- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.761
canım kimisinin doğuma kadar sürüyomuş ama inşş sürmes belki 18-19 haftalardan sonra geçer
bak işte görüonmuu opuyorumnanaktan zevkli kızmışş şimdi dahada çok sevdimm opuyorumnanaktan
benim 11 nisann daha doğum tarihi hakkında bişiii demedi doktorumm ama netten hesaplayınca 16 ocak filan çıkıo tabi 1 haftada önden 9 ocak olabilirr bilmiyorumkismile
tuzun kuru tabe konuşursun ordan kaynana gbi:))):roflol:
:roflol:amanımmmm ne güzel ben erken hamile kalmışım keşkemmm şindik hamile olsaydımm((( cemoşumm karnıma yastık koyum hamileyim gibimi aypsam acepp .:))))
:roflol::roflol:
evet maşallahh bayagı büyümüş.
bu gittiğinizde kesin söyler inş.
ilknur bu hunny varya
oda oğlunun adını kerem esat koycakkk
üçü bir arada gbi oldu üçümüzün zevkide aynıııı
diğer hamileliğimdede ne zaman geçmişti hatırlamıyorum ama 4 ay çekmiştim sanırım .
kızlar kiloları dert etmeyin ya bebişler sağlıcakla doğsunlar kilolar gidiyor yaklaşık 1 senede alınan kilolar ,, yaklaşık 1 senede gidiyor ,, ben tartılmıyorum bile garanti 5 kilo almışımdır hele göbüşümü hiç görmeyin yakında doğuma kaç gün kaldı diye sormaya başlarlar
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yok canım ya
çintakvimine göre benimki kızdı ama
dokturum erkek dedi
bizim kesin konuştu ama
hayırlısı
bende çıkıyorum kızlar
inş. yarın görüşürüzzz
:roflol:amanımmmm ne güzel ben erken hamile kalmışım keşkemmm şindik hamile olsaydımm((( cemoşumm karnıma yastık koyum hamileyim gibimi aypsam acepp .:))))
:roflol::roflol:
bende çıkıyorum kızlar
inş. yarın görüşürüzzz
olsun kız
biz bebek sallarken sen dışarlarda komşularla çay içio olcan ama :))
fin atcan biz uykusuzken sen buralarda:)))
yap bidene daha yetiş bize:))):hulya:
diğer hamileliğimdede ne zaman geçmişti hatırlamıyorum ama 4 ay çekmiştim sanırım .
kızlar kiloları dert etmeyin ya bebişler sağlıcakla doğsunlar kilolar gidiyor yaklaşık 1 senede alınan kilolar ,, yaklaşık 1 senede gidiyor ,, ben tartılmıyorum bile garanti 5 kilo almışımdır hele göbüşümü hiç görmeyin yakında doğuma kaç gün kaldı diye sormaya başlarlar
bende çıkıyorum kızlar
inş. yarın görüşürüzzz
yav yetişemiyrm sizeeeee
ben ben bi tane daha bennn saol canım ben almayayım bana ikisi fazlasıyla yetiyo çok şükür allahım isteyenlere versin :)) :teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?