2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anadolu saglık merkezi ile trkcell in işbirligiyle ücretsiz hamilelik msjları gelio cm hem sana hem eşine.. Bi tukcelle gir bahk istersen bi kampanya, iç bi ücreti yohk.. Hafta hafta bilgilendiriyor.. Ama anneye hemen hemen her gün babaya da hafta da bi faan geliyor... :dance:

belgumcuğum olur öyle şeyler
dün bizimde ufak tartışmamız oldu,konuşmuyordum bende aynı
uyuya kalmışım,sen git ben uyurken ayaklarımı boya :roflol:
deli ya
kendiliğinden barışı verdik :hulya:

:))))))))))))))hiç güleceğim yoktu ya süper hehehehe bizimki geldi gitti karnımı dinleyerek şımarıklık yaptı ben çok üzülünce bana değil kızına üzüldü hain:))))

ay evet hemen hamile piskolojisi onlarmı doğurcak bizmi belli değil..herşeye anında sinirleniyorlar sonra diyor ben senin iiliğini düşünüyorum sinirlenerekmiiiiiiiiiiiiiii aman ağlamada cnm boşver ağlamakta çözüm olamaybiliyor:)))

şimdi niyetlenenleri tırstırmak gbim olmasın
bizim bi abla var
evlenmeden önce ilk ve son kez gitmiş bu kuaföre
yaptırmış
abla çok acıomu dedim
gerdek bile daa kolaydı dedikaydirigubbakcemile3

hunyy'cim saol cnm.sıcakta hiç gözüm yemiyor gitmeyi ama niyetlendim artık gideyim en iyisi.
benim 13 yaşında bir görümcem var zihinsel özürlü.o pasta türü şeyleri çok seviyor ona ıslak kek yaptım canınız çekmesin.bugün perşembe sevinsin canım benim sevap olur yerimseniben

bizim bi abla var
yaptırmış
abla çok acıomu dedim

ben hiç kuaförde yaptırmadım.ilk zamanlar kendim yapıyordum sonra erinmeye başladım.şimdi aynen sinekkaydı yapıyorum.kaydirigubbakcemile3

çok duygulandım
allah şifasını versin
allahm kabuletsin bu güzel davranışını canm bnm senağlama

bizim bi abla var
yaptırmış
abla çok acıomu dedim

Kız yohk korkmayın o kdar.. Daha önce hiç mi yapıyodunuz.. Ben yapardım.. Öyle korktugunuz kadar bişi degil.. Ben riskten korkmasam bi de cancerin dedigi gibi görebilsem hiç vazgeçmem agdadan acaip rahat ve temiz bişi sonu.. alkisalkisalkis

canım öncelikle hayırlısı olsun
inşallah sizde görürsünüz

:1no2::çok üzgünüm:

aynı şeyleri bend eyaşıyorumm
takmayayım diyorumkiloyu
ama etkileniyorr insann
oğlum bu kiloları senin için alıyorumm
vermeme yardım et hemii
canım bende takmıyorum aslında
biraz dikkat edersek olur

canım orda çok güzel krem rengi canvaslar var
geçen ayda kırmızı beyaz çizgili,bahçıvan elbise vardı okadar tatlıydı ki

ama kalmamış.krem beyaz çizgilisi kalmış oda güzel değil
kot yelek var çok şirin:)
kışlıklarda gelmeye başlamış ama çok gelmemiş ben bulamadım içinden güzel bişey
optimumda hastane çıkışıda çok uygunmuş

evet canım çok pahalı lcw yine çok uygun hatta en uygunu diyebilirim
canım bizde alıcaz sizin aldığınız yerden
kışın üstüne çıkarım artık,bide doğumdan sonra
sen diğer parçalarını da aldın mı?
bele bağlanan titreşimli bişey vardı
mide mekik çekme aleti veriyor bazılarında

cnm çok iyi yapıyorsunn.afiyet olsun şimdidennn

benimki düştü diyorum yada sıcaklardanda olabilir
sivilcelerim hamilelikten dolayı çoşmuş durumda zaten
bacak ağdamda bile çok fena şiş ve kızarıklıklar oldu 3 haftadır hala düzelmedi önceden hiç olmazdı böyle bende baya hassasım anlıcan canım

hay allahım hiç gülecem yoktu sinek kaydı minek kaydı döktürmüşünüz yine:roflol::roflol::roflol:
bende sir ağda kullanıyordum ama bu aydan sonra zor yaparım artık göbüşten göremiyom bi türlü bende jilete talim ederim:jeyyar:

sinekkaydı da bir yere kadar,2 gün sonra sinekkaydılıkdan eser kalmıyor ya hep öyle kalsa
ay benim teyzem de bana demişti kızım sakın yaşlandıkça dökülür diyenlere inanma ne dökülmesi göbeğime kadar çıktı valla demiştikaydirigubbakcemile3 ömür boyu çekecez anlaşılan bunulülülülülülü

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

inş. cnm güzel haberle dönopuyorumnanaktan

hayırlı haberlerle gelirsin inş.

h.g canım

teşekkürler opuyorumnanaktan

slm kızlar..hatta bana günaydın :))
kızlar bişi sorcam.. Hamileliginizden beri bikini bölgenize agda yapbiliyor musunuz?? Düşük riskin artırıyo dediler bna da korktum..

ben hamilelikten öncede sir ağda yaptırıyordum özel bölgeme çok rahat ediyorum bir güzellik merkezinde yaptırıyorum ,hamileykende devam ediyorum ama en son yaptırdığımda canım çok acıdı,hassaslaştı iyice fakat yinede devam edeceğim yaptırmaya kendimi daha rahat hissediyorum jilet falan da süremem senelerdir yapmamışım jilet bu sefer çoğalacak iyice .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…