- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.841
benım elevıttıde kahvaltıyla dıyor...
bende artık kahvaltıdan once ıçmeye calısıyorum...20 dakka falan once..
kan hapımıda akşam yatarken ıçcem artık...sabah aç karnınaydı ama..zemuszemus
canım haftaiçi kahvaltıda süt içiyorumgunaydın...
cayı hıç ıçmesen..maden kı demır eksıklıgı var...opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız bugün
evet canım aynı gidiyor:)
çayda tutar,ben çayı çok açık içiyorum zaten
demir eksikliğim olduğundan dolayı
günaydın canım benim opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız bugün
canım maşallah gözün aydınkızlar doktordan geldim bebişim gayet iyi maşallah
340 g olmuş....
3 boyutluda resmini verdi
ama burnu büyük çıkmış orda
sizde de öle mi
günaydın canımGünaydın kızlarrrrrr günden güne buyuyo gobisler aynaya baktikca şaşırıyorum :)
Bı arkadas dörtlü testi sormuş ben de ikili testten sonra dörtlü test yaptırdım her doktor farklı bı yol izliyo bence sen doktorunu dinle tabii ki çıkacak sonuca göre hiçbirimiz gebeliği sonlandirmayi düşünmeyiz bu saatten sonra ama en azından yapılabilecek bı şey varsa ona göre önlem alırsın.Benim de sonucum bugün çıkacak inşallah hayirlisiyla...
gözün aydın cnm maşallah bebişinekızlar doktordan geldim bebişim gayet iyi maşallah
340 g olmuş....
sizde de öle mi
inşallah dörtlü testinde iyi çıkar cnm:Saruboceq:Günaydın kızlarrrrrr günden güne buyuyo gobisler aynaya baktikca şaşırıyorum :)
Bı arkadas dörtlü testi sormuş ben de ikili testten sonra dörtlü test yaptırdım her doktor farklı bı yol izliyo bence sen doktorunu dinle tabii ki çıkacak sonuca göre hiçbirimiz gebeliği sonlandirmayi düşünmeyiz bu saatten sonra ama en azından yapılabilecek bı şey varsa ona göre önlem alırsın.Benim de sonucum bugün çıkacak inşallah hayirlisiyla...
uykun kanmadı galiba cnmkaydirigubbakcemile3mirmirmirmir
iyi maşallah gözünaydın bebişin iyiymişopuyorumnanaktankızlar doktordan geldim bebişim gayet iyi maşallah
340 g olmuş....
sizde de öle mi
uykun kanmadı galiba cnmkaydirigubbakcemile3
benimde çok fena uykum var ben oruç değilim ama eşime yemek hazırlamak için kalkıyom uykularım bölük börçük oluyor sabahta kalkması zor geliyorboshayallersmile
iyi maşallah gözünaydın bebişin iyiymişopuyorumnanaktan
ben ayın 31inde gideceğim bakalım belki bana da 3boyutlu bakar
kızlar sizde de oluyo mu bilmem ama ben çok azyiyebiliyorum birazcık fazla yesem karnım patlıcak gibi oluyo:CüvCüv:
vuslatyaren hoşgeldin canım
patlayacak gibi olmuyor ama
çok yediğimde karnım sertleşiyor
rahatsız oluyorum
dün uzun süreden beri ilk defa makarna yaptım
ilk üç ay tiksinmiştim yine yiyemedim,
sizde de var mı tiksinme?
tavuktan ve makarnadan çok tiskindim tabi bezelye ve semiz otuda var ama özelikle makarna çok agır kokuyo geçen eşime yapmıştım tadı hala agır geliyo tavukta sağolsun komşular hergün mangal yaparken kokusundan bayıltılarakannehir beni bide bizim kapıda yaptıalarklava:[/QUOT]
Benimde eşim mangalı çok seviyor die tüm yaz kafayı yedirtti nitekim mangaldan özellikle tavuktan ve etten nefret ettirdi kendisi et yemeğince doyduğunu anlamıyorklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?