2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hımm güsel cnm
ne güsel sıkı arkadaşlıklar kurmuşsun burda
burda zaten çıkarsız dostluklar destek için burda herkes:))
çok seviorum burayı:))
ne iyi istediin ay hamiş kalmışsın
allahm herkese senn gbi hazır olduunda nasip etsin
isteyen herkese nasip etsin cnm
ben çıkıorum artık
görüşürüz yine
çook öptüm minik duru'yu:)))

slm kızlarr günaydınnn
dün internette bi sorun var dı kapandı ve açılmadı bugün yine düzelmedi ama komşudan alıyorum. inşş düzelirr.zemuszemus
ben yokken 50 sayfa yazmışsınızz klava: nasıl okuycam ben hepsiniiii :uhm:

cnm iyiyimm çok şükürr işte intenette sorun vardı o yüzdenn giremedimm

dirimcim oğlunun adı ne olacak merakettim:))

hunny
tuğçe kim canım??

cnmm oda bursadan bi arkadaştı bizim topiğe takılıodu tuğcekbr die biri 22 haftadır filan yoktuda ondan mrk ettimm

26 kaydirigubbakcemile2

25 gamyoncuiremsu

ooo kızlar çoğunlukta ama son durum eşitlenmiş sanırımm Allah ım bu sene hem erkek hem kız verio herkesin gönlüne göre şükürler olsunn opuyorumnanaktan

hamilelerinin yaptırmasımı gerekiyo ben bilmiyorum bununla ilgili birşey

cnmm sende en yakın sağlık ocağına git kaydını yaptır muhakkak seni de çağırırlarr yerimseniben
3. aydan sonra büyük ihtimalle yapıolarmışş
eğer ki sezeryan filan olmak zorunda kalırsan mikrop kapmaman için yapıolarr
bence gerekli ben yaptırıcam. beni ekim de çağırdılarr.

hunny canım tugce ıyı merak etme evını tasıdı ınternetı yok suanda gecen gun msjlastık bugun 4 lu test sonucunu alcaktı

saol cnmm teşekkürlerr . inşş sonuçlarda iyi çıkar ve en kısa zamanda döner aramıza opuyorumnanaktan

hadi gözün aydın canımcımm opuyorumnanaktan darısı başımızaaaa :1rolleyes: ya ben iğneden korkmuyorumda çok ağrı olursa ondan tırsıyorum biraseyvahedigeldismile

cambazcım gitmem gitmeeeeem, yüzsüzüm bensempatiksalakcinni

Kızlar ben yarın ebebk mağazasına gidicem, karıştıriim biraz ortalığı di mi?:lepi:

canım tam sana dün gitmeeeee die mesaj yazıodum ki internet koptuuu mafoldumben
ama şükür kiii gitmemişsinnnn opuyorumnanaktan
karıştır bakem biras sonra da bize rapor et aklinialirimsmile

Kızlar sizce Defne ve Duru nasıl? Kızlarıma koymak için düşünüyorum???

çok güzel cnmm opuyorumnanaktan birbirine uyuyoda Allah adınla yaşatsın uzun hayırlı ömürler versinnopuyorumnanaktan

saol cnm.
öyle bir zamanda yaşıyoruzki insanın başına herşey geliyor.yapanda kaynımın 15 yıllık arkadaşı bizi en çok yıkanda o oldu zaten.klava:

ahh cnmm başınız sağolsun Allah ım yavrusuna uzun hayırlı ömürler versinn. Allah o kişiyide nası biliosa ööle yapsınn klava: böylelerini asmak lazımm. sen arkadaş deyip ewine al sonrada bööle klava: ay bak çok kızdımmm

cnm çok sevindim hayırlı olsun oğluşun..bugün benim kontrol vardı ama biz yine öğrenemedik kordon dan göremedi dr yine...darısı benim başıma:hulya:

