- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.581
cnm çarşamba perşembe gibi çıkcak dimi dua ediyrm senin için...üzülüyorum cnm ya...hiçbişi yatıştırmıo mu kasıntını?:1no2:
bskcığım sen de dolgu yaptırmışsın geçmiş olsun inşallah zor olmamıştır.ben dişçiden korkarım da.
herzaman bekliorum bak unutma
gece gündüz hiç farketmioo
nasıl sevinirim deli olurum resmen yaaa inş. allahm yazar o günleride görürüz:Saruboceq:
vuslatyaren hoşgeldin cnmm
green pearl hg.cnmm
yaaaaaa :umursamaz:
dua edicem bursa ya çıksınnn
başakım özeline msj attım gördünmüüübilmiyorumkismile
herzaman bekliorum bak unutma
gece gündüz hiç farketmioo
nasıl sevinirim deli olurum resmen yaaa inş. allahm yazar o günleride görürüz:Saruboceq:
vuslatyaren hoşgeldin cnmm
green pearl hg.cnmm
canım benim yaaa inşş iyi olucaksın bak haftaya kaşıntı filan kalmıcakk hep böyle düşün bi bakmışın şak die kesilmiş inşş opuyorumnanaktan
canım kalpler bir olunca oluyoo opuyorumnanaktan
bende 1-2 gün yazmıyayım hayatta çok büyük bi boşluk varmış gibi gelioo bilmiyorumkismile hyatımda çok büyük bi yerinis varr opuyorumnanaktan
oyy bitanemm keşke öle bi ihtimal olsa
ama eşimin durumu öle türkiyenn heryeri deil
bölgesi var
çıkamıo onun dışına bursada bizim bölgeye dahil deil ne yazıkk
bölge sınırı en o taraf eskişehir kütahya falan....
memleketimizin çevre yerleşim yerlerine gideriz kazanırsaa:çok üzgünüm:
hoşbulduk canım.maşallahınız var valla,oku oku bitiremiyorum.
inşallah dediğin gibi kesilir canım yaa yoksa hamilelikten falan da bişe anlamıom
başta bulantı bulantı öldüm ardına bu...ne bilem ALLAH bunları da unutturacak sıkıntı vermesin.sıkıntısı olan herkese şifa versin:Saruboceq:
inşallah dediğin gibi kesilir canım yaa yoksa hamilelikten falan da bişe anlamıom
başta bulantı bulantı öldüm ardına bu...ne bilem ALLAH bunları da unutturacak sıkıntı vermesin.sıkıntısı olan herkese şifa versin:Saruboceq:
sağol canım yaa.ALLAH razı olsun yooo yatıştırmıyo kolonya döküyom ılık duş alaıyom ama sadece bikaç dk etkisi oluyo.öle pis bi kaşıntı ki ben kolumu kaşırken birden sanki ayağımı sinek ısırmış gibi oluyo orayı kaşırken başka tarafım,çok zor ne bilem işte.RABBİM sizlere yaşatmasın.inş sonuçları alıp götürünce bi çare bulunur
ben daa yeni geldim cnmm
iki üç sayfaya emeğim var
gerisi bunların işi:)))
kızlar sanırım ben hemoroid oldum canım çok acıyo :2:
canım maşallah diyelim her şey yolundaymış kocaman olmuş bebişinde
bizde de kan uyuşmazlığı var bakalım ayrıntılıda bize ne diyecek doktorum
kızlar sanırım ben hemoroid oldum canım çok acıyo :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?