2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bence kendi kocası fazla ilgili deildir sizide grnce kıskanıyo işte napcanı.ne söliceni şaşırıyo

aslında kocası çok iyi bir insan çok severim eşini ama dediğin gibi eve geç gelir erken gider işinden dolayı pazarları bile çalışır
evet eşimin bana olan ilgi vesevgisini görünce kıskanıyor orası doğru başta kardeşini paylaşmak istemedi gibi gelmişti bana

ay ne güzelll bazısı da anneci ablacı oluyor çokkkk.allahtan benim eşim de benim zevkimi beğenirr ablası koca italyalara gitmişti kurba yeşili bir bolero almış görseniz bebek kıyafeti kadar ki bilir ben yeşili sevmem eşimde bu ne bole demiştiikaydirigubbakcemile2

[/COLOR

KIZLAR İYİ GECELER BU ARALAR FAZLA GİREMİYORUM YOĞUNNUM...TAYİN ÇIKTI TAŞINCAZ UZUNCA BİR SÜRE DE GİREMEYEBİLİRİM NETE SONRA YAZARIM SİZE DİYARBAKIRDAN:)
KENDİNİZE VE MİNİŞLERE İYİ BAKIN

amannnn tatlımmmmmmm sallayalım görümceleri kıskanıp dursun onlar

onları konuşupta bozmayalım bari moralleri

memurluk sınavını kazanınca eşim görümceme kutlamıcakmısın eşimi dedi
o da o senin başarın onun değil dedi hoparlör açıktı duydum
ay eşim de dedi ki seni çok kıskanıyor dedi bana

vay be kadına bakkk:)))benim görümcem hep rol yaparrr başakcığımmmm canımcicim diye ama samimiyetine hiç inanmadım bugüne kadar:dance:

kızlar çok kızılcık yemenin bi zararı olmaz demi kabıız gibi falan

bugün aldım yedim şimdi bi tabak bi daha yemeyi düşünüyorumda bişey olmasın sonra

burdaydım cnm okuyordum görümce kaynanaları:))anasınıfı öğretmeni demek çok güzel okadar çok sülalemde anasınıfı öğretmeni varki anlatamam ve çocukları hep doğuştan şanslı olmuştur:))mesleğinle annelik birleşince çok hoş olacak..

bilmem artık cnm terzi kendi söküğünü dikebilir mi ama çocuğumu kendim büyütmek adına yıllık izin düşünüyorummcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…