- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.861
benimde şişiyor hemen bende az ve sık sık yiyebiliyorum zaten az yiyince hemen acıkıyorum :2:iyi maşallah gözünaydın bebişin iyiymişopuyorumnanaktan
ben ayın 31inde gideceğim bakalım belki bana da 3boyutlu bakar
kızlar sizde de oluyo mu bilmem ama ben çok azyiyebiliyorum birazcık fazla yesem karnım patlıcak gibi oluyo:CüvCüv:
ben allahtan o kadar erken kalkmıyorum 9,00 gibi kalkıyom 9,30ta dükkana geliyorum :1closedeyes:bende aynı eşim için kalkıyorum uykumu alamıyorum
bide sabah 7 de tekrar uyanmak zorunda kalmak kabus gibi
bende tavuktan tiksindim cnm şuan görmeye bile tahammülüm yokkafamçokkarıştıvuslatyaren hoşgeldin canım
patlayacak gibi olmuyor ama
çok yediğimde karnım sertleşiyor
rahatsız oluyorum
dün uzun süreden beri ilk defa makarna yaptım
ilk üç ay tiksinmiştim yine yiyemedim,
sizde de var mı tiksinme?
normalde bende gündüzleri hiç uyuyamam ama hamilelikte farketmiyor başımı yastığa koyar komaz uyuyorumevet bende öyle eşim için kalkıyorum bide sabah sabah ekmek yaptım taze taze yiyince midem kötü oldu yatsamda uyuyamam gündüzleri pek uyayamıyorum
akannehir bizim komşularda öyle et yemegince doymuyolartavuktan ve makarnadan çok tiskindim tabi bezelye ve semiz otuda var ama özelikle makarna çok agır kokuyo geçen eşime yapmıştım tadı hala agır geliyo tavukta sağolsun komşular hergün mangal yaparken kokusundan bayıltılarakannehir beni bide bizim kapıda yaptıalarklava:[/QUOT]
Benimde eşim mangalı çok seviyor die tüm yaz kafayı yedirtti nitekim mangaldan özellikle tavuktan ve etten nefret ettirdi kendisi et yemeğince doyduğunu anlamıyorklava:
bende severim ama aşırısını değil biz sadece 1 kere yaptık onuda eşimin biraderineşakkıdı
benimde şişiyor hemen bende az ve sık sık yiyebiliyorum zaten az yiyince hemen acıkıyorum :2:
ben allahtan o kadar erken kalkmıyorum 9,00 gibi kalkıyom 9,30ta dükkana geliyorum :1closedeyes:
bende tavuktan tiksindim cnm şuan görmeye bile tahammülüm yokkafamçokkarıştı
normalde bende gündüzleri hiç uyuyamam ama hamilelikte farketmiyor başımı yastığa koyar komaz uyuyorum
kızlar üçümüzde aynısını yazmışız üçüz gibi tafıktan tiksinen bir ben değilmişimsempatiksalakcinni
zaten az ve sık yemeliyiz fazla yemek bebişide sıkıntıya sokuyormuş dktr öyle demiştiAksam yemeklerinde ben de frenliyorum kendimi yoksa oturup kalkmak bile zorlasiyo tas gibi uyo karnım Şimdi bide iftar yemeklerine gidiyoruz ya akrabalara falan kiziyolar bana çok az yiyomusum diye ama sonra ben çekiyorum tabii bilmiyolar...
ilk zaman onuda sevmiyordum ama şimdi az az yiyorum tabi başkası pişirirse kendim yaparsam yine yiyemem kokuyor çünkü:sinifsinif:genelde hamileler tiksinirmiş et ürünlerinden balık yiyebiliyomusunuz peki geçen komşu beni iftara çagırmıştı balık yapmış canım çekti yedim tiksinme yapmadı ama evde pişirebilirmiyim bilmiyorumbilmiyorumkismile
aynen canım yaAksam yemeklerinde ben de frenliyorum kendimi yoksa oturup kalkmak bile zorlasiyo tas gibi uyo karnım Şimdi bide iftar yemeklerine gidiyoruz ya akrabalara falan kiziyolar bana çok az yiyomusum diye ama sonra ben çekiyorum tabii bilmiyolar...
