2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm geçmiş olsun çokk bende bilmiyorumm:1no2:

allah çene vermişşşşş:roflol:
topiğin gevezesiyim maşallah bana:)))alkisalkisalkis
cnm bndede var kaşıntı böle yırtıcam okadar güsel kaşınıo ama hep deil
wcden çıkınca çok oluo bana doktor bi tane fitil vermişti bi de travakort varya ondan ama sadece5gün sür demişti
ama fitil eşşek kadar kullanmadım valla kendi doktorum deil bide arada kontrole gittiklerimden biri verdi güvenemedimmmm
acık bekle doktoruma gidince onun yazdıını sanada söliim
:dance:

msjımı aldınmı cnm sen biş bak bakimm

tabi planlarımda öyle
hayırlısıyla kucagıma alayım
hemen çalışmalara başlıyayım anca tutar benimki zatennn

olumunekankayizsmile

bende diyorumm yaş ( burda söylemiyimm :kedi: ) gidiyo bu hayırlısıyla bi 2-3 yaşına gelsinn diğerinide yaparım die ama bilemem
bide erkek sünnet mevzuu varr aklinialirimsmile arası açılmasın dimiii
ayy tekmelediii kaydirigubbakcemile3 anladı pabucu dama atılcakk :roflol: ah hepsinin yeri ayrı olurr kıyamamm ben oğluşumaaaa boshayallersmile

eşek kadar fitilmii:roflol: ayy koptum ya gece gece,,evet feci kaşınıyoo bilmiyorumkismile travakort evde var bende korktum kullanmaya , diğer hamileliğimde travazol kullanmıştım sanırım ama onuda unuttumm tamda emin değilimm ,, neyse sen gittide banada söyle ne zamandı kontrolünn

ben geçen ağustosun 1 inde evlendiydim kızlarrr.aslında evlenmeyi hiçç düşünmezdim ama netcen yaptık bi hata:sm_cool::sm_cool:

Canım aynı gün evlenmişiz :asigim:

bebish ismi ne olacaktı kızının unuttum bilmiyorumkismile

hadi ama herkes yatağa klava:
zor okudum zaten bu kadarını sabah işlerim yoğun nasıl okuyacağım aaaaa

nette travakort ve travazol yazıyor ,,ben acayip paranoyak olduğum için kullansamda rahat olamam biliyorum huyumu tecrübelilerden isim almak daha iiyerimseniben

ay ewet cnm yaa yatalım ama muhabbette güsell insan kıyamıyo kesip yatmayaa boshayallersmile opuyorumnanaktan

hea valla eşşek kadar kafam kadar falan var yaneee
:)))!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cnm şaka bi yana kendş doktorum yazsa teredddüt etmemde bilmediim dr. yazdı kullanmadım gerçi gebelikte rahatlıkla kullanılabilir dio ama bayramdan hemen sonra gidicem organ taraması var inş. cnm
çamaşırını yada günlük pedini sıık sık deiştir cnm şuan en iyi çare bu:kedi:

cnm ne güsell aynı gün evlenmişizzzz.valla ben dedim çok yazmayalım dieee dövme biziiibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

maşallah canım 5 aydan sonrası daha güzel oluyor hamileliğin bebeğin hareketiyle hayat buluyorsun resmenn

ayy :sm_cool: :sm_cool: teşekkürler kıslarrrr
gerçekten artık bulantılarım bitti iştahım iyi istediğimi yiyebiliyorum içebiliyorumm en önemlisi gezebiliyoumm :jeyyar: ayy maşşallah banaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

darısı başınıza kızlarrr
Allah nasip ederse bundan sonra hamileliğiminn tadını çıkarıcammm :dance: :dance: :dance:

bayramdan sonramı hemen hemen aynı zamanlarda kontrolümüz ,benimde 18 eylül o zaman kadarakannehir çamaşırımı sık sık değişiyorum canım 2 saatte bir desem yeri var yanii neyse ben doktorumu arayıp sorayım en iisii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…