- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.221
canım en kısa zamanda bekliyorus fotoları yerimsenibenayrıca müsait bir zamanımda size aldıklarımın fotosunu koyup paylaşacağım,baya şey almışım yerimseniben
ay bu saatlerde çok acıkıyorum dün eve gittim yemeği pişirmeden önce ekmek arası bir şeyler yaptım kendime sonra yemeği pişirdim eşim gelince yedik sonra çerez ve meyve yedik yarım saat geçmedi yine acıktım salatalık yedim kesmedi kuru pastayla kaşar peyniri yedim hala daha ne yesem diye düşünüyordum delikafadulden sonra yattım da unuttum kaydirigubbakcemile3
canım makarna pılav aldırıyor..tabı kılo alcaz..almadan olmaz..nediyim harikasın bundan sonra makarna ve pilav yemiyorum o kadar salmıştım kendimi dikkat edicem sonra doğumdan sonra tırmalıycam tabi kiloları vermek için öyle yapmaktansa şimiden dikkat etmem lazımklava:sadece bebişe kilo aldırcam kendim almıycam bakalım başarabilecekmiyim
ama 12 kılo -15 kılo ıyıdır demiii
canım ben oglumda 65 le doguma gırdım...dogumdan sonra 58 olusum...adileciğim şimdi düşündümde verilebilir aslında ama
kiloların hepsi gitse bile eski vücuduna kavuşamıyormuşsun
onun içinde spor yaparak sıkılaşmak gerekiyor
8 ay kılo vermedım...
emzırıryırdum..sonra kendılıgınden gıttı..yaz geldı..havalar ısındı..domates salatalık çıktı..bol yedım...bırde spor yaptım..
ama ınankı eskı formuna kavusuyorsun..
ben omer koymuycam canım..amcamın adı...sana isim konusunda bir öneri erkese ömer koy emir ömer benim eşimin adı ömer tuna bende bebişe emir aras ismini buldum:teytey:
onu koyarsam babama ayıp olur..babamın adı dururken omer koyamam..
bebek erkek..fıkırlerını beklıyorum..isim aklına gelırse yanıkaydirigubbakcemile5..
gulsen..sen kararlısın..kocısı alt etmıssın..keremı kabul ettırmıssın..bıravo..aynen canım bende aynı sen gibi..ama kerem konusunda ısrarlıyım :lepi:
benım begendıgım ısım yok...
sadece aklıma gelenlerı soyledım..ıııhhıı..dedı..
ama ben ediz ısmını begendım..onuda ıstemıyor...
ama ediz guselll
hunny cımmmmmmmmmm
mesajını gormedım..gorseydım yazardımmm
gozumden mı kaçtı acep bilmiyorumkismile
ayrıca müsait bir zamanımda size aldıklarımın fotosunu koyup paylaşacağım,baya şey almışım yerimseniben
dirimcim valla nedense hiiç aklıma karnıyarık yapmak gelmemişti çook sağol yaa
aslında bugün karnıyarık resmide çok gördüğm ama açlıktan heralde basmadı demekki:))
sağol valla
bide dolma doldururum yanınada çorba pilav bide sarımsaklı yoğurtlu mantı yaparım ohh
sağolun vala fikir oldu bak:içelim:
canım güveçte olucak ama döşeme patateside bol olsun:kedi:hayırlı olsun cnmm iyi günlerde kullansın canımm elifimiss
kızzz döktürmüşünn cokacimcoook valla ağzımın suyu aktı bu ne menü bööle boshayallersmile ellerine sağlıkk :lepi: delikafadulden
bende makarna delisiyimcanım en kısa zamanda bekliyorus fotoları yerimseniben
al benden de o kadar hiç doymuyorumm hep açımm sofradan kalkıyorum sofrayı topluyorum bulaşıkları yıkamadan başka bişey yapıyorum makarna filan cokacimcoook ayıptır söölemesi makarna bana çerez gibi gelio atıştırmalık gibihemenn biras pişiriyorum ya salçalı yada yoğurtlu yiyiveriyoumm aklinialirimsmile
canım karnıyarığın üstünü biber,domates dilimleyip fırına da versen süper olacakdirimcim valla nedense hiiç aklıma karnıyarık yapmak gelmemişti çook sağol yaa
aslında bugün karnıyarık resmide çok gördüğm ama açlıktan heralde basmadı demekki:))
sağol valla
bide dolma doldururum yanınada çorba pilav bide sarımsaklı yoğurtlu mantı yaparım ohh
sağolun vala fikir oldu bak:içelim:
ay bu saatlerde çok acıkıyorum dün eve gittim yemeği pişirmeden önce ekmek arası bir şeyler yaptım kendime sonra yemeği pişirdim eşim gelince yedik sonra çerez ve meyve yedik yarım saat geçmedi yine acıktım salatalık yedim kesmedi kuru pastayla kaşar peyniri yedim hala daha ne yesem diye düşünüyordum delikafadulden sonra yattım da unuttum kaydirigubbakcemile3
canım seninkini tahmin ediyorum
2 şer tane var galiba,parçası çoktur
zahmet olmassa markasına ve parça sayısını bakıp söylersen seviniiiirim
koy fotoları...gorelım cıcılerınızı...oleeyyyyyyy
sırınem sızınde hayırlı olsun cıcılerınız...Şeniz
ohh
menu hazırlanmıs.
afıyet olsun..
kızının adı ne olucak..karar verdınmı..kızlar salih, yiğit, kenan
mert ,
berke, eymen,kerem güsel isimler
oğlum olsaydı şahsen salih yiğit koyacaktımm ben:))
canım ben borek kızartmayı dusunuyorum..peynırlı..hoşgeldin cnmmm sen nepişiriyosun bu akşammm cokacimcoook
kuşum neden maşallah dedın anlamadım...adileciğim sana maşallah ozaman
darısı hepimize a.s.
kıslar ben çıkıcam valla göslerim kapanıo
oğlumuda babası götürdü yarım saat oldu
biraz uzaniiim bebişim yokkene
baktık sipariş takibine
kargo denizlideymiş saat 12de akşama doorumu gelcek acaba
bekle bekle sıkıldım
aman gelirse gelirler
bizim zlimiz yokda
bizim hiç zilimiz olmadı bilionuzmu =??
ne diodum
hee
bizim zilimiz yokda kapıya vursala duyarım heralde .)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?