- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.841
ben burdayımmmmmmmmhihoyyyt
canım onlıne forumdan takip ediyorum ben ondan grnmüyo adım altta bazendemin yoktun bi keremmfisfisfis
hafif dişim sızlıyor kızlar allahım inş ağrımaz( ben çıkıyorum uyuyim biraz sabah doktora gidicez kızımı görecğeim inş..öptüm sizi ii geceler tatlı tatlı rüyalarrr
hafif dişim sızlıyor kızlar allahım inş ağrımaz( ben çıkıyorum uyuyim biraz sabah doktora gidicez kızımı görecğeim inş..öptüm sizi ii geceler tatlı tatlı rüyalarrr
canım onlıne forumdan takip ediyorum ben ondan grnmüyo adım altta bazen
ooo geçmiş olsun berbat bişey dişağrısı inşallah ağrımaz
iiigeceler minişinle sana yarın beklioruz haberlerini canımopuyorumnanaktan
cnm bugün akşam topikte nie kimse yok bizden başkaaa haftanın yorgunluğu mu var herkeste acaba?
hoşgeldinnnnnnnselamm
kızlar ya aranızda dudakta uçuk sorunu yaşayan var mı benim gibi? hamileliğimin ilk haftalarında olmuştu iyice yayılınca doktora gitmiştim merhem ve b vitamini vermişti.Şimdi yine çıkmaya hazırlanıyor önerisi olan var mı?
kız bebiş o yazı ne öleee
donlarınımı bulamıon:roflol:
hoşgeldin cnmmyaa kıslar valla ksrabakmayın gerçi gitmişsiniz ama telde uzun konuştuk anemle,sonrada yarın sabahtan misafirim gelcek,işlere kalkmışım farkında olmadan
bebişimi yıkadım uyuttum falan..
aklıma geldi ama siz gtmişsiniz....
çok üsgünüm belgüncüm ve hayrancım yhaaa......
burcum,
he valla yaa
geçen sene üçtane kapri almıştım evde giymek için
bu sene yok ortalarda
talan ettim heryeri yook
bnde acısını bari yaşayım dedim kendimce:)):gitme:
kömürlüğe vakumlayıp koyyoruk her sene giysileri.. hayır çalınsa benim üç donu nie çalsınlar salakmı bunlar ayol??bi sürü kışlık kazak mont hırka felan dururken.. üç don???CADIARZU
sırnaşık şeydelikafaduldensırnaşık şeyhoşgeldin cnmm
kızlar ya aranızda dudakta uçuk sorunu yaşayan var mı benim gibi? hamileliğimin ilk haftalarında olmuştu iyice yayılınca doktora gitmiştim merhem ve b vitamini vermişti.Şimdi yine çıkmaya hazırlanıyor önerisi olan var mı?
hoşbulduk canmm
uyku yok sizin de heralde:))):jeyyar:
giyemesinler inşallah
çalındıysa onlardanda çalsınlar inşallah yhaaaklava:
benim 10 gibi vardıda koçişim kızdı daha erken uyunur mu diye ben de onun uykusunun gelmesini bekliom işte.sen nerelerdeydinn bakimm kaç defa yazdım bugünn sana benkötükedihüso
ya bazen bndede oluo aradığım zaman bulamıom bişeyi
ama bu seferde ummadığım anda çıkıverio karşıma seninde öle olur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?