2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde şişiyor hemen bende az ve sık sık yiyebiliyorum zaten az yiyince hemen acıkıyorum :2:

bende aynı eşim için kalkıyorum uykumu alamıyorum
bide sabah 7 de tekrar uyanmak zorunda kalmak kabus gibi
ben allahtan o kadar erken kalkmıyorum 9,00 gibi kalkıyom 9,30ta dükkana geliyorum :1closedeyes:

bende tavuktan tiksindim cnm şuan görmeye bile tahammülüm yokkafamçokkarıştı

evet bende öyle eşim için kalkıyorum bide sabah sabah ekmek yaptım taze taze yiyince midem kötü oldu yatsamda uyuyamam gündüzleri pek uyayamıyorum
normalde bende gündüzleri hiç uyuyamam ama hamilelikte farketmiyor başımı yastığa koyar komaz uyuyorum

Aksam yemeklerinde ben de frenliyorum kendimi yoksa oturup kalkmak bile zorlasiyo tas gibi uyo karnım Şimdi bide iftar yemeklerine gidiyoruz ya akrabalara falan kiziyolar bana çok az yiyomusum diye ama sonra ben çekiyorum tabii bilmiyolar...

kızlar üçümüzde aynısını yazmışız üçüz gibi tafıktan tiksinen bir ben değilmişimsempatiksalakcinni

bende uyusam keşkeboshayallersmile

kızlar üçümüzde aynısını yazmışız üçüz gibi tafıktan tiksinen bir ben değilmişimsempatiksalakcinni

genelde hamileler tiksinirmiş et ürünlerinden balık yiyebiliyomusunuz peki geçen komşu beni iftara çagırmıştı balık yapmış canım çekti yedim tiksinme yapmadı ama evde pişirebilirmiyim bilmiyorumbilmiyorumkismile

Ben de balıktan çok tiksindim hatta doktoruma da söyledim bu sıcaklarda biz bile yemek istemiyoruz olsun zorlama kendini havalar serinleyince disarda gider yersiniz kokmasın dedi.

zaten az ve sık yemeliyiz fazla yemek bebişide sıkıntıya sokuyormuş dktr öyle demişti

kızlar bende tavuktan tiksiniyorum sempatiksalakcinni
haşlamasını bile yiyemiyorum bırakın mangalı
makarnayı ilk üç ay çok yedim
mide bulantısı olunca yoğurtlayıp yoğurlayıp yiyordum:)))
şimdi makarnayıda yiyemiyorum
kuşbaşı etten nefret ediyorum hele yemeklerin içinde hiç yiyemiyorum

ilk zaman onuda sevmiyordum ama şimdi az az yiyorum tabi başkası pişirirse kendim yaparsam yine yiyemem kokuyor çünkü:sinifsinif:

aynen canım ya
hamile olduğum için ne yediğime ne kadar yediğime bakıyorlar
insanız sonuçta ya,6-7 tabak yiyemem ki ama
bende çok gitmemeye çalışıyorum
bide okadar yemekten sonra tatlı getiriyorlar arkasından

ilk zaman onuda sevmiyordum ama şimdi az az yiyorum tabi başkası pişirirse kendim yaparsam yine yiyemem kokuyor çünkü:sinifsinif:

haftada bir yemek gerekiyomuş yanlış hatırlamıyosam
bana hamilelikle ilgili bilgi veren hemşire çilektede var omega demişti ama bilmiyom ceviz fındık felan yiyorum onlarda var

hamileyiz diye iki kişilik koyuyolar al sen hamilesin diye sonra adın bide yemiyora çıkıyo bu insanları analamak zorkaydirigubbakcemile3 tatlı meyve mısır çay bütün gece ye hiç durmadan

haftada bir yemek gerekiyomuş yanlış hatırlamıyosam
bana hamilelikle ilgili bilgi veren hemşire çilektede var omega demişti ama bilmiyom ceviz fındık felan yiyorum onlarda var
çilek yok bizim burda :gitme:ama fındık ceviz birde siyah kuru üzüm yiyorum ara öğünlerde birde kefir içiyorum çok faydası varmış yeni başladım içmeye orman meyvalısı güzel oluyorcokacimcoook

