2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

CANLARIM ÖPÜYORUM hepinizi bensiz yazmayın gariii.iyi uykularr

cnm bnm ben gelmeden kalkmışsın görüşemedikk
allah'a emanet olll
çok güsel bi geceydiaklinialirimsmile
ayy kötü bi tabir oldu sanki:kedi:
yarın görüşürüz tabi uyanabilirse arkadaşın:)) yani benn
hunnydende umutlu deilim ama ilknurun bebişler hacıyatmaz gbi sabahçılar o kesin uyanır damlar bura:))sositososito
görüşürüz yine...
rüyanda meleğini gör sende inş.kaydirigubbakcemile2

Mrb arkadaşlar bugün doktora gittik ve bebişimizin cinsiyetini öğrendik.Oğluşumuz olacakmış Biraz daha büyümüş ayaklarını oynattı durdu organları da tamamlanmış eşim çok duygulandı gözleri dolu dolu oldu onu izledikçe.Çok garip bişi ya.Bu arada sizlere bir sorum var.Ben ikili tarama testi yaptırdım daha önce şükür bi sorun çıkmadı doktorum üçlüye gerek olmadığını söledi ikiliden sonra, bugün konuştuk ben testi istiyorum dedim o da 4lü tarama testinden söz etti o daha kapsamlıymış sizce yaptırayım mı?Yeni doğum yapmış olan hiç bir arkadaşım yaptırmadı ve yaptırma diyolar.Onlarda ikili yaptırmışlardı.Allah korusun bişey varsa napıcan aldırıcan mı diyolar?Sizce ne yapmalıyım?Yarın doktorumla tekrar görüşcem sizlerinde fikrini almak istiyorum..

merhaba günaydın hayırlı ugurlu olsun allahım analı babalı büyütsün inşşşşşşş (bu arada ben ilknur cemlenin arkadaşı) :teytey::teytey::teytey::dance::dance:

evet canım hacı yatmaz gibiler erkenden kalktık halbuki 5 buçukta yattık sarhoş şarhoş geziyom senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım burda 2li testten sonra 3 lüyü yaptırmayıp
4lü testi yaptıran arkadaşlar var.
doktorun ne diyorsa yaptır.
günaydın kızlaaaaaaaaaar,

selam hera 42 bence sen genede yaptır tabiki bişey çıksada çıkmasa yinede bilgin olur herşeyden
günaydın canım

evet canım hacı yatmaz gibiler erkenden kalktık halbuki 5 buçukta yattık sarhoş şarhoş geziyom senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
günaydın canım
hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
dün bayağı bi kaynatmışınız oku oku bitiremedim sempatiksalakcinni

hoşbuldum canım tşkler evet canım tanışma kaynaşma oldu :kedi::kedi::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…