2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım kimisinin doğuma kadar sürüyomuş ama inşş sürmes belki 18-19 haftalardan sonra geçer

diğer hamileliğimdede ne zaman geçmişti hatırlamıyorum ama 4 ay çekmiştim sanırım .
kızlar kiloları dert etmeyin ya bebişler sağlıcakla doğsunlar kilolar gidiyor yaklaşık 1 senede alınan kilolar ,, yaklaşık 1 senede gidiyor ,, ben tartılmıyorum bile garanti 5 kilo almışımdır hele göbüşümü hiç görmeyin yakında doğuma kaç gün kaldı diye sormaya başlarlar

evet haklısın
genelde 40 haftayı beklemiyor bebişler ama
sağlıklı gelsinlerde .

tuzun kuru tabe konuşursun ordan kaynana gbi:))):roflol:

:roflol:amanımmmm ne güzel ben erken hamile kalmışım keşkemmm şindik hamile olsaydımm ((( cemoşumm karnıma yastık koyum hamileyim gibimi aypsam acepp .:))))
:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayy çok hoşsunuz kıslar sizi çok seviyommm opuyorumnanaktan

maşallahh canım.
benim göbek normaldede vardı hamile kalınca dahada büyüdü

:roflol:amanımmmm ne güzel ben erken hamile kalmışım keşkemmm şindik hamile olsaydımm ((( cemoşumm karnıma yastık koyum hamileyim gibimi aypsam acepp .:))))
:roflol::roflol:

olsun kız
biz bebek sallarken sen dışarlarda komşularla çay içio olcan ama :))
fin atcan biz uykusuzken sen buralarda:)))
yap bidene daha yetiş bize:))):hulya:

olsun kız
biz bebek sallarken sen dışarlarda komşularla çay içio olcan ama :))
fin atcan biz uykusuzken sen buralarda:)))
yap bidene daha yetiş bize:))):hulya:

ben ben bi tane daha bennn saol canım ben almayayım bana ikisi fazlasıyla yetiyo çok şükür allahım isteyenlere versin :)) :teytey::teytey::teytey:

takmamaya çalışıyorum ama cnm ben 8 kilo aldım hemde doru düzgün yemedennnn.gerçi iyi oldum gibi çok zayıftımmm 60 kilo oldum artıkımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…