- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.601
inşallah dediğin gibi kesilir canım yaa yoksa hamilelikten falan da bişe anlamıom
başta bulantı bulantı öldüm ardına bu...ne bilem ALLAH bunları da unutturacak sıkıntı vermesin.sıkıntısı olan herkese şifa versin:Saruboceq:
çook geçmiş olsun cnmm yaa en başta bol bol uzanarak dinlen ayakta kalmak ve baharatlı acı en büyük düşmanı
ilk ahmile kaldıımda iki hafta öldüm acısından doktoruma söledim genel cerraha yönlendrdi utancımdan girmedim
dinlendim bol bol geçti bide sakın kabız yapan gıdalar tüketme azdırıop iiyce
geçer inşallah arada benmkide beni yoklarkaydirigubbakcemile3
cnm sevindimm masallh bebişine
kızlar ben bu aralar tam bir alışveriş canavarı oldum.kendimi unuttum,varsa yoksa bebek mağazaları...
şimdi yaz sezon sonu indirimler var.görünce dayanamıyorum.
bu arada taç linensten bir bebek uyku takımı aldım.içinde nevresim,çarşaf,yatak kenar koruyucu,yastık kılıfı,alt açma bezi ve kirli torbası var.fiyatı 71,40 tl.bana uygun geldi set olduğu için.
canım bizde de kan uyuşmazlığı var ama öyle bi sorun yok sanırımm doktorum bişii demedii
bu arada ismi su olacaktı eee suyu normale döndü ismi ne olacak kaydirigubbakcemile3
buarada tekrardan gözün aydın cnmmm ne güsell herşey güsel gidiyoo eeee kimin geliniii:roflol: canım gelinim benimmm tosun gibi maşşallahhopuyorumnanaktan
gidiyomusunn:gitme: yine beklerissssa.s.
kızlar sanırım ben hemoroid oldum canım çok acıyo :2:
kıss nerelerdesinnn hoşgeldinnnnsağol canımmm..evet kan uyuşmazlığınız varsa sürekli gözetimde bulunacaksın..bana öyle demişti.. sık sık takip edileceksiniz demişti..ama allahtan çıkmadı...umarım sizinde sorunsuz devam eder..
cnm inşallh.bak ben sana bişi anlatim benim ilk görev yerim manisa selendinin bi dağ köyüyydü 1 sene orda baraka gibi bi yerde yasadım lojman yoktu.köyde benim heryerim çıban oldu koltuk altıma kadar heryerim çıbannnn...geceleri uyuyamıyodum kaşınmaktannnn...ve hiçbir üniversite o kadar alerji ve kan testine rağmen hiçbişi bulamadılarrr...ağlardım her günnn.ne zaman ki kurtuldum o köyden geçti kaşıntılarımm.belki strestendi belki hayvan kokusundan ama çokkk çektimmm.inşallhh senin çabuk geçecek sıkma canını
cnm bende hıza yetişemiyorum hoşgeldin bu aradaopuyorumnanaktan
dünürüm benim yaaa seni yalnız bırakmayayım dedim... sağol canım herşey çok güzel maşallah..evet yeni bir isim düşünmemiz gerek demi? hadi bikaç isim bulalım:)))
kızlar beşiklerde de bunlar uygun geldi bana.eğer oturduğumuz yerlerde bulamazsam internetten sipariş vercemm.siz oda takımımı düşünüorsunuz sadece beşikmi?eşimm beşik diyo sadece
kız bak deme bunu ben çok çektimmmm.annem de babamda ameliyat oldu bu yüzdennn.çok fena bişi ooo..
çook geçmiş olsun cnmm yaa en başta bol bol uzanarak dinlen ayakta kalmak ve baharatlı acı en büyük düşmanı
ilk ahmile kaldıımda iki hafta öldüm acısından doktoruma söledim genel cerraha yönlendrdi utancımdan girmedim
dinlendim bol bol geçti bide sakın kabız yapan gıdalar tüketme azdırıop iiyce
geçer inşallah arada benmkide beni yoklarkaydirigubbakcemile3
evettt acı,baharat yokkk su iççç bolcaa.kayısı falan ye cnm
başak
hunny
bakın yeni bir arkadaş geldi buraya
azönce faceden ben çağardımm
o benm arkadaşımmm
women rumuzlu olan:))
kızlar beşiklerde de bunlar uygun geldi bana.eğer oturduğumuz yerlerde bulamazsam internetten sipariş vercemm.siz oda takımımı düşünüorsunuz sadece beşikmi?eşimm beşik diyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?