- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.941
günaydın hanımlarrr
hunny cim geldim geçmişi okuyayım dedim ama yok yetiştiremeyeceğim.. eşimle bende tartışıyoruz arada hatta sizinki gibi bir olay da yaşadık ama ben senin kadar inatçı olamıyorum bir dondurma bir çikolataya gevşiyorum bide bana naz yapma hatun diyor güleceğim geliyor tutamıyorum kendimi :)))
ama sen kızdın diye benim damadı aç bırakma bakimmklava: yawrumu iyi besle bak babası çikolata bile almış ...
bende bugun dr a gideceğim.. ayrıntılı ultrasonum var dualarınızı eksik etmeyin...
iyi haberlerle gelirsin canım inşallah şu 2 eylülde gelse bizde gitsek özledim kelebeğimi
22+6 olcam ben organ taramasına gittiğimde
zaten doktorun ultrasonu ayrıntılı da.
organ taraması için beş hafta sonra gel dedi
eylülün 15ine dek gelio
bayramdan sonra yanii
23.haftanın içinde oluorum
sizinkiler kaçıncı haftanızda yapılcak kızlar?
amin canımm inşallah..:Saruboceq: az kalmış 10 gün daha sabrett ama bize günlerr geçmiyor tabii...boshayallersmile
22+6 olcam ben organ taramasına gittiğimde
zaten doktorun ultrasonu ayrıntılı da.
organ taraması için beş hafta sonra gel dedi
eylülün 15ine dek gelio
bayramdan sonra yanii
23.haftanın içinde oluorum
sizinkiler kaçıncı haftanızda yapılcak kızlar?
bebish22 benim 20+5 bugün organ taraması yapılacak işte benim...:Saruboceq:
bebeğin organ gelişimi 20.haftada tamamen tamamlanıo ya
sanırım o yüzden bu çok öenmli deil
önemli olan 20.haftadan sonra uygun bi günde bakılması
kızlar bebeklerinizin hareketlerini ne zaman duymaya başladınız
ben henüz hiç bir şey hissetmiyorum
bu arada hala bulantısı devam eden var mı benim gibi
ay kızlar hamilelikten midir nedir anlamadımm :sm_confused:
önceleri hiç bişeye kızmazdım sinirlenmezdimm
ama akşam eşim deli etti beniklava: ben ne desem hayır olmas gibi cevaplar verdi dışarı çıkıcam dedi bende geleyim dedim senin ne işin var dedi bende kızdım çok uyumsussun dedim beni yanına yakıştıramıyosun filan dedim sinirlerim bozuldu sonra bana çocuk değilsin dedi çocuk gibi davranma dedi
he bunları yemekte konuşuyorus biyandan yemek yemeğe çalışıyorus
ayy bi sinirim bozuldu yemeden kalktım ağla ağla sinirlerim boşaldı iice benden sonra oda kalktı
hemen üstümü değiştim çıktım dışarı nereye die soruyo bide bende çocuk değilim kendi başıma çıkarım dedim bişeyler diodu kapattım kapıyı çıktımm
sonra yürüdüm biras baktım dönüşte arbayla gelio aklinialirimsmile gel arabaya dedi ama ben ağlamaklıyım nerdeyse ağlıycam hayır dedim sen git istediğin yere ben ewe gidiyorum dedim
gel işte biyere gitces dedi hayır gelmicem dedim bu arada ben gidiyorum o arbayla takip edio beni kaydirigubbakcemile3 filimlerdeki gibi
neyse geri geri arabayla filan gelio ama binmedim tabi inadım inatt :umursamaz:
sonra geldim ewe kapının önünde açtım kapıyo girdim içeri oda geldi ben üzerimi değiştim yanıma geldi ya üzülme bebeğe bişey olcak filan dio ben başladım yine ağlamaya ben çocuk değilim dedimm zaten sen beni hiç düşünme bebeği düşün filan sesetmeden çıktı bu sonra yattım bende ama karnım aç eyvahedigeldismile sinirden yemedim tabi
2 saat sonra geldi bu işte yılışıo filan en sevdiğim çikolatadan almış yemicem filan dedim ama içim gidio sempatiksalakcinni neyse yedm yattık ama ben konmuşmadım tabi hala da konuşmuyorum
gece de kalkamadık zaten sabah kahvaltısını hazırladım yattım sabahda yılışıo sonra hava yapma bana filan dedi ama hiç yüz vermedimm :umursamaz: erkek milleti sürünsünler birasss:jeyyar:
buakşam kayınvalidemlere gidices yemeğe annemleri de çağırmışlar hep beraberis yani
tabi onların yanında normal davranırım ama yanlızken yüz vermicemm anlasınn bidaha da böyle çıkışmasın
yüz verdikçe tepemize çıkıolarr
durup durup soruo bebek hareket ediomu dienapcan dedim çokmu önemli , önemli tabi dio aklinialirimsmile
inanırmısınız akşam sabaha kadar hareket edip durdu yavrum oda anladı yada açlıktan depindi durdu yavrucumm :bbo:
basınız saolsun cancercım..Allah razı olsun cnm.ben resmen yıkıldım onun ölümünden sonra.:çok üzgünüm:yeni yeni toplamaya başladım kendimi.sağ olana zaman geçiyor.kızı büyüdü şimdi 18 aylık pek tatlı maşaallah
kımseye guven olmuyacak galıba..saol cnm.
öyle bir zamanda yaşıyoruzki insanın başına herşey geliyor.yapanda kaynımın 15 yıllık arkadaşı bizi en çok yıkanda o oldu zaten.klava:
hadı gıt gel..haberler getır bıze..bebish22 benim 20+5 bugün organ taraması yapılacak işte benim...:Saruboceq:
evet 20.ve 24 haftalarda detaylı organ taraması yapılıyor...bebeğin organ gelişimi 20.haftada tamamen tamamlanıo ya
sanırım o yüzden bu çok öenmli deil
önemli olan 20.haftadan sonra uygun bi günde bakılması
günaydın kızlar
ılk bebek se eger 18 haftada çok rahat hıssedersın..20.haftaya kadar hısseden oluyor ılk bebekte..kızlar bebeklerinizin hareketlerini ne zaman duymaya başladınız
ben henüz hiç bir şey hissetmiyorum
bu arada hala bulantısı devam eden var mı benim gibi
ben 18. haftada hissetmeye başladım ama şimdi çok net dokunmadan bile hissedebiliyorum
canım evet ilk gebeliğimbasınız saolsun cancercım..
kımseye guven olmuyacak galıba..
hadı gıt gel..haberler getır bıze..
benım organ taraması tarıhım bellı degıl...pazartesı doktorumu arayıp sorucam bende ınşallah..
evet 20.ve 24 haftalarda detaylı organ taraması yapılıyor...
ılk bebek se eger 18 haftada çok rahat hıssedersın..20.haftaya kadar hısseden oluyor ılk bebekte..
cnm insan daha gergin daha duygusal oluo daha alıngan oluooo ama millet de bizi anlamıo kiii?ben temmuzda ne zamandı bilmiyrm eşimle kavga ettimde seferihisardan kuşadasına(annemlerin yanına)saat 24 de tek başıma arabayla geldimmm hemde yollar hep virajdııı.çok inadımdırrr vallasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?