2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bnde iyiym belgüncüm
sen geldin daha iyi oldukk
bugün sessiz buralar
kocası gelen ekio bizi
bnde yazlnızım bugün eşim nöbette

hayran öfffffff
valla sinir oluorum şu kaynanalık yapanlara yaaa
eşin taviz vermiodur inş.sen kaç yaşındasın o kaç yaşında ??

andeva topçulara gidiyorum başta yıldıza gittim şerife hanıma memnun kalmadım hem burası doğum için evime daha yakın diye değiştirdim şimdi hicran girişe gidiyorum çok tatlı bir dr ya bayanssulusmile

bende andeva yıldıza gidiyorum aslı vural sesver e bende çok memnumum çok şeker bir kadın

öfff ya şu kaynanaları görümceleri napıcaz biz yaaa

tam üstüne gelmişim lafın bnde bnmkiyle demin görümce yüzünden kavga ettim sinirlerim tavan yaptı koştum buraya hemen rahatlıyım dieee offfffffffffffffffffff

canım ben kayınvalidemi severim ama şu görümcem yok mu o kaynanalık yapıyor ona sinir oluyorum
canım eşim benim istediğim ismi verecektir muhakkak ama onun da ablası olduğu için ağzımdan kötü bir söz çıkarsa onu kırmaktan korkuyorum aramıza hiç yoktan fitne sokacak bu şekilde
hatta bir defa istanbulda bir etek beğendim o da yanımızdaydı eşime o eteği almaması için neler dedi hem de mağazanın içinde sonra ben çok üzüldüm sadece sustum eşime çok dokundu bu halim mağazadan çıktıktan sonra eşim geri döndü ve o beğendiğim eteği onun yanında aldı öyle morardı ki ben hala daha o eteği giyiyorum eşim bana eve gidince senin zevkin benim hoşuma gidiyor dedi ablamın beğendiklerini ben beğenmiyorum dedi
çok hoşuma gitti
görümcem 35 yaşında ben 25 yaşındayım canım

[

canım kaynanalar sanki biraz insaflı oluyor da sanki görümceler kıskandıkları için çekilmez oluyolar gibi geliyor bana

geçenlerde görümcem kıskanmış olacak ki
telefonda eşime diyor ki eşin çalışmasın evinde çocuklara baksın
ay manyak mıdır nedir eşime dedim ki evimizin kirasını ablan verecekse ne ala çalışmam dedim

[

canım kaynanalar sanki biraz insaflı oluyor da sanki görümceler kıskandıkları için çekilmez oluyolar gibi geliyor bana

evet galiba öle benmde kayınvalimle bazı sorunlarım olmuştu şimdi iiiz onunla

şimdide görümce çıktı başımaa ya eşime demişki geçen bana gelmişlerdi burcu hiç bize yüz gstermiyo neden böle yapıo demiş..ama varya kesinlikle öle bişey yapmadım yarın gidicem yanına derdi neymiş hanımefendinin bakalım

saçmalığa bakarmısın yaaa sananee ne karışıon ki

kıskançlıklarını illa belli etcekler yaniklava:

canım yanında başın dik olsun o senden korksun dediği için
sana her dediğine de cevap ver bu kendini savunamıyor demesin sakın

memurluk sınavını kazanınca eşim görümceme kutlamıcakmısın eşimi dedi
o da o senin başarın onun değil dedi hoparlör açıktı duydum
ay eşim de dedi ki seni çok kıskanıyor dedi bana

ben bunları duyduktan sonra görümceme gitmeyi kestim
nerdeyse bir sene oldu gitmedim şimdi de hamileyim diye gitmiyorum zaten ohhh canıma değsin haber de alamıyor bizden kudursun dursun orda

canım yanında başın dik olsun o senden korksun dediği için
sana her dediğine de cevap ver bu kendini savunamıyor demesin sakın
onun için gidicem zaten eşimi resmen doldurmaya çalışmış
memurluk sınavını kazanınca eşim görümceme kutlamıcakmısın eşimi dedi
o da o senin başarın onun değil dedi hoparlör açıktı duydum
ay eşim de dedi ki seni çok kıskanıyor dedi bana

yokkk artıkkkk apaçık belli kıskandığı ohhhhhhhh çatlasında patlasınnnnnnn:sm_cool:

tekmi kaldın bugün oğluşla evde ah kıyamam sana..bende gözüm ekranda ama kociş karşımda çaydı tatlıydı sohbetti derken yazamıyorum bir türlü arada faceye bakıyor kucana alıyor sonra ben alıyorum cvp yazıyorum sonra yine onun eline geçiyor bu böle gidiyor bende kalktım önüne tatlı koydumda yumuldu şimdi pcyi unuttu:)))

evet canım

onun için gidicem zaten eşimi resmen doldurmaya çalışmış

yokkk artıkkkk apaçık belli kıskandığı ohhhhhhhh çatlasında patlasınnnnnnn:sm_cool:

canım fitne işte yuva bozucu canım hiç sıkma canını o yaptığı planları allah eviriyor çeviriyor kendine çeviriyor ah bir de ders alsa dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…