- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.921
Mrb arkadaşlar bugün doktora gittik ve bebişimizin cinsiyetini öğrendik.Oğluşumuz olacakmışBiraz daha büyümüş ayaklarını oynattı durdu organları da tamamlanmış eşim çok duygulandı gözleri dolu dolu oldu onu izledikçe.Çok garip bişi ya.Bu arada sizlere bir sorum var.Ben ikili tarama testi yaptırdım daha önce şükür bi sorun çıkmadı doktorum üçlüye gerek olmadığını söledi ikiliden sonra, bugün konuştuk ben testi istiyorum dedim o da 4lü tarama testinden söz etti o daha kapsamlıymış sizce yaptırayım mı?Yeni doğum yapmış olan hiç bir arkadaşım yaptırmadı ve yaptırma diyolar.Onlarda ikili yaptırmışlardı.Allah korusun bişey varsa napıcan aldırıcan mı diyolar?Sizce ne yapmalıyım?Yarın doktorumla tekrar görüşcem sizlerinde fikrini almak istiyorum..
bende açık içiyorum hamile kalmadan önce tam bi çay koliktim ama artık sabahları nerdeyse şerbet kıvamında içiyorum zorla aslında onuda içmiycem ama kahvaltı yapamıyorum bu sefer
kızlar doktordan geldim bebişim gayet iyi maşallah
340 g olmuş....
3 boyutluda resmini verdi
ama burnu büyük çıkmış orda
sizde de öle mi
Günaydın kızlarrrrrr günden güne buyuyo gobisler aynaya baktikca şaşırıyorum :)
Bı arkadas dörtlü testi sormuş ben de ikili testten sonra dörtlü test yaptırdım her doktor farklı bı yol izliyo bence sen doktorunu dinle tabii ki çıkacak sonuca göre hiçbirimiz gebeliği sonlandirmayi düşünmeyiz bu saatten sonra ama en azından yapılabilecek bı şey varsa ona göre önlem alırsın.Benim de sonucum bugün çıkacak inşallah
hayirlisiyla...
..iyi maşallah gözünaydın bebişin iyiymişopuyorumnanaktan
ben ayın 31inde gideceğim bakalım belki bana da 3boyutlu bakar
kızlar sizde de oluyo mu bilmem ama ben çok azyiyebiliyorum birazcık fazla yesem karnım patlıcak gibi oluyo:CüvCüv:
vuslatyaren hoşgeldin canım
patlayacak gibi olmuyor ama
çok yediğimde karnım sertleşiyor
rahatsız oluyorum
dün uzun süreden beri ilk defa makarna yaptım
ilk üç ay tiksinmiştim yine yiyemedim,
sizde de var mı tiksinme?
genelde hamileler tiksinirmiş et ürünlerinden balık yiyebiliyomusunuz peki geçen komşu beni iftara çagırmıştı balık yapmış canım çekti yedim tiksinme yapmadı ama evde pişirebilirmiyim bilmiyorumbilmiyorumkismile
çilek yok bizim burda :gitme:ama fındık ceviz birde siyah kuru üzüm yiyorum ara öğünlerde birde kefir içiyorum çok faydası varmış yeni başladım içmeye orman meyvalısı güzel oluyorcokacimcoook
hiç duymamıştım görmemiştimde sütte içiyomusn bunun yanında ayrıyeten
slm kızlar,naberler?
