2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar göbüşlerinize baktım herkes çok şeker çıkmış yaw bendemi koysam ne ama benimki büyük kilolu olduğumdan sanırım

ah canımm kıyamamm ben sana göndereyim bi zil hemde en afillisindenn
yat canım yat milletin keyfi gelene kadar uyuu mirmirmirmir
bende şimdi bişiiler yedim geldimm cokacimcoook kayınvalidem kendi bahçelerinde yetiştirdiği çileklerden hoşaf yapmıştı bide ondan içtim makarnanın yanına ohh pek iyi geldi

börekte güzel olurmuş aslında kahvaltı gibi
mis gibi cokacimcoook
canım forma girmişsin ya onun için maşallah dedimbayanssulusmile
tamam dilekçiğim
benim adım dirim canım :hulya:

kızlarr döktürmüşsünüz yemekleri yine ya maşallah benim yemeğimde yok buakşamm
ama geçen muhabbetten kızartma kaldı aklımda kızartma yaparım heralde ay bu sıcaktada nasıl olacak bilmiyorumm..
hunny de sabah patates kızartmışş taktım iyicee canım çekti..cokacimcoook

dilek canım kandıramadım henüz yaa kabul etmiyo bende onun dediklerini kabul etmiyorum ama secrettaki pozitif düşünceyle kerem ismini evrenden kendime çekmeye çalışıyorum bakalım olacak mı :lepi:
bebıs demiş yiğit benimde aklımda varda onuda amcamın oğlu koydu oğluna bakalım hayırlısı diyelim yinede..

arkadaşlar göbüşlerinize baktım herkes çok şeker çıkmış yaw bendemi koysam ne ama benimki büyük kilolu olduğumdan sanırım

aaaaaa canım sorulurmu koy hemen ressminii aklinialirimsmile
bende akşama koyucam kocacım akşam parkta şçekmişti onu koyucam onun telefonda kaldı gelsin yükleyip koyucam hemenn zemuszemus

allah bebişlerimize hayırlı isimler koymayı nasip etsin inş..
hunnycim uyusam iyide hamuru unutmuşum onu halledince yatıcam
..sağol cnm bnm sen de bana en afillisinden zil yollamış kadar oldun valla
çınlıo kulaklarımda böle :)))

başakcım beyenmene sevindim cnm
öyküyü bulmadan önce ençok havin geçiodu aklımdan onada eşim sıcak bakmadı:))
neyse siz yazın ben gelince bakarım artık
gündüz uyumayınca gece tavuk gbi tünüyom erkenden :))
hadi öptüm hepinizi:))
hoşçakalınnnnnopuyorumnanaktan

ayy canın çektiyse hemen yap canım kilolaru dert etme bak herkes veriomuş doğumdan sonra bebiş emcek ya çeker senin içini o yerimseniben
bende oğluşuma kerem esat ismini koyucam inşş
ben kerem babamız esat istioda aklinialirimsmile
bence güsel isim anlamıda güsell
yiğit ismi de güsel de benimde arkadaşım yeni doğum yaptı o koydu o ismi
hayırlısı her bebek ismiyle gelir Allah güsel isimler koymak nasip etsin
isimleriyle uzunhayırlı ömürler versin

evet canım tam kesin olmasada aklıma çok yattı
kızımın adını allah izin verrse hatice öykü koyucam :))
sence nası???
guzel ısım..çok gusel...oyku ısmıne bayıldım...hatıcede ıyı..buyuklerden bırınız adı galıba..
opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 çın çın olsun kulaklarınn kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin arkadaşımm sonra da hemen yat uyu biras aslında benimde yemeğim pişti biras bende yatsam olcak mirmirmirmir
sonra bende yemekten sonra uyanamıyomm taaa sabaha kadar uyurumm.

aziz bebeyede baktınmı canm
nedense ben idilinkini pek beyenmedim
klasik geldi bana:1ninca:

bebetto'nun da internet sayfası var kızlar. hatta ben ordan kızıma mevlüt elbisesi aldım bolerolu falan. annem bulmuş internetten. 47 TL fiyatı. 3 TL da kargo ücreti verdim. 2 günde geldi. Ödemeyi de kapıda kargocuya yaptım. Sonra çarşıdaki bebek mağazalarında da ürünlerini buldum. Penye battaniyesinden aldım. Yumuşacık ben çok beğendim. Aklınızda olsun.

Hastane çıkışını mothercare'den aldım ben 90 TL. Ama battaniye falan yok içinde.

Ben alışverişi hızlı yapanlardanım :) İlk heves işte :))) Kadife tulumlar kızıma. Ne de olsa bizim bebişler Ocak'da doğacak, havalar soğuk, üşümesinler değil mi ama ? :))

Chicco'dan geçen gün saç fırçasını, turnak makasını falan aldım. Bir de polar bir bere aldım.

Yeni sezondan da alt üst kadife bir takım aldım.

Çok güzel astronot tulumlar çıkmış. Fiyatı 115 TL !!! Bayıldım ama onu almak için biraz bekliycem. Nasıl olsa vaktimiz var belki indirime girer :)):CüvCüv:

hadi güle güle cnm kolay gelsin bizim yerimizede yersin nokuldan

öptüm cnm hoşçakal:teytey:

börekte güzel olurmuş aslında kahvaltı gibi
mis gibi cokacimcoook
canım forma girmişsin ya onun için maşallah dedimbayanssulusmile
tamam dilekçiğim
benim adım dirim canım :hulya:
dirim mi..anlamı ne acep... opuyorumnanaktan

tamam canım pozıtıf dusunce...:lepi:
aaaaaa canım sorulurmu koy hemen ressminii aklinialirimsmile
bende akşama koyucam kocacım akşam parkta şçekmişti onu koyucam onun telefonda kaldı gelsin yükleyip koyucam hemenn zemuszemus
tamam canım..koyda gorelım gobusun buyumusmu...

akşam bende çekeyim bari yarın koyayım bende heveslendim birden
sende koy resım...gobusler çıkıyor bırer bırer..

ben kaçıyorum..oglan uyanıverdı..az uyudu bugun...
kendınıze ıyı bakım..opüyorumm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…