- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.741
benim bebimde 1 hafta önden gidiooo genelde erkek bebiler çabuk büyüyomuşşş benimde oğlanmı acepp
benim bebimde 1 hafta önden gidiooo genelde erkek bebiler çabuk büyüyomuşşş benimde oğlanmı acepp
kaç haftalık hamilesin canım sen.
cinsiyeti hakkında hiç birşey demedimi.
ayy :sm_cool: :sm_cool: teşekkürler kıslarrrr
gerçekten artık bulantılarım bitti iştahım iyi istediğimi yiyebiliyorum içebiliyorumm en önemlisi gezebiliyoumm :jeyyar: ayy maşşallah banaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
darısı başınıza kızlarrr
Allah nasip ederse bundan sonra hamileliğiminn tadını çıkarıcammm :dance: :dance: :dance:
kaç haftalık hamilesin canım sen.
cinsiyeti hakkında hiç birşey demedimi.
canım bizim çizelgede doğum günleri aynı görünüooo :teytey: :teytey:
canım bizim çizelgede doğum günleri aynı görünüooo :teytey: :teytey:
Benim bulantılarım hala devam ediyor normalmi acaba ,, bugün bile çıkardımmCADIARZU
bundan yarım saat önce bir tane çikolata yedimm
yeme işte süt iç yoğurt ye demi
sonra kilo alıncada nasıl aldım diyorumm
benim halim hiç iyi değil.[/B]
cnm 18+3 olduk herhalll.son gittiğimizde kıza benzio dedi ama kordon vardı onuda dememiş olim dedi:kedi:
canım kimisinin doğuma kadar sürüyomuş ama inşş sürmes belki 18-19 haftalardan sonra geçerr
aman canım dert etmeyin şu kiloları doğumdan sonra gidiyomuşş emcekler içinizi bebişleriniss incecik olcanıs bakk dediydi dersinizz
ahanda yazıom burayaa opuyorumnanaktan
hadibakem senin bebiş çin takvimine göremi çıktı .. bana erkek çıktı ama doktor kıza benziyor dedi gerçi kesinde konuşmadı.
güldeeennn hani sana senn bebeğin adını çok beyendim favorimdi geçen bi arkadaşoım oğluna koydu demiştim yaaaaaaaaaaaaa
o ilknurdu işte şimdi geldi aklımaaaaaaaaaa
ilknur oğlunn adını kerem koydu yaaaaaaaaaa zevklerimiz aynı yaaaaaaaaaaa:)))
aa evet
13 nisan son adet tarihimm beim
ocak 18 doğum diye söylemişti dokturum
hani hayırlısı bakım.
canım kimisinin doğuma kadar sürüyomuş ama inşş sürmes belki 18-19 haftalardan sonra geçerr
aman canım dert etmeyin şu kiloları doğumdan sonra gidiyomuşş emcekler içinizi bebişleriniss incecik olcanıs bakk dediydi dersinizz
ahanda yazıom burayaa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?