eşim bu hafta sonu sana bayramlık alalım dedi :roflol: ben daha erken dedim son 1 hafta kalınca alırız malum göbiş büyürse şimdi olmaz falan sositososito aklıma gelmişken aslında kendimize aldığımız kıyafetleri de paylaşsak ne güzel olur çünkü her yerde hamile kıyafeti bulmak zor ne dersiniz indirim vs. haberdar ederiz biribirimizi,bebişlerimiz için aldıklarımız gibi :lepi:
merhaba kızlar
dün gece size mesaj yazdıktan sonra wc ye gittim çamaşırım temizdi kalktığımda taşın üstünde kan gördüm adet kanı gibi yoğundu peçeteyle sildim peçete kırmızı oldu eşim uyuyordu bağırdım hemen geldi ağlamaya başladım çok korktum eşim hemen doktorumuzu aradı hiç bir şey yapmasın dinlensin sabah erkenden gelin dedi ağladım baya eşimle sohbet ettik rahatlattı beni sonra bebeğimizi dinledi oynuyor annesi dedi bende hissettim ama korkum devam ediyordu sabahı zor ettim sabah kahvaltı bile yapmadan çıktık evden muayenesine gittik ultrasona aldı hemen bebeğimin kalp atışları hareketleri normaldi 348 gr olmuş prensesim rahim ağzında falan açılma erken doğuma işaret yok dedi rahim yukarı çıkarken damar çatlaması olabilir dedi gelmişken bebeğimi yine ölçtü her şeyi normal çok şükür elini bir türlü açmadı eli sıkı olacak dedi parasının kıymetini bilecek sonra vajinal yoldan baktı evet dedi kanama rahimde olmuş eliylede baktı rahimde yumuşama var mı diye ne varsa soktu yani içime ama korkulacak bişi yok dedi bizde kan uyuşmazlığı olsuğu için kanama olsuğundan dolayı hemen iğneyi yapmamız lazımmış oda mor reçeteyle alınıyormuş hastaneye gittik ordaki arkadaşından rice etti reçeteye yazdı oda bide doktorum progestan yazdı bitene kadar kullanacakmışım dinlenmem gerekiyormuş ama bugün beyanın son günü olduğu için mecbur işe geldim patronumda yorma kendini bitirdiğin zaman çık git yarında gelmezsin dedi anlayacağınız kötü bir gece ve gündü mafoldumben
slm kızlar..dünkü doktor randevusu ardından iftar ymegi derken kendimi anca topladım..çok şükür bebişimiz ii.. veeeeeeeeee ewt açıklıyorum..Topişin bir oğlu daha oluyor inş.. Dktorumuz kesin dedi.. (Denizcim ekleyebilirsin beni de listeye))Ama bizim bebişi pek bi terbiyesiz yaf.. :)) Acmış ayaklarını, herşey ortada.. Ama yyzünü imkanı yohk göstermedi.. MAdem utancan niye acıyon demi :)))
merhaba kızlar
ben gekdım
sabah netım yıne dondu...
aradım
az once geldıler
baktılar hata bızden dedıler
onaracaklar bugun merkezden
sabahları kıtlenıyor bılgısayar..
nasılsınız...
deep benımde ıkılı testım ıyı...ensde kalınlıgıda oyle
ama ayrıntılı organ taramasına gırmedım...
onda gorunurmu burun kemıgı..hem olusmamısmıdır sımdıye zaten...
ya bu kan uyuşmazlığı 143 liraymış bide doğumdan sonra vurulacakmışım devlet sadece yatan hastalarda karşılıyormuş sinir oldum
merhaba arkadaşlar nasılsınız
bi arkadaşımız ikili testi iyi çıktı
dr üçlü test yapmadı
bebek doğdu anne kriz geçirdi eline dawn sendromlu kızını verdiler.....
ben bu testlerden hangisi güvenilir anlamadım....
bende bızazdan oglanı yatırmaya gıtcem
sımdı banyoda
keyıf yapıyor
çıkar bırazdan...
yıne sıcak bugun kızlar demii...
