- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.981
çok agrı yaptığını duymuştum
neyapaılımm yaptıracagız mecburenn
yaklaşık 1 sonra gebelik şekerime bakılacak,inşallah iyi çıkar sonuçlarım zemuszemus
canım bende aynı senin gibi çok acıkıyorum
eşimi sahura kaldırıyorum,saat 4 gibi kalkıp birlikte yiyoruz mecbur
yemesem oda yemiyor
işe geliyorum acıkıyorum,tekrar
yoğurt,süt,tost vs.yiyorum öğlene kadar
odadakiler de niyetli
gizli gizli yiyorum artık napim
anladım canım peki canın yandı mı?
mrb kızlar
nasılsınız bakem,bebişler nasıl?
kayınvalideme gidicem çocuk için birşeyler hazırlıyorum çıkarım birazdan.
öpüyorum hepinizi :1hug:
hayırlı haberlerle gelirsin inş.yaklaşık 1 sonra gebelik şekerime bakılacak,inşallah iyi çıkar sonuçlarım zemuszemus
mrb kızlar
nasılsınız bakem,bebişler nasıl?
kayınvalideme gidicem çocuk için birşeyler hazırlıyorum çıkarım birazdan.
öpüyorum hepinizi :1hug:
slm kızlar..hatta bana günaydın :))
kızlar bişi sorcam.. Hamileliginizden beri bikini bölgenize agda yapbiliyor musunuz?? Düşük riskin artırıyo dediler bna da korktum..
tam benm merakettiğim soruyu sordun yaaa
çok yaşa yanii
bnde başlamak istiorum ilk bebeğimde zor ldu hastane de çok yatmıştım bide
aynı şeyi yaşamak istemiorum
benm komşum 4-5aylıkken başladı doğuma kadar yaptırdı
bnde başlıcam ama bebişimin karnıma çıkmasını beklicem önce
ilgi alabilirsen banada söle olurmu canım:uhm::uhm:
kızlar bişi sorcam.. Hamileliginizden beri bikini bölgenize agda yapbiliyor musunuz?? Düşük riskin artırıyo dediler bna da korktum..
ben hamile kaldığımdan beri yaptım canım bişi olmadı ama yakında yapamam heralde karnım büyüdükçe görmem zorlaşıyo kaydirigubbakcemile3
Günaydın hamişler ve kuzuları a.s.
Uzun zamandan beri giremiyordum geçmişi şöyle biokuyım dedim ama cıkk çok kaynatmışsınız bende vazgeçtim a.s
Cumartersi kontrolüm vardı bebişimizin cinsiyetini öğrendik..Topiğe bir tane daha erkek gamyoncuiremsu geliyor kızlar alkisalkisalkis.. Oğluşumuz maşallah büyümüş artık parmaklarını emmeye başlamış teyzeleri..Öyle tatlı ki karnımda bile bu kadar çok seviyorum doğduğunda ne olur bilemiyorum.. 160 gr.olmuş..Doktorumuz herşey normal dedi..Daha önce doğum için 23 Ocak demişti bu sefer 25 Ocak dedi sanırsam son ana kadar değişecek :))))
utangaç benim kuzum yesin annesi onun totosunu ekranda en çok totosunu görüyoz gidince kaydirigubbakcemile3bugün için tekrar gel bakalım demişti dktr ama gitmiycem geçendede üst üste gittik göstermedi eminim bundada göstermiycek bidahaki kontrolümü bekliycem biraz daha büyünce bi köşede kıstırırız muhakkak kuzu dolmamıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
evet antalyanın en soğuğu bizim sonbaharımız gibi geçiyor çok güzel bi şehir ama hayranım oraya inşallah bu senede oraya gideriz tatile
ben de yaptım hamilelğim boyunca,hiç duymamıştım böyle birşey bak ben de korktum şimdi:2: ama son günlerde yapamıyorum acayip acıyor
ayy bide patates kızatması mı yiycen
buna rağmen mi çöp gbisin sen
allahm ölmek istiorum yaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
Ya benim annem takıntılıdır mesela agda konusunda ama o bile benim ilk bebegimde ypma demişti.. Ama diger türlü de ben honut degilim.. Hufff bayan olmak cok zr... :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?