- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.821
kabul ettim ben :)))))
sırnaşık şey sırnaşık şey
varmı benim gibisi yaaa zorla kabul ettiriyorumm sırnaşık şey sempatiksalakcinni
CANLARIM ÖPÜYORUM hepinizi bensiz yazmayın gariii.iyi uykularr
Mrb arkadaşlar bugün doktora gittik ve bebişimizin cinsiyetini öğrendik.Oğluşumuz olacakmışBiraz daha büyümüş ayaklarını oynattı durdu organları da tamamlanmış eşim çok duygulandı gözleri dolu dolu oldu onu izledikçe.Çok garip bişi ya.Bu arada sizlere bir sorum var.Ben ikili tarama testi yaptırdım daha önce şükür bi sorun çıkmadı doktorum üçlüye gerek olmadığını söledi ikiliden sonra, bugün konuştuk ben testi istiyorum dedim o da 4lü tarama testinden söz etti o daha kapsamlıymış sizce yaptırayım mı?Yeni doğum yapmış olan hiç bir arkadaşım yaptırmadı ve yaptırma diyolar.Onlarda ikili yaptırmışlardı.Allah korusun bişey varsa napıcan aldırıcan mı diyolar?Sizce ne yapmalıyım?Yarın doktorumla tekrar görüşcem sizlerinde fikrini almak istiyorum..
günaydın kızlaaaaaaaaaar,
selam hera 42 bence sen genede yaptır tabiki bişey çıksada çıkmasa yinede bilgin olur herşeyden
cnm bnm ben gelmeden kalkmışsın görüşemedikk
allah'a emanet olll
çok güsel bi geceydiaklinialirimsmile
ayy kötü bi tabir oldu sanki:kedi:
yarın görüşürüz tabi uyanabilirse arkadaşın:)) yani benn
hunnydende umutlu deilim ama ilknurun bebişler hacıyatmaz gbi sabahçılar o kesin uyanır damlar bura:))sositososito
görüşürüz yine...
rüyanda meleğini gör sende inş.kaydirigubbakcemile2
canım burda 2li testten sonra 3 lüyü yaptırmayıpMrb arkadaşlar bugün doktora gittik ve bebişimizin cinsiyetini öğrendik.Oğluşumuz olacakmışBiraz daha büyümüş ayaklarını oynattı durdu organları da tamamlanmış eşim çok duygulandı gözleri dolu dolu oldu onu izledikçe.Çok garip bişi ya.Bu arada sizlere bir sorum var.Ben ikili tarama testi yaptırdım daha önce şükür bi sorun çıkmadı doktorum üçlüye gerek olmadığını söledi ikiliden sonra, bugün konuştuk ben testi istiyorum dedim o da 4lü tarama testinden söz etti o daha kapsamlıymış sizce yaptırayım mı?Yeni doğum yapmış olan hiç bir arkadaşım yaptırmadı ve yaptırma diyolar.Onlarda ikili yaptırmışlardı.Allah korusun bişey varsa napıcan aldırıcan mı diyolar?Sizce ne yapmalıyım?Yarın doktorumla tekrar görüşcem sizlerinde fikrini almak istiyorum..
günaydın canımgünaydın kızlaaaaaaaaaar,
selam hera 42 bence sen genede yaptır tabiki bişey çıksada çıkmasa yinede bilgin olur herşeyden
günaydın canımevet canım hacı yatmaz gibiler erkenden kalktık halbuki 5 buçukta yattık sarhoş şarhoş geziyom senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım burda 2li testten sonra 3 lüyü yaptırmayıp
4lü testi yaptıran arkadaşlar var.
doktorun ne diyorsa yaptır.
günaydın canım
günaydın canım
hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
dün bayağı bi kaynatmışınız oku oku bitiremedim sempatiksalakcinni
canım günaydıngünaydın
canım günaydın
canım maltoferi sormuşsun
yemekle birlikte içebilirsin ancak
süt,peynir gibi yiyeceklerle yanyana getirme
mesela portakal suyu(c vitamini) ile birlikte alırsan emilimi artırırsın
evet a.s çayda sorun yapar belki bilmiyorum ama
evet canım aynı gidiyor:)dirim aynı gün dogum yapıcaz sanırımkaydirigubbakcemile5
gunaydın..netım gıtmeden yazayım dedümmdüü..
napaysınız bakamm...
evet canım aynı gidiyor:)
çayda tutar,ben çayı çok açık içiyorum zaten
demir eksikliğim olduğundan dolayı
günaydın canım benim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?