2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım aynı gidiyor:)
çayda tutar,ben çayı çok açık içiyorum zaten
demir eksikliğim olduğundan dolayı

günaydın canım benim opuyorumnanaktan

bende açık içiyorum hamile kalmadan önce tam bi çay koliktim ama artık sabahları nerdeyse şerbet kıvamında içiyorum zorla aslında onuda içmiycem ama kahvaltı yapamıyorum bu sefer

Günaydın kızlarrrrrr günden güne buyuyo gobisler aynaya baktikca şaşırıyorum :)
Bı arkadas dörtlü testi sormuş ben de ikili testten sonra dörtlü test yaptırdım her doktor farklı bı yol izliyo bence sen doktorunu dinle tabii ki çıkacak sonuca göre hiçbirimiz gebeliği sonlandirmayi düşünmeyiz bu saatten sonra ama en azından yapılabilecek bı şey varsa ona göre önlem alırsın.Benim de sonucum bugün çıkacak inşallah hayirlisiyla...

kızlar doktordan geldim bebişim gayet iyi maşallah
340 g olmuş....
3 boyutluda resmini verdi
ama burnu büyük çıkmış orda
sizde de öle mi
canım maşallah gözün aydın
benim hiç dikkatimi çekmedi
gerçi ben 3 boyutluya girmedim canım

günaydın canım
inşallah güzel haberlerle gelirsin

inşallah dörtlü testinde iyi çıkar cnm:Saruboceq:

kızlar doktordan geldim bebişim gayet iyi maşallah
340 g olmuş....
3 boyutluda resmini verdi
ama burnu büyük çıkmış orda
sizde de öle mi
iyi maşallah gözünaydın bebişin iyiymişopuyorumnanaktan
ben ayın 31inde gideceğim bakalım belki bana da 3boyutlu bakar
kızlar sizde de oluyo mu bilmem ama ben çok azyiyebiliyorum birazcık fazla yesem karnım patlıcak gibi oluyo:CüvCüv:

vuslatyaren hoşgeldin canım
patlayacak gibi olmuyor ama
çok yediğimde karnım sertleşiyor
rahatsız oluyorum
dün uzun süreden beri ilk defa makarna yaptım
ilk üç ay tiksinmiştim yine yiyemedim,
sizde de var mı tiksinme?

uykun kanmadı galiba cnmkaydirigubbakcemile3
benimde çok fena uykum var ben oruç değilim ama eşime yemek hazırlamak için kalkıyom uykularım bölük börçük oluyor sabahta kalkması zor geliyorboshayallersmile

evet bende öyle eşim için kalkıyorum bide sabah sabah ekmek yaptım taze taze yiyince midem kötü oldu yatsamda uyuyamam gündüzleri pek uyayamıyorum

bende de oluyo bi kaç beden küçük giymişim gibi karnım sıkılıyo sanki korktum dün akşam acile gidicektim ama benimki farklı bi durumda olabilir sanki iç organlarım sıkılıyomuş gibi karnımda sertlik olmuyo

bende tavuk etinden tiksindim yiyemiyorum ve iki lokma yemekte karnım patlıycak gibi sert oluyor bir kere düştüm o hataya hastanelik oluyordum nerdeyse şimdi frenliyorum kendimi az yiyorum sonra acıkınca yiyorum elim ayağım kesilti titredi felan

tavuktan ve makarnadan çok tiskindim tabi bezelye ve semiz otuda var ama özelikle makarna çok agır kokuyo geçen eşime yapmıştım tadı hala agır geliyo tavukta sağolsun komşular hergün mangal yaparken kokusundan bayıltılarakannehir beni bide bizim kapıda yaptıalar klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…