merhaba kızlar
dün gece size mesaj yazdıktan sonra wc ye gittim çamaşırım temizdi kalktığımda taşın üstünde kan gördüm adet kanı gibi yoğundu peçeteyle sildim peçete kırmızı oldu eşim uyuyordu bağırdım hemen geldi ağlamaya başladım çok korktum eşim hemen doktorumuzu aradı hiç bir şey yapmasın dinlensin sabah erkenden gelin dedi ağladım baya eşimle sohbet ettik rahatlattı beni sonra bebeğimizi dinledi oynuyor annesi dedi bende hissettim ama korkum devam ediyordu sabahı zor ettim sabah kahvaltı bile yapmadan çıktık evden muayenesine gittik ultrasona aldı hemen bebeğimin kalp atışları hareketleri normaldi 348 gr olmuş prensesim rahim ağzında falan açılma erken doğuma işaret yok dedi rahim yukarı çıkarken damar çatlaması olabilir dedi gelmişken bebeğimi yine ölçtü her şeyi normal çok şükür elini bir türlü açmadı eli sıkı olacak dedi parasının kıymetini bilecek sonra vajinal yoldan baktı evet dedi kanama rahimde olmuş eliylede baktı rahimde yumuşama var mı diye ne varsa soktu yani içime ama korkulacak bişi yok dedi bizde kan uyuşmazlığı olsuğu için kanama olsuğundan dolayı hemen iğneyi yapmamız lazımmış oda mor reçeteyle alınıyormuş hastaneye gittik ordaki arkadaşından rice etti reçeteye yazdı oda bide doktorum progestan yazdı bitene kadar kullanacakmışım dinlenmem gerekiyormuş ama bugün beyanın son günü olduğu için mecbur işe geldim patronumda yorma kendini bitirdiğin zaman çık git yarında gelmezsin dedi anlayacağınız kötü bir gece ve gündü mafoldumben
nevacımm
evet bu kendimize aldıımız giysileri bnde söledim herkese giyinip resmini çekip koyalım fikir olsun hamilelik giysileri sınırlı oluo die
herkes ok dedi
ama kimse koymadı(
göbiş topiği boş kalmasın hem göbişleri gösterelim hemde giyimimizi dedik ama yok kimseden çıt(
dirimcim
hamile pantolonlarının içinde ince bi lastik oluo iki parmak arayla düğme deliği var bir sürü
beli sıktıkça ordan genişletiosun
basen kısmı içinse licralı bişiy bulabilirsen çook rahat olurr
başakcım
dün bahsettim ya gebenin outleti açılmış fiyatlar düşmüş die
görünce aklıma sen gelmiştin sölemeyi unutmuşum
bi bak faceden gebenin sitesine cnm hoştu kumaşlar orda
anladım canım yanevacımm
evet bu kendimize aldıımız giysileri bnde söledim herkese giyinip resmini çekip koyalım fikir olsun hamilelik giysileri sınırlı oluo die
herkes ok dedi
ama kimse koymadı(
göbiş topiği boş kalmasın hem göbişleri gösterelim hemde giyimimizi dedik ama yok kimseden çıt(
dirimcim
hamile pantolonlarının içinde ince bi lastik oluo iki parmak arayla düğme deliği var bir sürü
başakcım
başakcım ,
önemli deil cnm
ben oğlumu uyutup işimi bitirip gelmem az uzun sürdü
ii olmuş beklemediin cnmm
valla canm herşey iyi hoşda denemedende pantolon alınmazki
hadi üst olsa neysede
bişiy diyemiorum şimdi ellemeden :))almak nası olur
sen yine normal hamile mağazalarını yokla artık napıcaksın:)
kımseler yok kı..
bende kaçtım kızlar..gorusuruz sonra..by by..
merhaba hanımlarrr
ben bugün bayağı bi geç kaldım
gece guguman kuşu gbi oturuos
sabah kendime gelemiorum
oğlum acıktım dedi zorla kalktım kahv.yaptık,mutfağı topladım
tuvaleti falan ilaçladım ama henüz sürtmedm
biraz yürdüm,duş aldım bornozumla oturuorumm
burası kaçıo gbi:))
denzcim,allah korusun cnmm çook geçmişler olsun
bnde panik oldum bi anda
anlamıorum yhaa
herşey yolundayklen nası oluo b kanama
allah'm sen koru meleklerimizi
hera ve gülay
başka varmıydı hatırlamıorum;
bebeklerinizin cins.öğrenmişsiniz
hayırlı sağlıklı oğlanlarınız olsun inş...
başakcımm
sen nasıslın dünden beri?
görüşemeden gitmişsin cnmm..
kaçta uyandın sabah çok merakettimmyaa
en tembelde benm heralde
maaşallah ilşknura sana:))
hunyy geldimi geçmişe bakamadım henüz şimdi bi göz atcam:))
nevacımm
herkes ok dedi
ama kimse koymadı(
dirimcim
başakcım
çok geçmiş olsun denizcim allah yadrımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?