- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.721
sağol canım ya sorun bitmiyor bir tarafı hallediyoruz diğer taraf bozuluyorr hayırlısıyla bebişler kucağımıza alabilseydik..
selam arkadaşlarr..maşallah sohbet süper hızınıza yetişilmiyor özellikle bebish hunny performanslar çok ii
benim bir sorum vardı antibiyotik kullandığım için mantar enfeksiyonu başladı,kullandığınız bir krem varmı ya da önerebileceğiniz bir krem adı cumartesi bebişi görünce soracaklarımın çoğunu unutmuşum doktoruma sormadan geldimm,,
sağol canım ya sorun bitmiyor bir tarafı hallediyoruz diğer taraf bozuluyorr hayırlısıyla bebişler kucağımıza alabilseydik..
selam arkadaşlarr..maşallah sohbet süper hızınıza yetişilmiyor özellikle bebish hunny performanslar çok ii
benim bir sorum vardı antibiyotik kullandığım için mantar enfeksiyonu başladı,kullandığınız bir krem varmı ya da önerebileceğiniz bir krem adı cumartesi bebişi görünce soracaklarımın çoğunu unutmuşum doktoruma sormadan geldimm,,
tabi planlarımda öyle
hayırlısıyla kucagıma alayım
hemen çalışmalara başlıyayım anca tutar benimki zatennn
olumunekankayizsmile
allah çene vermişşşşş:roflol:
topiğin gevezesiyim maşallah bana:)))alkisalkisalkis
cnm bndede var kaşıntı böle yırtıcam okadar güsel kaşınıo ama hep deil
wcden çıkınca çok oluo bana doktor bi tane fitil vermişti bi de travakort varya ondan ama sadece5gün sür demişti
ama fitil eşşek kadar kullanmadım valla kendi doktorum deil bide arada kontrole gittiklerimden biri verdi güvenemedimmmm
acık bekle doktoruma gidince onun yazdıını sanada söliim
:dance:
tabi planlarımda öyle
hayırlısıyla kucagıma alayım
hemen çalışmalara başlıyayım anca tutar benimki zatennn
olumunekankayizsmile
allah çene vermişşşşş:roflol:
topiğin gevezesiyim maşallah bana:)))alkisalkisalkis
cnm bndede var kaşıntı böle yırtıcam okadar güsel kaşınıo ama hep deil
wcden çıkınca çok oluo bana doktor bi tane fitil vermişti bi de travakort varya ondan ama sadece5gün sür demişti
ama fitil eşşek kadar kullanmadım valla kendi doktorum deil bide arada kontrole gittiklerimden biri verdi güvenemedimmmm
acık bekle doktoruma gidince onun yazdıını sanada söliim
:dance:
ben geçen ağustosun 1 inde evlendiydim kızlarrr.aslında evlenmeyi hiçç düşünmezdim ama netcen yaptık bi hata:sm_cool::sm_cool:
:jeyyar: thanks canımmm
bende unutuyorum ama doktorum liste yap ewde neleri sormak istiyosan dedi artık ööle yapıyorummyerimseniben
canım yanlış bilgi vermek istemem ama internetten araştırdın mı hiçç bu konu hakkında benim de bilgim yok :sm_confused:
öyle deme canımm :1hug: Allah beterinden saklasınn inşş buda geçerr
Canım aynı gün evlenmişiz :asigim:
bebish ismi ne olacaktı kızının unuttum bilmiyorumkismile
hadi ama herkes yatağaklava:
zor okudum zaten bu kadarını sabah işlerim yoğun nasıl okuyacağım aaaaa
eşek kadar fitilmii:roflol: ayy koptum ya gece gece,,evet feci kaşınıyoo bilmiyorumkismile travakort evde var bende korktum kullanmaya , diğer hamileliğimde travazol kullanmıştım sanırım ama onuda unuttumm tamda emin değilimm ,, neyse sen gittide banada söyle ne zamandı kontrolünn
kızlar benim bebiş 1 hafta önden gidiyoduuuuu
yolu yarıladım yaniii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Canım aynı gün evlenmişiz :asigim:
bebish ismi ne olacaktı kızının unuttum bilmiyorumkismile
hadi ama herkes yatağaklava:
zor okudum zaten bu kadarını sabah işlerim yoğun nasıl okuyacağım aaaaa
kızlar benim bebiş 1 hafta önden gidiyoduuuuu
yolu yarıladım yaniii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
maşallah canım 5 aydan sonrası daha güzel oluyor hamileliğin bebeğin hareketiyle hayat buluyorsun resmenn
maşalahh sizee
hea valla eşşek kadar kafam kadar falan var yaneee
:)))!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cnm şaka bi yana kendş doktorum yazsa teredddüt etmemde bilmediim dr. yazdı kullanmadım gerçi gebelikte rahatlıkla kullanılabilir dio ama bayramdan hemen sonra gidicem organ taraması var inş. cnm
çamaşırını yada günlük pedini sıık sık deiştir cnm şuan en iyi çare bu:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?