- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.701
canım bende sadece beşik alıcam ewim kira ve ufak hem laryola filan büyüyünce alırımm die düşündümm..bende kararsızım nevresim mi uyku seti mi ikiside mii :uhm:
neyse ileri doğru netleşir fikirler burdan paylaşırıss yerimseniben
ayy bizimde bi tanıdığın öyle oldu herşey pembe alındı sonra erkek doğdu inanamadıkk akannehir :1shok:
canım hoşgeldinn ben güldennsırnaşık şey memnun oldumm bebişin arkadaşı bizimde arkadaşımızz
bi derdin oldumu gell :jeyyar: buralar bizden sorulurr
:roflol: :roflol: ay kendimi kabadayılar gibi hisssettimmm :roflol: :roflol: :roflol:
iyi geceler canımmm bizde seni öptük teysesii Allah rahatlık versinn sana da bebişine de bol tepiklerr sırnaşık şey
inşş iyi haberlerle gelirsinn cnmmmopuyorumnanaktan
sohbet güzel ama kaçmam lazımm kısslarr yaa
hadi görüşürzz öptüm sizlerii..
heeee bundan sonra bizimkilere de el atsıınnnlülülülülülü
geldimm bidenemmm
özeline mesaj atcam şimdi
benm kutu dolmuş ama uğraşamam şlimdi sayfa hızlı gidioo
bir iki de bişiy sorcam brdan
gülden bulaşığamı attı kendini??
benimkilerede bi el atsa ne olurdu:))
Ayyy deniz teyzesi kizimi listeye eklemis ismimizi de pembis yapmis :)) tesekkurler canim benim cok sevindim gorunce :1hug:
tmm kızlar ben bitirdimm geldimm :hulya: çok hamaratım dimii lülülülülülü
canım hoşgeldinn nerelerdesinn
:roflol: :roflol: deliii kocasıs kalcam sanmış buda benim kardeşim gibi 18 de bastıydı nikahı, bana 25 bile erken geldi bilmiyorumkismilehadibakemm
bizim beyler acar
kaçırmayalım kızları die bastılar nikahı hemen nolduumuzu anlamadık arkadaşımla demi ilknur:))
allah arttırsın cnm çok çalış sennde olur
gelir 2.lerr
3.ler:)))
sohbet güzel ama kaçmam lazımm kısslarr yaa
görüşürüzz canımsohbet güzel ama kaçmam lazımm kısslarr yaa
aslında burda tanıştık ama görüşmek kısmet olmadı dahaanladım cnmm hayırlısı bakalım görür herhal ay sonunda...özendim size valla aynı hastaneye gidiyosunuz..tanışıyormuydunuz pekibilmiyorumkismile
hadibakemm
bizim beyler acar
kaçırmayalım kızları die bastılar nikahı hemen nolduumuzu anlamadık arkadaşımla demi ilknur:))
gelir 2.lerr
hadibakemm
bizim beyler acar
gelir 2.lerr
hunny
ne ara geldin yaww
bittimi bulaşık
bide bizimkine el att
güldeşeker,ii geceler cnmm
rüyanda meleğini gööör inş.
ilknurrr
kızımın adına karar verdik;
hatice öykü
dooru söle sence nasıl??
deniz
kızımın adı kesin sayılır
ekleyebilirsin listeyekaydirigubbakcemile2
:roflol:
evet canım aynen anlamadık oldu hemen iki çoçuk oturuyoz böyle bebişlerimizle :))))
valla cemoş haklı çalış seninde olur nazar etme :))) bizde iki sende üç olsun canım :roflol::roflol:
selam arkadaşlarr..maşallah sohbet süper hızınıza yetişilmiyor özellikle bebish hunny performanslar çok ii
benim bir sorum vardı antibiyotik kullandığım için mantar enfeksiyonu başladı,kullandığınız bir krem varmı ya da önerebileceğiniz bir krem adı cumartesi bebişi görünce soracaklarımın çoğunu unutmuşum doktoruma sormadan geldimm,,
mrb canım
geçmiş olsun canım
benim bukonuda bir bilğim yok canım
acil şifalar.
selam arkadaşlarr..maşallah sohbet süper hızınıza yetişilmiyor özellikle bebish hunny performanslar çok ii
benim bir sorum vardı antibiyotik kullandığım için mantar enfeksiyonu başladı,kullandığınız bir krem varmı ya da önerebileceğiniz bir krem adı cumartesi bebişi görünce soracaklarımın çoğunu unutmuşum doktoruma sormadan geldimm,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?