canım inşş en kısa zamanda öğrenirsinnn opuyorumnanaktan sende öğrenmeden kalkmıyorum de bak çitos cum ööle yaptı öğrendi kaydirigubbakcemile3

cnm inşş hayırlı haberler vericeksin bise opuyorumnanaktan Allah ım hakkımızda hayırlısını versinn görüceksin bebeişini sağlıcakla alıcaksın kucağınaopuyorumnanaktan

canım hayırlı olsunn opuyorumnanaktan
şimdiden hayırlı yolculuklar diyimm inşş seveceğin gibi biyer çıkar karşınaopuyorumnanaktan
diyarbakıra gidince unutma biziiii klava: ordan da yaz en kısa zamanda
hakkınızda hayırlısı olsun cnmm fazla ösletme kendiniiiiopuyorumnanaktan

ay kızlar hamilelikten midir nedir anlamadımm :sm_confused:
önceleri hiç bişeye kızmazdım sinirlenmezdimm
ama akşam eşim deli etti beni klava: ben ne desem hayır olmas gibi cevaplar verdi dışarı çıkıcam dedi bende geleyim dedim senin ne işin var dedi bende kızdım çok uyumsussun dedim beni yanına yakıştıramıyosun filan dedim sinirlerim bozuldu sonra bana çocuk değilsin dedi çocuk gibi davranma dedi
he bunları yemekte konuşuyorus biyandan yemek yemeğe çalışıyorus
ayy bi sinirim bozuldu yemeden kalktım ağla ağla sinirlerim boşaldı iice benden sonra oda kalktı
hemen üstümü değiştim çıktım dışarı nereye die soruyo bide bende çocuk değilim kendi başıma çıkarım dedim bişeyler diodu kapattım kapıyı çıktımm
sonra yürüdüm biras baktım dönüşte arbayla gelio aklinialirimsmile gel arabaya dedi ama ben ağlamaklıyım nerdeyse ağlıycam hayır dedim sen git istediğin yere ben ewe gidiyorum dedim
gel işte biyere gitces dedi hayır gelmicem dedim bu arada ben gidiyorum o arbayla takip edio beni kaydirigubbakcemile3 filimlerdeki gibi
neyse geri geri arabayla filan gelio ama binmedim tabi inadım inatt :umursamaz:
sonra geldim ewe kapının önünde açtım kapıyo girdim içeri oda geldi ben üzerimi değiştim yanıma geldi ya üzülme bebeğe bişey olcak filan dio ben başladım yine ağlamaya ben çocuk değilim dedimm zaten sen beni hiç düşünme bebeği düşün filan sesetmeden çıktı bu sonra yattım bende ama karnım aç eyvahedigeldismile sinirden yemedim tabi
2 saat sonra geldi bu işte yılışıo filan en sevdiğim çikolatadan almış yemicem filan dedim ama içim gidio sempatiksalakcinni neyse yedm yattık ama ben konmuşmadım tabi hala da konuşmuyorum
gece de kalkamadık zaten sabah kahvaltısını hazırladım yattım sabahda yılışıo sonra hava yapma bana filan dedi ama hiç yüz vermedimm :umursamaz: erkek milleti sürünsünler birasss:jeyyar:

buakşam kayınvalidemlere gidices yemeğe annemleri de çağırmışlar hep beraberis yani
tabi onların yanında normal davranırım ama yanlızken yüz vermicemm anlasınn bidaha da böyle çıkışmasın
yüz verdikçe tepemize çıkıolarr
durup durup soruo bebek hareket ediomu die napcan dedim çokmu önemli , önemli tabi dio aklinialirimsmile
inanırmısınız akşam sabaha kadar hareket edip durdu yavrum oda anladı yada açlıktan depindi durdu yavrucumm :bbo:

oooooo suhan cım da dünürcüm de burdaymışşş kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin cnm günaydınn opuyorumnanaktan

en sevdiğim çikolatadan almış yemicem filan dedim ama içim gidio neyse yedm yattık...

