- 25 Nisan 2009
- 34.366
- 39.845
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.961
canım evet ilk gebeliğim
kızlar bebeklerinizin hareketlerini ne zaman duymaya başladınız
ben henüz hiç bir şey hissetmiyorum
bu arada hala bulantısı devam eden var mı benim gibi
kıslar günaydın bu arada hepinizeeee
sağolasın canımopuyorumnanaktancitoscum tebrik ederim,bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin,hayırlı olsun oğluşun.
deep,eminim sağlığı yerindedir bebişinin,merak etme,içini ferah tut,inşallah amniosentez sonucun iyi çıkar.
evet başakcım nihayet öğrendik sağolasınopuyorumnanaktanyaa öğrenemedinizmi bende seni merak ediyordum tühhakannehirneyse bidahakine öğrenirsiniz inşallah umarım benim gibi çok uzun sürmezcnm çok sevindim hayırlı olsun oğluşun..bugün benim kontrol vardı ama biz yine öğrenemedik kordon dan göremedi dr yine...darısı benim başıma:hulya:
sağolasın canımopuyorumnanaktan
evet başakcım nihayet öğrendik sağolasınopuyorumnanaktanyaa öğrenemedinizmi bende seni merak ediyordum tühhakannehirneyse bidahakine öğrenirsiniz inşallah umarım benim gibi çok uzun sürmez
herkese günaydınlar ayrıca
cancer68 başınız sağolsun canım çok üzüldüm:gitme:
deniz cicilerini eklemişin hemen bakıyom canım
sağol dilekcim çok şükür öğrendik zemuszemusonun ismi çoktan hazırdı nişanlıyken planlıyorduk kocikimle erkek olursa serdar olucak diye mehmet ismini kayınpeder vefat edince koymaya karar verdikaklinialirimsmilehayırlı olsun canım..sonunda bebegının cınsıyetını ogrenmıssın..ismı bıle hazırmıs..
maşallah...zemuszemus
az kaldı benim de o zamancnm 18.haftamdayım bende hissediyrm dün hele vurdu resmen karnıma eşimde hissetti.bulantılarım 16.haftyada azaldı ama şu an akşam yemek yedikten sonra hala midem kaynıyo deli gibi:1ninca:
sana da günaydın canımkıslar günaydın bu arada hepinizeeee
sağol dilekcim çok şükür öğrendik zemuszemusonun ismi çoktan hazırdı nişanlıyken planlıyorduk kocikimle erkek olursa serdar olucak diye mehmet ismini kayınpeder vefat edince koymaya karar verdikaklinialirimsmile
saol cnm Allah razı olsun.başınız sağolsun tatlım
bende geçen hafta vurundum tam 1 ay sonra 2.dozu vuracağız dediler.kızlar ben geçen hafta tetanoz aşısı oldum
bi daha ne zaman yapılıyo bilen var mı
[/COLOR
KIZLAR İYİ GECELER BU ARALAR FAZLA GİREMİYORUM YOĞUNNUM...TAYİN ÇIKTI TAŞINCAZ UZUNCA BİR SÜRE DE GİREMEYEBİLİRİM NETE SONRA YAZARIM SİZE DİYARBAKIRDAN:)
KENDİNİZE VE MİNİŞLERE İYİ BAKIN
kızlar bebeklerinizin hareketlerini ne zaman duymaya başladınız
ben henüz hiç bir şey hissetmiyorum
bu arada hala bulantısı devam eden var mı benim gibi
ne güzel cnm allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla doğsunlar:Saruboceq:cnm pazartesi bidaha gitcem kordondan göremedi dr belki bu sefer görür...bizim de erkek olursa başında mehmet olucak hem kendi babamın adı hemde eşimin ölen babasının adıı...kız olursa yandık çünkü hep erkek diye düşündük isimmmgamyoncuiremsu
20.haftamda hissettim benimki baya geç oldu benneyaptımki
ne güzel cnm allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla doğsunlar:Saruboceq:
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
cancer canım galiba yakının vefat etmiş eskiye dönüp bakamadım başınız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?