- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.021
ohh o iyiymiş,hakkaten ben de mi eve çağırsam ki ya,of ama ben çok bağırırım,canım fazla tatlı benim
cnm denizin dediği mesajlar nedir?? o mevzuyu bilmiorumm
gittiğimde bi sorim ben oz aman doktoruma
gittiğimde kotumun fermuarını açıomaklinialirimsmile azcık indiriomaklinialirimsmile doktor ordan bakıo ultrasona:roflol:
siznde öle dilmi
belgumcuğum olur öyle şeyler
dün bizimde ufak tartışmamız oldu,konuşmuyordum bende aynı
uyuya kalmışım,sen git ben uyurken ayaklarımı boya :roflol:
deli ya
kendiliğinden barışı verdik :hulya:
aman canım boşver benim ki de kızıo geliom gidiom bilgisayar başında sın die :jeyyar: ama takmıyorum artık daha yeni oturdum sabahtan beri oturmadım filan diorum kaydirigubbakcemile3 ama yemio tabii sırnaşık şey
aman bunlarda hamile psikolojisine hemen giriyolar bizmi stres yapıcas onlarmı belli diğil hemen herşeye sinirleniyolar :dilcikar:
bırak ben hemen ağlayamamdaağlayabilsem daha çok elimden çekeceği var
cnm umarım iyisindir artık..canını sıkma bişeye bebeğin de üzülür sonra:2:
sağol cnm iiyim ii daha iiyim hamdolsun evet bebişim çok üzülmüştür akşam ya bende bugün dah aii hissediyorum kendimi bu yüzden..
belgüncüm
sıkma canını yaa
olur bazen böle şeyler
o da sıkılmıştır bişiylere sana yansımıştır
barış gitsin :)
ayak boyamakta süper fikir haaklinialirimsmile
sağol canımcım evet olyuro böle şeler bazen normal zamanda takmam çokda işte hamiş olunca daha takar oluyor bazı insan neyse barışma olayına bakıcam biraz sürünsünkötükedihüso
ya kızlar oku oku bitmiyor valla...yoruldum..nasılsınız bakalım?
benim için dua edin yarın görelim artık cinsiyetini bebişimizin:))hep erkek diye hissettim çevremdekiler hep erkek dedi dur bakalımmmm.eşim 2 gündür rüyasında erkek çocuk görüyor hayırlısı...
dua edicem cnm inş yarın belli olur cinsiyeti sende merakından kurtulursun:)bende hep erkek hissetmiştim çevremde annem eşim ve kuzenim hariç herkes erkek demişti birtek onlar kız demişti hadiyin ordan ben hissediyorum erkek diyordum ve kız çıktı:))önemli olan sağlık canım inş güzel ve sağlıklı haberlerle gelrisin. kaydirigubbakcemile5
permatik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:)))))))))))))))al bendende okadar kısa ve pratik çözüm ben ağda yapamıyorum kendime çok acıyor makina kullanıyordum oda biryere kadar acısına dayanamıyordum genelde kuaförüm alıyordu çok ağda ile yaptırmak zorunda kalırsam onun dışında pratik çözüm sinek kaydı:)
şimdi niyetlenenleri tırstırmak gbim olmasın
bizim bi abla var
evlenmeden önce ilk ve son kez gitmiş bu kuaföre
yaptırmış
abla çok acıomu dedim
gerdek bile daa kolaydı dedikaydirigubbakcemile3
hunyy'cim saol cnm.sıcakta hiç gözüm yemiyor gitmeyi ama niyetlendim artık gideyim en iyisi.
benim 13 yaşında bir görümcem var zihinsel özürlü.o pasta türü şeyleri çok seviyor ona ıslak kek yaptım canınız çekmesin.bugün perşembe sevinsin canım benim sevap olur yerimseniben
:))))))))))))))hiç güleceğim yoktu ya süper hehehehe bizimki geldi gitti karnımı dinleyerek şımarıklık yaptı ben çok üzülünce bana değil kızına üzüldü hain:))))
ay evet hemen hamile piskolojisi onlarmı doğurcak bizmi belli değil..herşeye anında sinirleniyorlar sonra diyor ben senin iiliğini düşünüyorum sinirlenerekmiiiiiiiiiiiiiii aman ağlamada cnm boşver ağlamakta çözüm olamaybiliyor:)))
sağol cnm iiyim ii daha iiyim hamdolsun evet bebişim çok üzülmüştür akşam ya bende bugün dah aii hissediyorum kendimi bu yüzden..
