah diyorum bu nasıl bir enerji
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsuna.s.biizmde yarın evlilik yıldönümümüzhihoyyythihoyyythihoyyyt ama ben birşey alamadım. Daha doğrusu almıştım ama dayanamayıp verdim şimdi de hediyesiz kaldım.
canım hoşgeldinbenide listenize eklermisiniiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz bende ocak annesi olacağım :) herkeze ii akşamlar
canım gözün aydınbugün üçlü test sonucumuz için doktora gitmiştin geçen hafta vermiştim kanı sonuç temiz çıktı şükür
kaç ay sonra ilk defa çarşıda gezdim çok şükür bi ara ayaga kalkamıycam zanettim
gezdik alışveriş yaptık ama bebişime birşey alamadım malesef
adilemir günaydın canım
çitos hala görünürlerde yok
canım beni klima çarpmış biraz
iş yerindekiler açıyo,bişeyde diyemiyorummafoldumben
sen nasılsın?
günaydın canlar nasılsınız bakalım
ya kızlar benim 2 gündür tam göbek deliğimin olduğu yere ara ara sancı giriyor böyle sanki iğne batıyormuş gibi.sizde de oluyor mu?
yok kuşum bende..bende kasıklarda agrı oluyor arada..arada belde...
doktor açılman var dediği zamanlarda benimde belim çok ağryordu resmen ayrılıyordu.ama şimdi geçti çok şükür.
işte şimdi 2 gündür özellikle çok yemek yediğim zaman göbüşüm sancıyor karnım mı büyüyor anlamadım kiCADIARZU
günaydın kızlar:))
günaydın kızlar:))
canım gormamazden gel..sende dalganı geç ıçınden...günaydin arkadaslar, opuyorumnanaktan
yeni cinsiyetlerini ögrenen arkadaslara gözün aydin diliyorum ...
bebish´cim Hatice Öykü ismi cok hosuma gitti ...
Hunny´cim Kerem Esat bencede daha güzel ....
Digerleri hatirlayamadim simdi .. biz isim konusunda karar alamadik bir cinsiyeti belli olsunda ... bakalim :hulya:
yazdiklarinizi her gün takip ediyorum ama is yogunlugundan dolayi bir türlü yazamiyorum.
Ama bugün yazmam lazim sizden baska dertlescek kapim yok su an ... mafoldumben
Güzel hamisler, ben hamile oldum olali cok asabi oldum ya ... birde benim is yerinde bir tane eleman var Allahim daglara taslara ben bu kiza dayanamiyorum artik kötükedihüso, bir türlü ne yapsa ne etse gözüme batiyor, daha dogrusu kendisini cok begenmis ve büyüksünen birisi, hic bir sey bilmiyor, daha yeni basladi, ne yapsa zaten yanlis, birde kibirli kibirli konusunca kafamin tasi atiyor ... ya sabir ya sabir diyorum ama nereye kadar ... Kasimin sonuna kadar burdayim, dayanamayipda sacini basini yolarim diye ödüm kopuyor, sizinde öyle sinirlendiginiz oluyormu?
günaydin arkadaslar, opuyorumnanaktan
yeni cinsiyetlerini ögrenen arkadaslara gözün aydin diliyorum ...
bebish´cim Hatice Öykü ismi cok hosuma gitti ...
Hunny´cim Kerem Esat bencede daha güzel ....
Digerleri hatirlayamadim simdi .. biz isim konusunda karar alamadik bir cinsiyeti belli olsunda ... bakalim :hulya:
yazdiklarinizi her gün takip ediyorum ama is yogunlugundan dolayi bir türlü yazamiyorum.
Ama bugün yazmam lazim sizden baska dertlescek kapim yok su an ... mafoldumben
Güzel hamisler, ben hamile oldum olali cok asabi oldum ya ... birde benim is yerinde bir tane eleman var Allahim daglara taslara ben bu kiza dayanamiyorum artik kötükedihüso, bir türlü ne yapsa ne etse gözüme batiyor, daha dogrusu kendisini cok begenmis ve büyüksünen birisi, hic bir sey bilmiyor, daha yeni basladi, ne yapsa zaten yanlis, birde kibirli kibirli konusunca kafamin tasi atiyor ... ya sabir ya sabir diyorum ama nereye kadar ... Kasimin sonuna kadar burdayim, dayanamayipda sacini basini yolarim diye ödüm kopuyor, sizinde öyle sinirlendiginiz oluyormu?
slm kızlar
canım sinir bende de var
normalde umursamayacağım şeyler bile beni çıldırtıyor hormonlar sanırım
benimde karnım çok ağrıyordu dr önemli değil dedi
idrar tahlili yapyırdı
idrar yolu enf. çıktı 2 çeşit ilaç verdi
kullandıkça ağrım azalıyo
sizde dikkat edin
öptüm
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?