2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadibakemm
bizim beyler acar
kaçırmayalım kızları die bastılar nikahı hemen nolduumuzu anlamadık arkadaşımla demi ilknur:))
allah arttırsın cnm çok çalış sennde olur
gelir 2.lerr
3.ler:)))

:roflol::roflol::roflol:
hoşbuldum tşkler bende çok memnun oldum çok saolun :))))

heeee bundan sonra bizimkilere de el atsıınnnlülülülülülü

tmm kızlar ben bitirdimm geldimm :hulya: çok hamaratım dimii lülülülülülü

Ayyy deniz teyzesi kizimi listeye eklemis ismimizi de pembis yapmis :)) tesekkurler canim benim cok sevindim gorunce :1hug:

canım hoşgeldinn nerelerdesinn

hunny
ne ara geldin yaww
bittimi bulaşık
bide bizimkine el att

güldeşeker,ii geceler cnmm
rüyanda meleğini gööör inş.

ilknurrr
kızımın adına karar verdik;
hatice öykü
dooru söle sence nasıl??

hadibakemm
bizim beyler acar
kaçırmayalım kızları die bastılar nikahı hemen nolduumuzu anlamadık arkadaşımla demi ilknur:))
gelir 2.lerr
:roflol: :roflol: deliii kocasıs kalcam sanmış buda benim kardeşim gibi 18 de bastıydı nikahı, bana 25 bile erken geldi bilmiyorumkismile

sohbet güzel ama kaçmam lazımm kısslarr yaa
hadi görüşürzz öptüm sizlerii..

bisde öptük canımm iyi gecelerrr Allah rahatlık versin bebişinde bol bol tepiklesinn

sohbet güzel ama kaçmam lazımm kısslarr yaa
hadi görüşürzz öptüm sizlerii..
görüşürüzz canım
anladım cnmm hayırlısı bakalım görür herhal ay sonunda...özendim size valla aynı hastaneye gidiyosunuz..tanışıyormuydunuz pekibilmiyorumkismile
aslında burda tanıştık ama görüşmek kısmet olmadı daha
inş. görüşürüzz
hadibakemm
bizim beyler acar
gelir 2.lerr

maşalllahh akıllılık etmiş eşleriniz

aman biz nekadar çalışsakta hemen
tutmayanlardanım bende
hayırlısıyla bu bebegimi kucagıma alayım
2yide düşünecegim.
kızlar nasıl yetişiyorsunuz hem hamileisniz
hem bebişleriniz var hemde eşinizz
zorlanıyormusunuz.

:roflol:
hadibakemm
bizim beyler acar
gelir 2.lerr

evet canım aynen anlamadık oldu hemen iki çoçuk oturuyoz böyle bebişlerimizle :))))
valla cemoş haklı çalış seninde olur nazar etme :))) bizde iki sende üç olsun canım :roflol::roflol:

geldim tabe kızımm ne sandınn :jeyyar:

bişii itiraf edeyim daha ctesi gününün bulaşıkları duruyodu bilmiyorumkismile işte ben bööle hamaratımm :sinifsinif:
bi sevemedim bulaşık yıkamayıı benneyaptımki

:roflol:

evet canım aynen anlamadık oldu hemen iki çoçuk oturuyoz böyle bebişlerimizle :))))
valla cemoş haklı çalış seninde olur nazar etme :))) bizde iki sende üç olsun canım :roflol::roflol:

tabi planlarımda öyle
hayırlısıyla kucagıma alayım
hemen çalışmalara başlıyayım anca tutar benimki zatennn

olumunekankayizsmile

selam arkadaşlarr..maşallah sohbet süper hızınıza yetişilmiyor özellikle bebish hunny performanslar çok ii
benim bir sorum vardı antibiyotik kullandığım için mantar enfeksiyonu başladı,kullandığınız bir krem varmı ya da önerebileceğiniz bir krem adı cumartesi bebişi görünce soracaklarımın çoğunu unutmuşum doktoruma sormadan geldimm,,

mrb canım
geçmiş olsun canım
benim bukonuda bir bilğim yok canım
acil şifalar.

:jeyyar: thanks canımmm
bende unutuyorum ama doktorum liste yap ewde neleri sormak istiyosan dedi artık ööle yapıyorummyerimseniben
canım yanlış bilgi vermek istemem ama internetten araştırdın mı hiçç bu konu hakkında benim de bilgim yok :sm_confused:

acil şifalar dilerim ama benimde bilgim yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…