2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun ya
bişey olmasında Allah korusun
doktor nedenini bulamadığına göre fazla iş yapmaktan olabilir
bende çok yüklendiğim zaman ağrım oluyor,iş yapma azalt canım
senin bide oğlun var tabi Allah yardımcın olsun canım benim
günaydın canlar nasılsınız bakalım
ya kızlar benim 2 gündür tam göbek deliğimin olduğu yere ara ara sancı giriyor böyle sanki iğne batıyormuş gibi.sizde de oluyor mu?
canım aynı ağrı bende de oluyor
dün başladı ağrım,iğne batar gibi
acaba bişey mi dokundu dedim
anlamadım ki bağırsaklardan mı yoksa başka bişeyden mi :kedi:

canım benimde bu tarz şeyler başıma geliyor
ama tam tersi,eskilerden bazıları selam veriyorum
duymamazlıktan görmemezlikten geliyor
umursamıyorum ben ya,bende onları görmüyorum artık
odamdan da çıkmıyorum,umursamazsan sinir olur
çok yüz bulmasın

bebish günaydın canım ya ben bu saate kesin açlıktan ölürdüm
ikinci kahvaltıyı yapıyorum ben :hulya:

Canim sagol, inan kendimi taniyamiyorum, cok sakin, uysal biriydim, simdi ise her sey gözüme batiyor ... kötükedihüso

canim hayret sendede tam tersi, hangisi daha iyi acaba? -tatlicadiarzu-

hic sorma canim ya ... bi sinir bi sinir ... herkesi fircaliyorum burda kötükedihüso

normalde bnde yamyam gbi kalkıorum yataktan ama azönce bi dilim kavn yedim
kesti mi nedir
midem döndü
pazar toplanmasın die kahvaltıdan geçtim
burda çene yapcam derken gene toplanacakalkisalkisalkis
bir hafta boyuncada mobilyaları kemirriz artıksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canım gecmıs olsun...

bebişhhcımmm
kahvaltı yapmadan hıçbırsey yapamam..
tek yaptıgım zengın bır kahvaltı zaten
bırde sabahları çok aç uyanıyorum ben..kurt gıbı...onume ne gelırse yıyorum..kıtlıktan çıkmıscasına..sonra akşama kadar canım bırsey ıstemıyor taıı..
daha 1 kılo aldım..

canım saol...
allah bebeklerımızı korusun hepımızın..saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınşallah..saglık versın bebeklerımıze...
oğlan evde zor duruyor...
evde oyun ıstıyor...
çekyatı açtım ben uzanıyorum hafıfce..oglumla tombala oynuyoruz..
degısık oyunlar getırıyor..oynamak zorundayım..yoksa kıyamet kopuyor..
akşam park...evıme 5 dakka..orda sallıyorum bıraz..sonra kendı oynuyor arkadaslarıyla...ben oturuyorum...
bu bebegı saglıkla kucagıma bır alsam ben onu salıncakta uçururum havalara..şimdı zorlayamıyorum kendımı...sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
ben çıkiim de gidiim bari pazara nedense oğlumla babasını evde koyup gitmek şimdi bastı aklıma
açlıktan heralde
onlarsız gidim geliim ba
basmıo demekki yemek yemeyince onu anlamış oldukcokacimcoook
hadi şimdilik hoşçakalın güzel annelerr:içelim:

Selamm güzel hanımlarr ve bebişleri...
nihayet 2 sene geç de olsa vakit bulup ehliyetimi emniyetten alabildim.. (orada bekliyordu öylece) artık bebişim doğunca gezebiliriz rahatlıkla:))
şirinem ve ecedemir evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun.. inşallah bundan sonraki yıllarınızda bebişlerinizle daha güzel seneler geçirirsiniz...

Dirimcim, su umursamazlik yok bende malesef o kadar ugrasiyorum, ama yok nerdeeee, her seyi ince ince düsünüyorum, sonrada beynim yoruluyor, ondan sonrada beynim aksamdan sonra uyusuyor, anliycan bir tik sesine bile gelemiyorum ... sempatiksalakcinni

Su umursamazligi bir ögrenseydim ah ah mafoldumben

Kizlar aclik konusuna gelince, masallah bir bogaz olustu bende cokacimcoook önüme tas koysalar yerim cokacimcoookbilmiyorumkismile

aynen...zemuszemus
olabılır..kesmıstır ıstahını...
pazar ne cabuk kurukluyor ve toplanıyor canım ya neden boyle..bızım burlarda akşama kadar..yanı heryerde oyle degılmı..

Kizlar ya .. süpersiniz gercekten bir anda kendimi cok daha iyi hissetmeye basladim insanin sohbet ve dertlese bileceyi dostun arkadasin olmasi ne güzel ... Allah ne muradiniz varsa versin kizlar ... :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Biraz olsun kendime gelmeye basladim boshayallersmile

hahahahahhaha
opuyorumnanaktan

hayırlı olsun ehlıyetın..gezdırırsın bızı artık..zemuszemus

GÜNAYDIN KIZLAR GEÇMİŞİ OKUMAKTAN ANCA YAZABİLDİM
bebish pazar bu kadar erken toplanıyor mu ya bizim burda akşama kadar

kuşyuvası takma iş yerindekileri ya o nasıl davranıyorsa sende öyle yap ben biraz rahatım elemanlardan en üst düzeyde olan benim istediğimi işe alıp çıkarabiliyorum suyuma gitsinler :smiley-cool:

Selam kızlar,

kilo olayını nasıl dengede tutuyorsunuz yada spor yapıyormusunuz yada bıraktım gittimi mi diyorsunuz ben 68 kiloyla hamile kaldım şuan sadece 1 kilo aldım ama iştahım deli gibi açılmaya başlıyor 10-12 kilodan fazla almak istemiyorummmmm

Deniz´cim sagol canim huyum kurusun mafoldumben böyle her seyi ciddiyete bagliyorum ... cok asiri ince fikirliyim ondan kaynaklaniyor .alsanaalsanasmile.. ben bunun farkindayim, ama dedim ya huy iste o kadarda ugrasiyorum ... kendimle resmen savasiyorum, takma takma takma diyorum hep kendime sonra birden patliyorum ... delikafadulden

Ama sizinle sohbet edince rahatladim ... artik yandiniz kizlar .. basinizi sisire bilirim birinci ayina kadar kaydirigubbakcemile3

burda bunun için birlikteyiz canım benim ne demek şişsin kafalarrr delikafadulden

selam canim ... ben hafta bir kez yüzmeye gidiyorum vede yediklerime yine de dikkat etmeye calisiyorum... yani bol meyve bol sebze ... cok asiri kilo yapacak seyleri dengeli yemeye calisiyorum canim ... tabi dayana bildigim kadar bilmiyorumkismile

canım benım...1 kılo normal..ama ıstahın açıksa meyve ye bol ca..ayran ıç...yanı ara ogunlerınde...akşamda etlısebze ,yogurt. salata vs..hafıf ama saglıklı gecıstır..
1 kılo ıyı canım..almamıssın sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…