- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.001
ya yok bnde yaptıramam öle kuaföre falan
bi arkadaşım kuaförde çalışıo
eve gelecek evde yapıcak
ya yine yabancı ama kendim yapamıorum napiiim
eşime yaptırim dedim birinde
iki bandı çekti
üçüncüyü elletmedimkaydirigubbakcemile3
gittim suyla ova ova çıkardım yavaşça
mosmor kaldı üç gün geçmedi acısı
bidaa elletmemm
onlar işin ehlini bildikleri için acımıomuş
komşum öle dio
bnmde canm çok tatlıdır
ama koydum aklıma bebişim yukarı çıkınca denicemmeyvahedigeldismile
ee nasıl yapcaz ya,ben de yapamam artık bundan sonra korkarım ama buna bi çözüm olmalı yaaaklinialirimsmile
Benim eşim istemiyor ağda yapmamı canımın nasıl acıdığını biliyor çünkü ne kendine eziyet edecen diyor bilemiyorum bende ne yapsam
Benim eşim istemiyor ağda yapmamı canımın nasıl acıdığını biliyor çünkü ne kendine eziyet edecen diyor bilemiyorum bende ne yapsam
Öle bi ihtimalin varsa yap cnm.. Bu arada senin bebişin yukarı çıkmış olması gere miyomu?? 16-17. haftalardan itibaren çıkmıyou??
permatik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
permatik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yooo gerçekten sizlerinki çıktımı yukarıya
benm bebiş daha çamaşırımın lastiğinin olduu yerlerde oynaşıo
yatıpta elimi koyduumda bazen göbek deliğimn üç parmak altına kadar çıktıını hissediorum ama daha öle pek bi yukarda sayılmaz hep çamaşırımın lasitğinin olduu yerde
korktum bak şimdi sizin bebişler göbüşüne geldimi yanii:uhm:
yok canım giç ağrım olmadı sadece acısı var okadarKasınca kendin agrın falan olmadı mı cnm??
ben de yaptım hamilelğim boyunca,hiç duymamıştım böyle birşey bak ben de korktum şimdi:2: ama son günlerde yapamıyorum acayip acıyor
bebishcim aman dikkat diyim,gideceğin yeri çok iyi seç çok temiz olsun valla doğumdan önce birde mantarla filan uğraşma allah korusunzemuszemus
inşş canım güsel haberlerle gelirsinn opuyorumnanaktanyaklaşık 1 sonra gebelik şekerime bakılacak,inşallah iyi çıkar sonuçlarım zemuszemus
yaptırın canım yaa
acısı üç gün
etkisi bir ömür
nolur nolmaz
hiçbiyer babanın evi deil
ben güvenemiorum şahsen çok temiz olduklarına hastanelerin
bende öptüm cnmm çabucak gidip çabucak gell ne hazırlıyon bu arada kolay gelsinnmrb kızlar
nasılsınız bakem,bebişler nasıl?
kayınvalideme gidicem çocuk için birşeyler hazırlıyorum çıkarım birazdan.
öpüyorum hepinizi :1hug:
bnm bi arkadaşımda azönce sölediğim gbi yaptı
hep kendi yapıomuş
en son doktor doum için gün verince iki gün önce gidip yaptırmış eyvahedigeldismile
deli cesareti var bu karı milletinde yaahukafamçokkarıştı
yok canım giç ağrım olmadı sadece acısı var okadar
evet acı direncimmi düştü diyorum bende kendi kendime çok acıyo son zamanlarda gerçekten..
Benim ki tam gelmedi ama sanki daha yukarıda gib..malum ben daha tam hissedemiyom ondan sanki diyom..Ama eşimde öle dedi..bi de denizin dediği şu msjlardan bana öyle gelmişt..Tabi bünyeden bünyeye değişiyo..
arkadaşım eve gelcek canım
ben ne lazımsa alıcam o yapıcak ben el emeğiinn göz hakkının !!!! :roflol: parasını vericem sadece
tamammen hijyenik şartlarda yani
eve servis:roflol:
Arkadaşlar hakkaten acı direncmiz düştü m bilmemde derilerimiz falana cayip hassaslaştı bence.. Gecen gün sacımı baglarken tırnagım (ki uzun degildi) Derime degdi.. Ve resmen bıçak yarası gbi oldu hala izi var.. Ütü yapıyom ufacık bi degdi eli bi görseniz sanki ütüyü elime basmışım gibi.. Burnumu kaşıyodum bi anda ciziliverdi. Sanırım epey hassaslaştıkk boshayallersmile
arkadaşım eve gelcek canım
ben ne lazımsa alıcam o yapıcak ben el emeğiinn göz hakkının !!!! :roflol: parasını vericem sadece
tamammen hijyenik şartlarda yani
eve servis:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?