hamileyiz diye iki kişilik koyuyolar al sen hamilesin diye sonra adın bide yemiyora çıkıyo bu insanları analamak zorkaydirigubbakcemile3 tatlı meyve mısır çay bütün gece ye hiç durmadan
devamını da ben söyleyim
sonrada adın yemeyen hamileye çıkıyor
biz senin gibiyken günde1 leğen meyve
2 litre süt,bide neydi hıı kiloluk dondurmalar,
tabak tabak yemekler yiyorduk
akannehir

benim bahçemde var yediverensempatiksalakcinni kefir nasıl bir şey nerden alınıyo
süt ürünü cnm büyük marketlerde oluyor sadesi pek güzel değil ama meyvalısı güzel hem bize hem bebişe çok faydası varmış bağışıklık sistemini güçlendiriyormuşa.s

devamını da ben söyleyim
sonrada adın yemeyen hamileye çıkıyor
biz senin gibiyken günde1 leğen meyve
2 litre süt,bide neydi hıı kiloluk dondurmalar,
tabak tabak yemekler yiyorduk
akannehir
:roflol::roflol::roflol:belli ondan sonrada göbeklendik veremedik falan filan bu kadar yersen veremezsin tabii:roflol::roflol:

kızlarrr herkese günaydınnnnn :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bakıyorum keyifler iyi eskiler anlatılıyo bulantılar tiksinmeler boshayallersmile Allah a şükür çoğu geçti
bundan sonra keyfini sürüces inşş aklinialirimsmile

hadi gözünaydın cnmm oğluşun geliomuş senindeee :sm_cool: :sm_cool: oğluma bi arkadaş daha gelioooo :sm_cool: :sm_cool:
canım bence yaptır doktorun istediyse a.s ewet 3 lü den daha kapsamlı, tmm bi sorun çıkarsa diosun ama Allah ın izniyle çıkmas inşş ki çıksada doğumda öğrenmen daha mı iyi olacakk lmaz: bence yaptırr derimm

kızlar doktordan geldim bebişim gayet iyi maşallah
340 g olmuş....
3 boyutluda resmini verdi
ama burnu büyük çıkmış orda
sizde de öle mi

kaydirigubbakcemile3 canım bizim babamızda ultrason resmine bakınca şok oldu işi vardı kontrole gelememişti resimde değişik gördü neden böyle dio gözleri burnu yerleri filan :1shok: dedim daha dur gelişimi tamamllanmış değil dedim bundan 2 hafta önceydi...
yani tabiiki gelişimleri tamamlanmadığı için tam bebeğe benzemeyebiliyolarr bakalım haftaya kontrolümüz var oğluşum kime bensemişş boshayallersmile
yani dert etme öyle olabiliyo bizimde öyleydi olumunekankayizsmile

ewet yaa aynaya baktıkça şaşırıyorumm hergün daha da büyüyo sanki maşşallahboshayallersmile
hadi bakalım cnmm sende güsel haberlerle gelirsinn inşşş opuyorumnanaktan

ewet canımm sorma biraz yiyiyorum karnım patlıcak gibi oluyo sofrada aç kalkıyorum sonra yarım saat sonra yine yiyiyorum ya karnım patlıcak gibi oluyo ya da karnım kazınıyo kafamçokkarıştı nası yapıcas anlamadımmm:uhm:
ama sanırım en iyisi az az sık yemekka.s cokacimcoook

aynenn ewin içini turluyorumm belki erir die bidaha bu kadar yemicem diorum ama yine dayanmıyorum yiyiyorummmm :sinifsinif:
iç organlarım birbirine girmiş gibi geliooo

ben bulantılarım varken pek bişey yiyemiodumm yani canım istemediğinden değil suyu bile çıkardığımdan karnım açtı ama yiyemiodumm onun için tiksinme gibi bi durumum olmadı :sm_confused: valla ne bulursam silip süpürüyorum cokacimcoook :roflol:

ewett bende balığı maalesef ewde pişiremiyorumm :1no2: yani bu hamilelikten önce de böyleydi çünkü 1 hafta kokusu çıkmıo ewdenn eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…