ayy deli
ne çok güldüm yhaa:))
allah iyiliğini versin
demek yedin genede küs yattın ha:))
ay ölcem:)))

aman cnm sıkma canını valla hamilelik deiştirio insannn huyunu yaa
çok şükür ben ilkindeki gbi deilim
yada aramızda sorun yok eşimle çok şükür ondan sanırım
ilkinde bende çok sulugöz alıngan ve sinirliydim...
beni en çok yaralayan böle kavgalarda bebeğe bişiy olcak demeleri
ayy insan kendini nası kötü hissedio yaa(
neyse cnm boşver
sürter onun burnu meraketme..

evet bugün maşallah çok erkencisin sen:))
bnde öle tabe:))
arkadaşım gelcek birazdan memleketeen
yemek tarifi felan bakıodum :))

bebişş cimmm buarada çok üzüldümmmm mafoldumben
ya Allah kavuştursun cnmm inş en kısa zamanda en ummadığın anda Allah karşına çıkartır donlarınııııı :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: tabi yicem de yatcam kızımm isterse koliyle getirsin yine hepsini yer yatarım ama konuşmammmmm :umursamaz:
:roflol: içim gitti yaa napiimmmm aklinialirimsmile

hadi bakalım arkadaşın gelince sen buraya da gelmessin unutursun bizi :dilcikar:
ama gidince gelrisinnn dimiiii sırnaşık şey

şimdiden kolay gelsin cnmm yap bakalımm mamalarııı opuyorumnanaktan

denizcim günaydınn hoşgeldinn ( bugün kendimi ew sahibi gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 )
ciciler almışsın baktım çok güsel hepsi iyi günlerde kullanmak nasip olsun cnmm opuyorumnanaktan

allah razı olsun guzum bi bulam şu donları adak adıycam hea:)))

kız arkadaşım gelince gelemem tabide
gittiğinde damlarım meraketme
erkenden kaktım bak görüşelim azcık die:))
faceye yeni resimler yükledim gece
gelcek arkadaşlarım var orda bak istersen:))
gerçi sen daha benm iki sene önce eklediklerimi bitiremedin dimi

ne iyi ettin kııı erken geldin de lafladık bende erken çıkıcamm
annem sende de ne çok resim varr :1shok:
bak bak bitmesss ohaoldumsmile
ben şindik duş alayım biras kuran okuyayım sonra gelirim yine hem resimlerine de bakarımm
ama açık durcak arada bakarımmm yerimseniben
buarada bugün hava çok güsel pöfür pöfür esio benim ew
neyse canlarımm görüşürüss aradaa opuyorumnanaktan

günaydın hanımlarrr
hunny cim geldim geçmişi okuyayım dedim ama yok yetiştiremeyeceğim.. eşimle bende tartışıyoruz arada hatta sizinki gibi bir olay da yaşadık ama ben senin kadar inatçı olamıyorum bir dondurma bir çikolataya gevşiyorum bide bana naz yapma hatun diyor güleceğim geliyor tutamıyorum kendimi :)))
ama sen kızdın diye benim damadı aç bırakma bakimm klava: yawrumu iyi besle bak babası çikolata bile almış ...
bende bugun dr a gideceğim.. ayrıntılı ultrasonum var dualarınızı eksik etmeyin...

denizcim günaydınn hoşgeldinn ( bugün kendimi ew sahibi gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 )
ciciler almışsın baktım çok güsel hepsi iyi günlerde kullanmak nasip olsun cnmm opuyorumnanaktan

günaydın canım ve tabi tüm annelere günaydın opuyorumnanaktan evet sonunda kocişi kandırdım ve bir şeyler aldık devamı gelecek kaydirigubbakcemile3 geçmişi okuyayım dedim ama çok yazmışsınız yine bugün işlerim yoğun okuyamayacağım umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…