- 11 Ağustos 2008
- 12.331
- 1.622
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.601
canım çok geçmiş olsun yacanım dıkkat et
klıma carpar tabi yaa..
ben ıdare eder
cuma oglen az leke oldu..
doktora gıtmedım..hafta sonu araya gırdı
yattım evde kayınvalıdemde yanı
sonra cabucak geçtıı...çok sukur
ama ben dun yıne doktora gıttım yınede ..5 gun sonra ama olsun...
doktor ultrasonla baktı bırsey yok dedı..
ama neden olmus acaba dedı
ayrıntılı ultrasona yolladı...
radyolojı uzmanı 5 dakka ınceledı..normal gebelık..bırsey yok dedı...
rahatladım ...
sonra sonucu kendı doktoruma goturdum..oda bırsey yok dedı..
agır kaldırma..ıstırahat et ..bol su ıç dedı...
yanı aslında parka gıtsem oglan oynarken ben otursam..yada denıse gıtsek..ben yatsam guneslensem..bıraz yurusem bırsey yok...o gun evde 2 wvc ve banyoyu ovdum..oyle oldu ...
ış yapmıycam galıba..
yada yavas yavas yapıcam..
ben haldır huldur yapıyorum...
canım aynı ağrı bende de oluyorgünaydın canlar nasılsınız bakalım
ya kızlar benim 2 gündür tam göbek deliğimin olduğu yere ara ara sancı giriyor böyle sanki iğne batıyormuş gibi.sizde de oluyor mu?
canım benimde bu tarz şeyler başıma geliyorGüzel hamisler, ben hamile oldum olali cok asabi oldum ya ... birde benim is yerinde bir tane eleman var Allahim daglara taslara ben bu kiza dayanamiyorum artik kötükedihüso, bir türlü ne yapsa ne etse gözüme batiyor, daha dogrusu kendisini cok begenmis ve büyüksünen birisi, hic bir sey bilmiyor, daha yeni basladi, ne yapsa zaten yanlis, birde kibirli kibirli konusunca kafamin tasi atiyor ... ya sabir ya sabir diyorum ama nereye kadar ... Kasimin sonuna kadar burdayim, dayanamayipda sacini basini yolarim diye ödüm kopuyor, sizinde öyle sinirlendiginiz oluyormu?
canım gormamazden gel..sende dalganı geç ıçınden...
senden baska bırı yokmu sınır olan ..bırak onlar sınır olsun..sen salla gıtsın...
ben severım oyle kızlara bakıp gulmeyı...halıme şükrederım sonra ona bakıp...
günaydın cnm hoşgeldin
aman kendine hakim ol.ortalıkta çok fazla öyle kendini bilmez ukala tayfası.görmezden gel salla.fazla sinirlenip hem kendini hem bebişini yıpratma.
asabiyet konusuna gelince hamilelik öncesi kendi çapımda asabi biriydim.ama hamilelikle birlikte duygusallık ve sulugözlülük asabiyetin önüne geçti kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
canım sinir bende de var
normalde umursamayacağım şeyler bile beni çıldırtıyor hormonlar sanırım
benimde karnım çok ağrıyordu dr önemli değil dedi
idrar tahlili yapyırdı
idrar yolu enf. çıktı 2 çeşit ilaç verdi
kullandıkça ağrım azalıyo
sizde dikkat edin
öptüm
bebish günaydın canım ya ben bu saate kesin açlıktan ölürdüm
ikinci kahvaltıyı yapıyorum ben :hulya:
canım gecmıs olsun...slm kızlar
canım sinir bende de var
normalde umursamayacağım şeyler bile beni çıldırtıyor hormonlar sanırım
benimde karnım çok ağrıyordu dr önemli değil dedi
idrar tahlili yapyırdı
idrar yolu enf. çıktı 2 çeşit ilaç verdi
kullandıkça ağrım azalıyo
sizde dikkat edin
öptüm
canım saol...canım çok geçmiş olsun ya
bişey olmasında Allah korusun
doktor nedenini bulamadığına göre fazla iş yapmaktan olabilir
bende çok yüklendiğim zaman ağrım oluyor,iş yapma azalt canım
senin bide oğlun var tabi Allah yardımcın olsun canım benim
aynen...zemuszemusbebish günaydın canım ya ben bu saate kesin açlıktan ölürdüm
ikinci kahvaltıyı yapıyorum ben :hulya:
olabılır..kesmıstır ıstahını...normalde bnde yamyam gbi kalkıorum yataktan ama azönce bi dilim kavn yedim
kesti mi nedir
midem döndü
pazar toplanmasın die kahvaltıdan geçtim
burda çene yapcam derken gene toplanacakalkisalkisalkis
bir hafta boyuncada mobilyaları kemirriz artıksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hahahahahhahaDirimcim, su umursamazlik yok bende malesef o kadar ugrasiyorum, ama yok nerdeeee, her seyi ince ince düsünüyorum, sonrada beynim yoruluyor, ondan sonrada beynim aksamdan sonra uyusuyor, anliycan bir tik sesine bile gelemiyorum ... sempatiksalakcinni
Su umursamazligi bir ögrenseydim ah ah mafoldumben
Kizlar aclik konusuna gelince, masallah bir bogaz olustu bende cokacimcoook önüme tas koysalar yerim cokacimcoookbilmiyorumkismile
hayırlı olsun ehlıyetın..gezdırırsın bızı artık..zemuszemusSelamm güzel hanımlarr ve bebişleri...
nihayet 2 sene geç de olsa vakit bulup ehliyetimi emniyetten alabildim.. (orada bekliyordu öylece) artık bebişim doğunca gezebiliriz rahatlıkla:))
şirinem ve ecedemir evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun.. inşallah bundan sonraki yıllarınızda bebişlerinizle daha güzel seneler geçirirsiniz...
canım hoşgeldin
hayırlı olsun bebişin
canım gözün aydın
Deniz´cim sagol canim huyum kurusun mafoldumben böyle her seyi ciddiyete bagliyorum ... cok asiri ince fikirliyim ondan kaynaklaniyor .alsanaalsanasmile.. ben bunun farkindayim, ama dedim ya huy iste o kadarda ugrasiyorum ... kendimle resmen savasiyorum, takma takma takma diyorum hep kendime sonra birden patliyorum ... delikafadulden
Ama sizinle sohbet edince rahatladim ... artik yandiniz kizlar .. basinizi sisire bilirim birinci ayina kadar kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar,
kilo olayını nasıl dengede tutuyorsunuz yada spor yapıyormusunuz yada bıraktım gittimi mi diyorsunuz ben 68 kiloyla hamile kaldım şuan sadece 1 kilo aldım ama iştahım deli gibi açılmaya başlıyor 10-12 kilodan fazla almak istemiyorummmmm
burda bunun için birlikteyiz canım benim ne demek şişsin kafalarrr delikafadulden
Selam kızlar,
kilo olayını nasıl dengede tutuyorsunuz yada spor yapıyormusunuz yada bıraktım gittimi mi diyorsunuz ben 68 kiloyla hamile kaldım şuan sadece 1 kilo aldım ama iştahım deli gibi açılmaya başlıyor 10-12 kilodan fazla almak istemiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?