sağol canımcım evet olyuro böle şeler bazen normal zamanda takmam çokda işte hamiş olunca daha takar oluyor bazı insan neyse barışma olayına bakıcam biraz sürünsünkötükedihüso
dua edicem cnm inş yarın belli olur cinsiyeti sende merakından kurtulursun:)bende hep erkek hissetmiştim çevremde annem eşim ve kuzenim hariç herkes erkek demişti birtek onlar kız demişti hadiyin ordan ben hissediyorum erkek diyordum ve kız çıktı:))önemli olan sağlık canım inş güzel ve sağlıklı haberlerle gelrisin. kaydirigubbakcemile5
:)))))))))))))))al bendende okadar kısa ve pratik çözüm ben ağda yapamıyorum kendime çok acıyor makina kullanıyordum oda biryere kadar acısına dayanamıyordum genelde kuaförüm alıyordu çok ağda ile yaptırmak zorunda kalırsam onun dışında pratik çözüm sinek kaydı:)
teşekkür ederim cnm inşallah öğrenirim...sağlıklın olsun da bebişlerimiz daha ne isterizzzkaydirigubbakcemile2
şimdi niyetlenenleri tırstırmak gbim olmasın
bizim bi abla var
evlenmeden önce ilk ve son kez gitmiş bu kuaföre
yaptırmış
abla çok acıomu dedim
gerdek bile daa kolaydı dedikaydirigubbakcemile3
ben hiç kuaförde yaptırmadım.ilk zamanlar kendim yapıyordum sonra erinmeye başladım.şimdi aynen sinekkaydı yapıyorum.kaydirigubbakcemile3
canım öncelikle hayırlısı olsunya kızlar oku oku bitmiyor valla...yoruldum..nasılsınız bakalım?
benim için dua edin yarın görelim artık cinsiyetini bebişimizin:))hep erkek diye hissettim çevremdekiler hep erkek dedi dur bakalımmmm.eşim 2 gündür rüyasında erkek çocuk görüyor hayırlısı...
canım bende takmıyorum aslında:1no2::çok üzgünüm:
aynı şeyleri bend eyaşıyorumm
takmayayım diyorumkiloyu
ama etkileniyorr insann
oğlum bu kiloları senin için alıyorumm
vermeme yardım et hemii
canım orda çok güzel krem rengi canvaslar vardirimcim gitmedim nezamandır cepaya,eşimediyordum haftasonu gidelim diye,ama ne kadar pahalıymış ya,okullar açılıyor ya benim de bir kumaş pantolon almam lazım,bakınıcam artık.
ben optimuma gittim geçen gün,orda zeyland diye bir mağaza var,bebek kıyafetleri %50 indirime girmiş,ben bir arkadaşın kızına aldım hediye,60 liralık takım 30a düşmüştü,çok da güzel.sen de bir bak istersen,çok güzel şeyler vardızemuszemus
evet canım çok pahalı lcw yine çok uygun hatta en uygunu diyebilirimdirimcim koşu bandını muhtemelen bugün getiriler
bnde merakediorum inşallah iyi çıkr yazarım canım burdan sanada tabii en doğrusu bi süre kullanmak sonra yorum yapmak ama ilk izlenimi sölerim bi gelsin helesempatiksalakcinni
evet canım o gebe yi
bnde biliorum netten falan baktım ama çok uçuk fiyatlar
hellklar var oda çok pahalı
ne varsa gene lcwda var vallaohaoldumsmile
hunyy'cim saol cnm.sıcakta hiç gözüm yemiyor gitmeyi ama niyetlendim artık gideyim en iyisi.
benim 13 yaşında bir görümcem var zihinsel özürlü.o pasta türü şeyleri çok seviyor ona ıslak kek yaptım canınız çekmesin.bugün perşembe sevinsin canım benim sevap olur yerimseniben
Arkadaşlar hakkaten acı direncmiz düştü m bilmemde derilerimiz falana cayip hassaslaştı bence.. Gecen gün sacımı baglarken tırnagım (ki uzun degildi) Derime degdi.. Ve resmen bıçak yarası gbi oldu hala izi var.. Ütü yapıyom ufacık bi degdi eli bi görseniz sanki ütüyü elime basmışım gibi.. Burnumu kaşıyodum bi anda ciziliverdi. Sanırım epey hassaslaştıkk boshayallersmile
Kız yohk korkmayın o kdar.. Daha önce hiç mi yapıyodunuz.. Ben yapardım.. Öyle korktugunuz kadar bişi degil.. Ben riskten korkmasam bi de cancerin dedigi gibi görebilsem hiç vazgeçmem agdadan acaip rahat ve temiz bişi sonu.. alkisalkisalkis
sinekkaydı da bir yere kadar,2 gün sonra sinekkaydılıkdan eser kalmıyor ya hep öyle kalsa
ay benim teyzem de bana demişti kızım sakın yaşlandıkça dökülür diyenlere inanma ne dökülmesi göbeğime kadar çıktı valla demiştikaydirigubbakcemile3 ömür boyu çekecez anlaşılan bunulülülülülülü
inş. cnm güzel haberle dönopuyorumnanaktan
hayırlı haberlerle gelirsin inş.
h.g canım
slm kızlar..hatta bana günaydın :))
kızlar bişi sorcam.. Hamileliginizden beri bikini bölgenize agda yapbiliyor musunuz?? Düşük riskin artırıyo dediler bna da korktum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?