2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadi kızz gitmedin mi dahaaaa
aklın burda dimiiiii :jeyyar:
kız kocan gelince nokul sorcakk kaydirigubbakcemile3

güle güle canımm herkesler gidiyo bende giderim birasdann

görüşürüz cnm bak bakalım oğluşuna öp benim için dezemuszemus

aminn canımm inşallah daha çok keremden yanayım bende ama hayırlısı

yapacam canım kiloları dert etmiyorum daha hiç kilo almadım ben verdim hatta ama bu ay almışımdır diye düşünüyorum karnım büyüdü çünkü
oruçluyum akşamı yapmak için akşamı bekliyorum

mügecan canım ne çok şey almışınız maşallah canım
iyi günlerde giysin,resimlerini eklersen bizede örnek olur

dilekçiğim yaşama gücü demek anlamı canım

oh ohh herkezler burdaa.... selam kızlarrr.. ben anca gelebildim bugün.. ütü yapmaktan beynim sulandı. yarın İzmire gidiyoruuzzzzz çoooooookkk mutluyummmm

kızlar alışverişler başlamış iyice ben sadece tchibodan bi önlük takımı aldım onuda eve gelince farkettik çin malıymış dün gittim geri verdim.. daha hiçbişeyi yok kuzucuğumunn..

oh ohh herkezler burdaa.... selam kızlarrr.. ben anca gelebildim bugün.. ütü yapmaktan beynim sulandı. yarın İzmire gidiyoruuzzzzz çoooooookkk mutluyummmm

hoşgeldin cnmm
ayy bu sıcakta d ütü çok zorrrr -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı
gezmeye mi gidiyosunus kızzzz opuyorumnanaktan çok fazla güneşde kalma yüzme imkanında varsa bol bol yüzz boshayallersmile hatta benim yerime de yüzzz zemuszemus

Adamın biri gazete okurken gazetede bir haber ilgisini çeker. Mutfakta olan hanı...mına bağırır ,,
— Hanımm ...... hanımm GeL! Bak gazetede ne yazıyor?
Kadın işini yarım bırakır gelir;
— Ne oldu?
— Bak diyor ki kadınlar günde ondörtbin cümle kuruyorlarmış ,, erkeklerde yedibin….Gördün mü BiLim BiLe sizin ne kadar geveze olduğunuzu kanıtLamış..
Kadın kocasına döner ,
— Tabi, sizin gibi beyinsizlere bir lafı iki kere anlatırsak, Bir CümLeyi İki Kere Kurmuş oLuyoruz ..
Adam karısına döner ve şaşkın şaşkın ,,
— Ne dedin senn? x))))

ayyy pek güldümmm

cnm ben ütüden nefret ederimmm en üşendiğim ev işi...izmirde gezersen bizim için de gez ha.eşim karşıyakalı benimde ama ben pek gitmek istemiom izmire kayınvalidem dolayısıyla:):1ninca:

kızlar ben pek isimlerinizi bilmiyorum yazıverin de öğrenelimmm benim ki belli zaten başak:smiley-cool:

aman cnm alışveriş için acele etme indirime filan giren olur yeni şeyler çıkar yerimseniben
hem alırken çok markalı almayın derim çünkü 1. ay giydiklerini 2. ay giyemicekler verdiğiniz onca para boşuna ben ucuz ama çeşitten yanayım yerimseniben
bu arada benim adım gülden zemuszemus

hoşmuşşş hakikaten cnmopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: doğru söze ne denirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…