- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.621
evet kaç zamandır çekiyorum çok kabız oldum baştan doktora dedim ilaç veremem dedi sonunda olucagı buydu ayakta kalınca özellikle azıyo acı yemiyorum biraz iş yapayım fena oluyorum annemde buna benzer fistül diye bi hastalıktan ameliyat oldu çok feanydı durumu dogum yaparken olmuş onada mafoldumben ne yesem fayda etmiyo mafoldumben
sorun var
arkadaşımın hamile olmadıını anladı bu alet
siteye yetki vermiomuş konuşması için:)))
başak
hunny
bakın yeni bir arkadaş geldi buraya
azönce faceden ben çağardımm
o benm arkadaşımmm
women rumuzlu olan:))
sağol canım inşallah daha beter olmazmafoldumbenayyyy eyvahedigeldismile canım benim yaaa başka bi doktora gitsenn
vardır bi çaresiii :uhm:
tekrardan çok geçmiş olsunn inşş çabucak geçerrr
gidiveedi senin aakedeş sempatiksalakcinni
ALLAH şifa versin eelifes.inş artmadan atlatırsın dinlen ve bol su iç kabız olmamaya çalış bakalım demir hapları da bazen kabız yapabilio
iyiymiş cnm fiyatı resmini çek koy bakalımmm merak ediomopuyorumnanaktan
sağol demir haplarıyla alakası yok benimkini baştan beri böyle ben gidip yatayım en iyiysi uyunca geçiyo iyi geceler öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
deli yaakaydirigubbakcemile3öldürürseün sen adamı
kızlar bu arkadaşıma siin bu topiğe girmenize yetki yok demiş napması lazım bilionuzmu
bu arada oğlumun uyku gelmiş bi uyutiim
bide 20dk falan bi işim var onu yapim gelirimm
bu gece kendimi size adadım canlarım benmöm:))öptüm görüşürüzzz
sağol demir haplarıyla alakası yok benimkini baştan beri böyle ben gidip yatayım en iyiysi uyunca geçiyo iyi geceler öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
bence oda takımı gereksiz tabi yine sen bilirsin ama ben kızıma beşik almıştım iki çeşit biri ufak heryere taşıyoduk biri de mobilyaydı şimdi 4yaşında genç odası aldık.zaten bi odayı dolduruyo o bu bebişlere de oyun parkı denen beşiklerden alcaz 2tane onalara da kzımın odasında yer yok oturma odasına kalcak gariplerim
aldığım uyku setini aşağıdaki linkte görebilirsin canım.en alttaki mavi takım.
http://www.maxihayat.net/maxiforum/...-linensten-cocuklara-uyku-seti-modelleri.html
aldığım uyku setini aşağıdaki linkte görebilirsin canım.en alttaki mavi takım.
Linens Bebek Uyku Seti Modelleri - Linensten Çocuklara Uyku Seti Modelleri - MaxiHayaT.Net
ben de çıkayım da bari mutfağımı toplayayım.görüşemezsek iyi geceler herkesciklere.belki yine de gelebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?