2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeklerinizin hareketlerini ne zaman duymaya başladınız
ben henüz hiç bir şey hissetmiyorum
bu arada hala bulantısı devam eden var mı benim gibi

cnm 18.haftamdayım bende hissediyrm dün hele vurdu resmen karnıma eşimde hissetti.bulantılarım 16.haftyada azaldı ama şu an akşam yemek yedikten sonra hala midem kaynıyo deli gibi:1ninca:

citoscum tebrik ederim,bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin,hayırlı olsun oğluşun.

deep,eminim sağlığı yerindedir bebişinin,merak etme,içini ferah tut,inşallah amniosentez sonucun iyi çıkar.
sağolasın canımopuyorumnanaktan

cnm çok sevindim hayırlı olsun oğluşun..bugün benim kontrol vardı ama biz yine öğrenemedik kordon dan göremedi dr yine...darısı benim başıma:hulya:
evet başakcım nihayet öğrendik sağolasınopuyorumnanaktanyaa öğrenemedinizmi bende seni merak ediyordum tühhakannehirneyse bidahakine öğrenirsiniz inşallah umarım benim gibi çok uzun sürmez
herkese günaydınlar ayrıca
cancer68 başınız sağolsun canım çok üzüldüm:gitme:
deniz cicilerini eklemişin hemen bakıyom canım

hayırlı olsun canım..sonunda bebegının cınsıyetını ogrenmıssın..ismı bıle hazırmıs..
maşallah...zemuszemus

hayırlı olsun canım..sonunda bebegının cınsıyetını ogrenmıssın..ismı bıle hazırmıs..
maşallah...zemuszemus
sağol dilekcim çok şükür öğrendik zemuszemusonun ismi çoktan hazırdı nişanlıyken planlıyorduk kocikimle erkek olursa serdar olucak diye mehmet ismini kayınpeder vefat edince koymaya karar verdikaklinialirimsmile

slm kızlar,
bende göbiş topiğine resmimi ekledim ama açılıyor mu bilmiyorum,ilk kez resim yüklediğim için becerememiş olabilirim bilmiyorumkismile
birde oğlum için aldıklarımın resmini de ekleyeceğim şimdi becerebilirsem eğer bilmiyorumkismile

cnm 18.haftamdayım bende hissediyrm dün hele vurdu resmen karnıma eşimde hissetti.bulantılarım 16.haftyada azaldı ama şu an akşam yemek yedikten sonra hala midem kaynıyo deli gibi:1ninca:
az kaldı benim de o zaman
ben bulantı hapı almadan duramıyom öyle bulanıyo ki hapı alınca rahatlıyom anca
sonra da bir uykum geliyo ki

kıslar günaydın bu arada hepinizeeee
sana da günaydın canım

cnm pazartesi bidaha gitcem kordondan göremedi dr belki bu sefer görür...bizim de erkek olursa başında mehmet olucak hem kendi babamın adı hemde eşimin ölen babasının adıı...kız olursa yandık çünkü hep erkek diye düşündük isimmmgamyoncuiremsu

başınız sağolsun tatlım
saol cnm Allah razı olsun.
kızlar ben geçen hafta tetanoz aşısı oldum
bi daha ne zaman yapılıyo bilen var mı
bende geçen hafta vurundum tam 1 ay sonra 2.dozu vuracağız dediler.

cnm Allah kolaylık versin.taşınmak çok zor Rabbim yardımcınız olsun.dikkat et kendine ve bebişine çok yorma kendini:1hug:

ne güzel cnm allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla doğsunlar:Saruboceq:

hayrancım sen kaçıncı haftandasınnn?bak benim dr 20.haftadan önce hissedemezsin dedi ama belli olmuo kii benim bebi geceleri çok hareketli resmen dayıyo bi taraflarını karnıma dünde vurdu işte:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…