ilk zaman onuda sevmiyordum ama şimdi az az yiyorum tabi başkası pişirirse kendim yaparsam yine yiyemem kokuyor çünkü:sinifsinif:
aynen canım ya
hamile olduğum için ne yediğime ne kadar yediğime bakıyorlar
insanız sonuçta ya,6-7 tabak yiyemem ki ama
bende çok gitmemeye çalışıyorum
bide okadar yemekten sonra tatlı getiriyorlar arkasından
çilek yok bizim burda :gitme:ama fındık ceviz birde siyah kuru üzüm yiyorum ara öğünlerde birde kefir içiyorum çok faydası varmış yeni başladım içmeye orman meyvalısı güzel oluyorcokacimcoookhaftada bir yemek gerekiyomuş yanlış hatırlamıyosam
bana hamilelikle ilgili bilgi veren hemşire çilektede var omega demişti ama bilmiyom ceviz fındık felan yiyorum onlarda var
çilek yok bizim burda :gitme:ama fındık ceviz birde siyah kuru üzüm yiyorum ara öğünlerde birde kefir içiyorum çok faydası varmış yeni başladım içmeye orman meyvalısı güzel oluyorcokacimcoook
devamını da ben söyleyimhamileyiz diye iki kişilik koyuyolar al sen hamilesin diye sonra adın bide yemiyora çıkıyo bu insanları analamak zorkaydirigubbakcemile3 tatlı meyve mısır çay bütün gece ye hiç durmadan
süt ürünü cnm büyük marketlerde oluyor sadesi pek güzel değil ama meyvalısı güzel hem bize hem bebişe çok faydası varmış bağışıklık sistemini güçlendiriyormuşa.sbenim bahçemde var yediverensempatiksalakcinni kefir nasıl bir şey nerden alınıyo
devamını da ben söyleyim
sonrada adın yemeyen hamileye çıkıyor
biz senin gibiyken günde1 leğen meyve
2 litre süt,bide neydi hıı kiloluk dondurmalar,
tabak tabak yemekler yiyorduk
akannehir
:roflol::roflol::roflol:belli ondan sonrada göbeklendik veremedik falan filan bu kadar yersen veremezsin tabii:roflol::roflol:devamını da ben söyleyim
sonrada adın yemeyen hamileye çıkıyor
biz senin gibiyken günde1 leğen meyve
2 litre süt,bide neydi hıı kiloluk dondurmalar,
tabak tabak yemekler yiyorduk
akannehir
Mrb arkadaşlar bugün doktora gittik ve bebişimizin cinsiyetini öğrendik.Oğluşumuz olacakmışBiraz daha büyümüş ayaklarını oynattı durdu organları da tamamlanmış eşim çok duygulandı gözleri dolu dolu oldu onu izledikçe.Çok garip bişi ya.Bu arada sizlere bir sorum var.Ben ikili tarama testi yaptırdım daha önce şükür bi sorun çıkmadı doktorum üçlüye gerek olmadığını söledi ikiliden sonra, bugün konuştuk ben testi istiyorum dedim o da 4lü tarama testinden söz etti o daha kapsamlıymış sizce yaptırayım mı?Yeni doğum yapmış olan hiç bir arkadaşım yaptırmadı ve yaptırma diyolar.Onlarda ikili yaptırmışlardı.Allah korusun bişey varsa napıcan aldırıcan mı diyolar?Sizce ne yapmalıyım?Yarın doktorumla tekrar görüşcem sizlerinde fikrini almak istiyorum..
kızlar doktordan geldim bebişim gayet iyi maşallah
340 g olmuş....
3 boyutluda resmini verdi
ama burnu büyük çıkmış orda
sizde de öle mi
Günaydın kızlarrrrrr günden güne buyuyo gobisler aynaya baktikca şaşırıyorum :)
Bı arkadas dörtlü testi sormuş ben de ikili testten sonra dörtlü test yaptırdım her doktor farklı bı yol izliyo bence sen doktorunu dinle tabii ki çıkacak sonuca göre hiçbirimiz gebeliği sonlandirmayi düşünmeyiz bu saatten sonra ama en azından yapılabilecek bı şey varsa ona göre önlem alırsın.Benim de sonucum bugün çıkacak inşallah hayirlisiyla...
iyi maşallah gözünaydın bebişin iyiymişopuyorumnanaktan
ben ayın 31inde gideceğim bakalım belki bana da 3boyutlu bakar
kızlar sizde de oluyo mu bilmem ama ben çok azyiyebiliyorum birazcık fazla yesem karnım patlıcak gibi oluyo:CüvCüv:
bende de oluyo bi kaç beden küçük giymişim gibi karnım sıkılıyo sanki korktum dün akşam acile gidicektim ama benimki farklı bi durumda olabilir sanki iç organlarım sıkılıyomuş gibi karnımda sertlik olmuyo
tavuktan ve makarnadan çok tiskindim tabi bezelye ve semiz otuda var ama özelikle makarna çok agır kokuyo geçen eşime yapmıştım tadı hala agır geliyo tavukta sağolsun komşular hergün mangal yaparken kokusundan bayıltılarakannehir beni bide bizim kapıda yaptıalarklava:
genelde hamileler tiksinirmiş et ürünlerinden balık yiyebiliyomusunuz peki geçen komşu beni iftara çagırmıştı balık yapmış canım çekti yedim tiksinme yapmadı ama evde pişirebilirmiyim bilmiyorumbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?