2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hafif dişim sızlıyor kızlar allahım inş ağrımaz( ben çıkıyorum uyuyim biraz sabah doktora gidicez kızımı görecğeim inş..öptüm sizi ii geceler tatlı tatlı rüyalarrr

demin yoktun bi keremmfisfisfis
canım onlıne forumdan takip ediyorum ben ondan grnmüyo adım altta bazen
hafif dişim sızlıyor kızlar allahım inş ağrımaz( ben çıkıyorum uyuyim biraz sabah doktora gidicez kızımı görecğeim inş..öptüm sizi ii geceler tatlı tatlı rüyalarrr

ooo geçmiş olsun berbat bişey dişağrısı inşallah ağrımaz

iiigeceler minişinle sana yarın beklioruz haberlerini canımopuyorumnanaktan

cnm inşallh kötü olmaz dişin benim kırıldı geçen gün azı dişim hamilelikte kırılma falan oluyormuşş kortum ve üzüldüm çokkk.sana da iyi geceler bebişine ve kendine iii bak:1rolleyes:

cnm bugün akşam topikte nie kimse yok bizden başkaaa haftanın yorgunluğu mu var herkeste acaba?

kızlar ya aranızda dudakta uçuk sorunu yaşayan var mı benim gibi? hamileliğimin ilk haftalarında olmuştu iyice yayılınca doktora gitmiştim merhem ve b vitamini vermişti.Şimdi yine çıkmaya hazırlanıyor önerisi olan var mı?

hoşgeldinnnnnnn

canım bi bilgim yok malesf bnmbilmiyorumkismile

kız bebiş o yazı ne öleee

donlarınımı bulamıon:roflol:

yaa kıslar valla ksrabakmayın gerçi gitmişsiniz ama telde uzun konuştuk anemle,sonrada yarın sabahtan misafirim gelcek,işlere kalkmışım farkında olmadan
bebişimi yıkadım uyuttum falan..
aklıma geldi ama siz gtmişsiniz....
çok üsgünüm belgüncüm ve hayrancım yhaaa......

burcum,
he valla yaa
geçen sene üçtane kapri almıştım evde giymek için
bu sene yok ortalarda
talan ettim heryeri yook
bnde acısını bari yaşayım dedim kendimce:)):gitme:

kömürlüğe vakumlayıp koyyoruk her sene giysileri.. hayır çalınsa benim üç donu nie çalsınlar salakmı bunlar ayol??bi sürü kışlık kazak mont hırka felan dururken.. üç don???CADIARZU

sırnaşık şeydelikafaduldensırnaşık şey hoşgeldin cnmm

cnm bi krem var sürünce çıkmasını engelliyorrr biliyomusun onu ama adını hatırlayamadım ben?ha bide annemde çok olur benim bi mendili çaydanlığa dayayıp ısıtıp uçuğun üstüne koyarr...sıcak iyi gelio geçirio cnmmirmirmirmir

benim 10 gibi vardıda koçişim kızdı daha erken uyunur mu diye ben de onun uykusunun gelmesini bekliom işte.sen nerelerdeydinn bakimm kaç defa yazdım bugünn sana benkötükedihüso

uff sorma canm yaa
dün sahura kadar oturdum sonra yatınca kalktıımda 12olmuştu tam geldim
sela verildi gittim geri
sonra geldim biraz takıldım aklıma aşı geldi bugün aşım vardı benm
kalktım hemen sağlıkocağına gittik
sonra geldim tam oturdum
eşim bilg.format atıcam dedi kalktım
sonra oturdum aman böle böle oldu bişilerrr :))
ama şimdi tam geldim eşim azönce kesin gelmemek üzre gitti:)
oğlum uyudu
uykumda yok
kendimi size adadım bu gece:))):roflol::roflol:

ya bazen bndede oluo aradığım zaman bulamıom bişeyi

ama bu seferde ummadığım anda çıkıverio karşıma seninde öle olur kesin

yoook gitti donlarım gitti:))
aradım her yeri
bitanede beyaz kolsuz tişörtüm kayboldu onlarla barap:))
evim kutu gbi zaten
deşindim her tarafı yok
kömürlüktede yook
napiim resimlerde avunuorum artıkk:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…