- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.821
anlamamki neden böyle yaparlar
canım görümcen evlimi senin
yok tatlım sıkmıyorum canımı zaten o sıksın canını yarıın gstercem bn onaa
sağol canım
oruç zaten tutamıyorum
ben de şeker düşüklüğü var...2-3 saatte yemiyince kötü oluyom
şimdi ishal oldum
belki
ondan böyle kötüyüm
canım allahtan onun hakkından eşim geliyor ağzının payını alıyor
evet canım evli iki tane de çocuğu var
bence kendi kocası fazla ilgili deildir sizide grnce kıskanıyo işte napcanı.ne söliceni şaşırıyo
canım ben kayınvalidemi severim ama şu görümcem yok mu o kaynanalık yapıyor ona sinir oluyorum
canım eşim benim istediğim ismi verecektir muhakkak ama onun da ablası olduğu için ağzımdan kötü bir söz çıkarsa onu kırmaktan korkuyorum aramıza hiç yoktan fitne sokacak bu şekilde
hatta bir defa istanbulda bir etek beğendim o da yanımızdaydı eşime o eteği almaması için neler dedi hem de mağazanın içinde sonra ben çok üzüldüm sadece sustum eşime çok dokundu bu halim mağazadan çıktıktan sonra eşim geri döndü ve o beğendiğim eteği onun yanında aldı öyle morardı ki ben hala daha o eteği giyiyorum eşim bana eve gidince senin zevkin benim hoşuma gidiyor dedi ablamın beğendiklerini ben beğenmiyorum dedi
çok hoşuma gitti
görümcem 35 yaşında ben 25 yaşındayım canım
aslında kocası çok iyi bir insan çok severim eşini ama dediğin gibi eve geç gelir erken gider işinden dolayı pazarları bile çalışır
evet eşimin bana olan ilgi vesevgisini görünce kıskanıyor orası doğru başta kardeşini paylaşmak istemedi gibi gelmişti bana
ay ne güzelll bazısı da anneci ablacı oluyor çokkkk.allahtan benim eşim de benim zevkimi beğenirr ablası koca italyalara gitmişti kurba yeşili bir bolero almış görseniz bebek kıyafeti kadar ki bilir ben yeşili sevmem eşimde bu ne bole demiştiikaydirigubbakcemile2
memurluk sınavını kazanınca eşim görümceme kutlamıcakmısın eşimi dedi
o da o senin başarın onun değil dedi hoparlör açıktı duydum
ay eşim de dedi ki seni çok kıskanıyor dedi bana
kızlar çok kızılcık yemenin bi zararı olmaz demi kabıız gibi falan
bugün aldım yedim şimdi bi tabak bi daha yemeyi düşünüyorumda bişey olmasın sonra
cnm bu kızılcığın başka adı var mı anımsayamadım da benn
bildiğim kadarıyla yok galiba ya
kırmızı küçük bişey,çekirdekli ve ekşi oluo
hele kızılcığın reçeli süper oluyorrrrr
hele kızılcığın reçeli süper oluyorrrrr
kızlar ben gelince topiğe niye kimse kalmıor yaaa
burdaydım cnm okuyordum görümce kaynanaları:))anasınıfı öğretmeni demek çok güzel okadar çok sülalemde anasınıfı öğretmeni varki anlatamam ve çocukları hep doğuştan şanslı olmuştur:))mesleğinle annelik birleşince çok hoş olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?