2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Öle bi ihtimalin varsa yap cnm.. Bu arada senin bebişin yukarı çıkmış olması gere miyomu?? 16-17. haftalardan itibaren çıkmıyou??

bnm bi arkadaşımda azönce sölediğim gbi yaptı
hep kendi yapıomuş
en son doktor doum için gün verince iki gün önce gidip yaptırmış eyvahedigeldismile
deli cesareti var bu karı milletinde yaahukafamçokkarıştı

Benim eşim istemiyor ağda yapmamı canımın nasıl acıdığını biliyor çünkü ne kendine eziyet edecen diyor bilemiyorum bende ne yapsam

Ya Allah var benim eşimde çocugu hiç riske sokma diyor da ben kendim pek rahat degilim böyle.. Bi de dogum durumu olunca tüm rahatsız oluyom bu durumdan.. lmaz:

Öle bi ihtimalin varsa yap cnm.. Bu arada senin bebişin yukarı çıkmış olması gere miyomu?? 16-17. haftalardan itibaren çıkmıyou??

yooo gerçekten sizlerinki çıktımı yukarıya
benm bebiş daha çamaşırımın lastiğinin olduu yerlerde oynaşıo
yatıpta elimi koyduumda bazen göbek deliğimn üç parmak altına kadar çıktıını hissediorum ama daha öle pek bi yukarda sayılmaz hep çamaşırımın lasitğinin olduu yerde
korktum bak şimdi sizin bebişler göbüşüne geldimi yanii:uhm:

Benim ki tam gelmedi ama sanki daha yukarıda gib..malum ben daha tam hissedemiyom ondan sanki diyom..Ama eşimde öle dedi..bi de denizin dediği şu msjlardan bana öyle gelmişt..Tabi bünyeden bünyeye değişiyo..

Kasınca kendin agrın falan olmadı mı cnm??
yok canım giç ağrım olmadı sadece acısı var okadar
ben de yaptım hamilelğim boyunca,hiç duymamıştım böyle birşey bak ben de korktum şimdi:2: ama son günlerde yapamıyorum acayip acıyor

evet acı direncimmi düştü diyorum bende kendi kendime çok acıyo son zamanlarda gerçekten..

bebishcim aman dikkat diyim,gideceğin yeri çok iyi seç çok temiz olsun valla doğumdan önce birde mantarla filan uğraşma allah korusunzemuszemus

arkadaşım eve gelcek canım
ben ne lazımsa alıcam o yapıcak ben el emeğiinn göz hakkının !!!! :roflol: parasını vericem sadece

tamammen hijyenik şartlarda yani
eve servis:roflol:

yaklaşık 1 sonra gebelik şekerime bakılacak,inşallah iyi çıkar sonuçlarım zemuszemus
inşş canım güsel haberlerle gelirsinn opuyorumnanaktan
yaptırın canım yaa
acısı üç gün
etkisi bir ömür
nolur nolmaz
hiçbiyer babanın evi deil
ben güvenemiorum şahsen çok temiz olduklarına hastanelerin

bende sırf bunun için istiyorumm hastaneler sanıldığı kadar da hijyenik değil maalesef:1no2:

mrb kızlar
nasılsınız bakem,bebişler nasıl?
kayınvalideme gidicem çocuk için birşeyler hazırlıyorum çıkarım birazdan.
öpüyorum hepinizi :1hug:
bende öptüm cnmm çabucak gidip çabucak gell ne hazırlıyon bu arada kolay gelsinn

ben ewde kendim yapıodum ama miğde bulantılarım olunca bırakın ağdayı banyo bile zor yaptımm eyvahedigeldismile şimdi de jilet le gidiyo sempatiksalakcinni bi arkadaşım doktor eldiveninle yapıyorum demişti bende ewde öyle yapıodum kolay oluo ama 1 saatimi alıodum sempatiksalakcinni
kuaförede gidiyodum ama 2 kere gittim sonra eşim göndermedi Allah ım sizinki de bööle kıskançmı :bbo: ama doğuma kadar gitmek istiyorummzemuszemus

yok canım giç ağrım olmadı sadece acısı var okadar

evet acı direncimmi düştü diyorum bende kendi kendime çok acıyo son zamanlarda gerçekten..

Arkadaşlar hakkaten acı direncmiz düştü m bilmemde derilerimiz falana cayip hassaslaştı bence.. Gecen gün sacımı baglarken tırnagım (ki uzun degildi) Derime degdi.. Ve resmen bıçak yarası gbi oldu hala izi var.. Ütü yapıyom ufacık bi degdi eli bi görseniz sanki ütüyü elime basmışım gibi.. Burnumu kaşıyodum bi anda ciziliverdi. Sanırım epey hassaslaştıkk boshayallersmile

Benim ki tam gelmedi ama sanki daha yukarıda gib..malum ben daha tam hissedemiyom ondan sanki diyom..Ama eşimde öle dedi..bi de denizin dediği şu msjlardan bana öyle gelmişt..Tabi bünyeden bünyeye değişiyo..

cnm denizin dediği mesajlar nedir?? o mevzuyu bilmiorumm
gittiğimde bi sorim ben oz aman doktoruma
gittiğimde kotumun fermuarını açıomaklinialirimsmile azcık indiriomaklinialirimsmile doktor ordan bakıo ultrasona:roflol:
siznde öle dilmi

alla alla çok garip ilk kez karşılaştım böle bişiyle cnm
bn hiç dikkat etmemiştim bak:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…