2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım işine yararmı bilmemm gebelikte kaşıntı için B vitamini yönünden zengin besinler tüketin dio belki biras faydası olabilirr :uhm:

kızlar ben bu aralar tam bir alışveriş canavarı oldum.kendimi unuttum,varsa yoksa bebek mağazaları...
şimdi yaz sezon sonu indirimler var.görünce dayanamıyorum.

bu arada taç linensten bir bebek uyku takımı aldım.içinde nevresim,çarşaf,yatak kenar koruyucu,yastık kılıfı,alt açma bezi ve kirli torbası var.fiyatı 71,40 tl.bana uygun geldi set olduğu için.

evettt acı,baharat yokkk su iççç bolcaa.kayısı falan ye cnm

iyiymiş cnm fiyatı resmini çek koy bakalımmm merak ediomopuyorumnanaktan

dünürüm benim yaaa seni yalnız bırakmayayım dedim... sağol canım herşey çok güzel maşallah ..evet yeni bir isim düşünmemiz gerek demi? hadi bikaç isim bulalım:)))

kızlar sanırım ben hemoroid oldum canım çok acıyo :2:

ayy geçmiş olsunn canımmeyvahedigeldismile

hoşgeldin cnmm

sağol canımmm..evet kan uyuşmazlığınız varsa sürekli gözetimde bulunacaksın..bana öyle demişti.. sık sık takip edileceksiniz demişti..ama allahtan çıkmadı...umarım sizinde sorunsuz devam eder..
kıss nerelerdesinnn hoşgeldinnnn

sağol canım ii dileklerin için.inşallah benimki de basit ve geçici bişeydirolumunekankayizsmile

dünürüm benim yaaa seni yalnız bırakmayayım dedim... sağol canım herşey çok güzel maşallah ..evet yeni bir isim düşünmemiz gerek demi? hadi bikaç isim bulalım:)))

tmm canımm bulurusss opuyorumnanaktan
ama iice araştıralımm aklinialirimsmile

kız bak deme bunu ben çok çektimmmm.annem de babamda ameliyat oldu bu yüzdennn.çok fena bişi ooo..

evettt acı,baharat yokkk su iççç bolcaa.kayısı falan ye cnm

evet kaç zamandır çekiyorum çok kabız oldum baştan doktora dedim ilaç veremem dedi sonunda olucagı buydu ayakta kalınca özellikle azıyo acı yemiyorum biraz iş yapayım fena oluyorum annemde buna benzer fistül diye bi hastalıktan ameliyat oldu çok feanydı durumu dogum yaparken olmuş onada mafoldumben ne yesem fayda etmiyo mafoldumben

kızlar beşiklerde de bunlar uygun geldi bana.eğer oturduğumuz yerlerde bulamazsam internetten sipariş vercemm.siz oda takımımı düşünüorsunuz sadece beşikmi?eşimm beşik diyo sadece

bence oda takımı gereksiz tabi yine sen bilirsin ama ben kızıma beşik almıştım iki çeşit biri ufak heryere taşıyoduk biri de mobilyaydı şimdi 4yaşında genç odası aldık.zaten bi odayı dolduruyo o bu bebişlere de oyun parkı denen beşiklerden alcaz 2tane onalara da kzımın odasında yer yok oturma odasına kalcak gariplerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…