2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim çok geçmiş olsun valla bende okuyunca bişi oldu sandım allahım beterinden korusun akannehirçok şükür gelin kızım iyiymiş kendini yorma cnm dinlenmeye bak iş miş yapma sakın allaha emanet bebişler:Saruboceq:

bizde oğluşumla oturduk kraker yiyoz teyzesi bi yandanda teyzoşlarla çene çalıyozsende iyisin inşallahyerimseniben

gözün aydın cnm bi prens daha geliyor hadi hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5

bizde oğluşumla oturduk kraker yiyoz teyzesi bi yandanda teyzoşlarla çene çalıyozsende iyisin inşallahyerimseniben

bisde iyiyis teysesii opuyorumnanaktan keyfimiz iyi karnımız doydu tepikler savruluo kaydirigubbakcemile3

Hyr cnm.. Rabim nasp ederse araştırmaya başlıycaz artık :CüvCüv:

Allah analı babalı isimleriyle uzuuuunnn uzuun ömürler versin inş cnmm opuyorumnanaktan

kızlarr ne çene yapmışıs ama yaaaa sempatiksalakcinni
1200 e doğru gidiyorusss delikafadulden:sm_cool: :sm_cool:

Çok sağolun canlarım benim beyannaları yapıp gitmek istiyorum biran önce sonra siz bana özet geçersiniz 1200 olursa dağıtırım burayı haa kim okuyacak burayı ya insaf edin :gitme:

denizcim çok geçmiş olsun,beyannameyi verdikten sonra hemen git dinlen,dikkat et kendine,bazen farkında olmadan hareket ediyoruz 3 aylık riskli dönemi atlattık diye ama aslında yinede dikakt etmek gerekiyor,şükür ki her şey normalmiş,çok sevindim.a.s.

sağol canım opuyorumnanaktan

süt ürünü cnm büyük marketlerde oluyor sadesi pek güzel değil ama meyvalısı güzel hem bize hem bebişe çok faydası varmış bağışıklık sistemini güçlendiriyormuşa.s
canım kefiri bende çok seviyorum
zararı varmıymış,doktora sormadan içemedim
ben bide hergün danonenin meyveli yoğurtlarından yiyorum cokacimcoook

canım ben daha hiç hamilelik almadım
paylaşsak güzel olur aslında
benim kafama takılan hangi bedeni alıcaz,mesela şimdi küçük beden alsam
2-3 ay sonra oda olmayacak bana
acaba lastiği genişliyormu?
canım benim ya çok geçmiş olsun
bende kötü bişey oldu sandım
Allah korusun,bol bol dinlen,inşallah işin biran önce biterde eve gidersin
geçmiş olsun canım tekrar

gülaycığım gözün aydın canım oğluşun

merhaba,
geçmişe bakmaya pek fırsatım olmadı ama son iki sayfadan anladığım kadarıyla;
denizcim, çok geçmiş olsun tatlım. :Saruboceq: çok önemli birşey yok herhalde ama korkusu yetmiştir gerçekten. iki gündür yoğun çalıştığın için olmuştur belki de, işin biter bitmez kızınla keyif yapın biraz.
gülay gözün aydın, hayırlı olsun oğluşun.

ya bu kan uyuşmazlığı 143 liraymış bide doğumdan sonra vurulacakmışım devlet sadece yatan hastalarda karşılıyormuş sinir oldum

:1shok: insaf yaaaa he ewde yatmışsın he hastanede sonuçta hasta :umursamaz: anlamıyorum bu devlet işlerindennn

Çok sağolun canlarım benim beyannaları yapıp gitmek istiyorum biran önce sonra siz bana özet geçersiniz 1200 olursa dağıtırım burayı haa kim okuyacak burayı ya insaf edin :gitme:

opuyorumnanaktan canım benimm bugün benden de hayır yok işlerim var bende kalkıcam birazdann opuyorumnanaktan

sağol canım opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar nasılsınız
slm canıma.s.

slm canım a.s.

hera 2li testi çok temiz çıkıp 4lü yaptırarak kafasını bulandıran biri olarak söylüyorum: yaptırma! bunu da doktorumun itirafıyla açıklayabilirim: "2li test tarama tesleri içinde en güvenilir olanı. ben normalde 2li testi iyi çıkan hastalarıma kafa karışıklığı yaratmasın diye 3lü 4lü yaptırmıyorum, sadece 2li'de ölçülmeyen (afp ya da inhibin a; emin değilim) değeri ölçtürüyorum. sen daha önce bir bebeğini kaybettiğin için yaptırmak istedim, ama..." risk 26000 küsürden 300 küsüre indi. şimdi amniyosentez önerdiler ama onu da yaptırmamaya karar verdim. eğer 2li testin iyiyse, bebişin burun kemiği varsa, ense kalınlığı da normalsa daha fazla kurcalama derim ben. ama benimki kişisel bir görüş tabiki...

bi arkadaşımız ikili testi iyi çıktı
dr üçlü test yapmadı
bebek doğdu anne kriz geçirdi eline dawn sendromlu kızını verdiler.....
ben bu testlerden hangisi güvenilir anlamadım....

bi arkadaşımız ikili testi iyi çıktı
dr üçlü test yapmadı
bebek doğdu anne kriz geçirdi eline dawn sendromlu kızını verdiler.....
ben bu testlerden hangisi güvenilir anlamadım....

o risk her zaman var zaten, bana ilk amniyosentez önerdiklerinde down sendromlu ailelerin kurduğu sitelere, forumlarına baktım. bir kadının bebeğine 1/1100 risk demişler; kızı down sendromlu doğmuş. sonra ikincisine 1/7 risk demişler; oğlu normal doğmuş. o 1 riskin ne zaman vuracağı belli olmuyor tabi! o yüzden bu testlere tarama testi diyorlar. kesin tanı için amniyosentezden başka çare yok ki...

hatta amniyosentezin doğruluk oranı 99,9 ama 0,1'in denk geldiği örneği de biliyorum. amniyosentezde down sendromu görünüyor, bebeği alıyorlar, otopsi sonucunda kromozomlarının normal olduğu anlaşılıyor ve anne çıldırıyor doğal olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…