2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar
nasılsınız bakem,bebişler nasıl?
kayınvalideme gidicem çocuk için birşeyler hazırlıyorum çıkarım birazdan.
öpüyorum hepinizi :1hug:

yok canım ya yaparken bişi olmuyo acı hissetmedim zaten normal iğneler gibi büyük değil aşı iğnesi daha küçük..ancak ertesi günlerde biraz ağrı yaptı ilk gün ağırmadı hiç 2 ve 3 üncü günler kıpırdatırken ağrı hissettim ama dayanılmıcak kadar değil

slm kızlar..hatta bana günaydın :))
kızlar bişi sorcam.. Hamileliginizden beri bikini bölgenize agda yapbiliyor musunuz?? Düşük riskin artırıyo dediler bna da korktum..

tetanoz aşısının ilk dozunu 1 hafta önce vurundum.gitmeden önce okadar çok korkuyordumki saniye bile sürmedi vurması.sadece vurunduktan sonraki 2 gün kolum biryere çarpmışım gibi ağrıdı çabucakda geçti.
hiçç öyle söyledindiği gibi acıtmıyor korkmayın kızlar yerimseniben

kızlar bişi sorcam.. Hamileliginizden beri bikini bölgenize agda yapbiliyor musunuz?? Düşük riskin artırıyo dediler bna da korktum..

tam benm merakettiğim soruyu sordun yaaa
çok yaşa yanii
bnde başlamak istiorum ilk bebeğimde zor ldu hastane de çok yatmıştım bide
aynı şeyi yaşamak istemiorum
benm komşum 4-5aylıkken başladı doğuma kadar yaptırdı
bnde başlıcam ama bebişimin karnıma çıkmasını beklicem önce
ilgi alabilirsen banada söle olurmu canım:uhm::uhm:

Ya ben başka yere yaptıramam cekinirm.. Kendim yapıyodum normalde de .. Şİmdi tırsıyom haliyle.. eyvahedigeldismile

ben hamile kaldığımdan beri yaptım canım bişi olmadı ama yakında yapamam heralde karnım büyüdükçe görmem zorlaşıyo kaydirigubbakcemile3

ben de yaptım hamilelğim boyunca,hiç duymamıştım böyle birşey bak ben de korktum şimdi:2: ama son günlerde yapamıyorum acayip acıyor

hoşgeldin hayırlı olsun gözün aydın oğluşun oluyormuşşş..

git kız git meraklandıkkk burda ayy bugün göstericekkkkk

ya yok bnde yaptıramam öle kuaföre falan
bi arkadaşım kuaförde çalışıo
eve gelecek evde yapıcak
ya yine yabancı ama kendim yapamıorum napiiim
eşime yaptırim dedim birinde
iki bandı çekti
üçüncüyü elletmedimkaydirigubbakcemile3
gittim suyla ova ova çıkardım yavaşça
mosmor kaldı üç gün geçmedi acısı
bidaa elletmemm
onlar işin ehlini bildikleri için acımıomuş
komşum öle dio
bnmde canm çok tatlıdır
ama koydum aklıma bebişim yukarı çıkınca denicemmeyvahedigeldismile

ben de yaptım hamilelğim boyunca,hiç duymamıştım böyle birşey bak ben de korktum şimdi:2: ama son günlerde yapamıyorum acayip acıyor

Ya benim annem takıntılıdır mesela agda konusunda ama o bile benim ilk bebegimde ypma demişti.. Ama diger türlü de ben honut degilim.. Hufff bayan olmak cok zr... :1shok:

yada son ayımda doktorum gün vericek ya
o günden bir hafta önce gidip ilk ve son kez yaptırsammı diorum
en azından çok acırda bida yaptırmayacak olsam bile doğum aradan çıkmış olur
benm için mühim olan kızmıda o zatenboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…