2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
ben gekdım
sabah netım yıne dondu...
aradım
az once geldıler
baktılar hata bızden dedıler
onaracaklar bugun merkezden
sabahları kıtlenıyor bılgısayar..
nasılsınız...
deep benımde ıkılı testım ıyı...ensde kalınlıgıda oyle
ama ayrıntılı organ taramasına gırmedım...
onda gorunurmu burun kemıgı..hem olusmamısmıdır sımdıye zaten...

bende bızazdan oglanı yatırmaya gıtcem
sımdı banyoda
keyıf yapıyor
çıkar bırazdan...
yıne sıcak bugun kızlar demii...

cnm benim drum 2li ve 3lü yaptı ikisinde de sonuçlar iyi çıktı 4lü testten bahsetmedi bile.dr un nasıl uygun görürse ole yaptır bence cnm..

bende açık içiyorum hamile kalmadan önce tam bi çay koliktim ama artık sabahları nerdeyse şerbet kıvamında içiyorum zorla aslında onuda içmiycem ama kahvaltı yapamıyorum bu sefer

bende aynen cnm okulda bile en az 5 bardak çay içerdim ilk üç ay tiksindim çaydan ağzıma koymadım.şimdi çok açık sabahları içiyorummmm

kızlar doktordan geldim bebişim gayet iyi maşallah
340 g olmuş....
3 boyutluda resmini verdi
ama burnu büyük çıkmış orda
sizde de öle mi

ay masallh cnm.benim hiç 3 boyutluyla bakılmadı o yüzden bilmiyorumm

hadi bakalım hayırlısıyla al sonuçlarını cnm...

..

cnm bende az ve sık yiyorum hatta anneannemlere gitmiştik bi ara sürekli önümüze bişiler koydu durdu nefes bile alamadımm patlıyorum zannettimzemuszemus

cnm ben de ilk üç ay hatta hala pek yiyemem pirinç pilavından tiksindimm..tavuktan da biraz ama yerim yanii..

ben yemiyorum hiç balık cnm işte tek bu pişirme sıkıntısındann kokusundan dolayı tüm eve siniyorr çünküü...ben de balık yağı hapı içiyorum napimmbilmiyorumkismile

çilek yok bizim burda :gitme:ama fındık ceviz birde siyah kuru üzüm yiyorum ara öğünlerde birde kefir içiyorum çok faydası varmış yeni başladım içmeye orman meyvalısı güzel oluyorcokacimcoook

ben de kefir içiyorum cnm basta pek güzel gelmedi ama simdi alıştımm sabah kahvaltı yapmadan içiyrm sindirim sisteminide düzenliyorr

hiç duymamıştım görmemiştimde sütte içiyomusn bunun yanında ayrıyeten

cnm tabi sütde içiyoruz günde 500 ml süt zaten içmeliyizz.ek olarak arada ayran kefir falan işte...ben basta az içiyordum dişim kırıldı valla artık içiyorumm çokk...

valla iyi olur cnm..hamilelik kıyafeti bulmak çok zormuş ya.okul baslıcak bir kumas pantolon bulup alamadımmm ne giycem bilmiyrm??

cnm okurken ödüm koptu bişey oldu diye ..geçmiş olsun cnm benim korkma Allahın izniyle hiçbişicik olmaz.sen sakın yorma kendini ama istirahat etmen şarttt..ben 3 ay kullandım progestan ve sürekli yattımm cnm.şimdi iyiyiz Allahtann.ağır kaldırma sakın çok ani hareketlerde bulunma belki demiştir dr bir de ilişkiyi yasaklamıştıı benimki..

canım hayırlı olsun oğluşunn.bende öğrenir ve güzel haberlerle dönerim inşallh yarınnopuyorumnanaktan

2li test yaptırdığın zaman görmüştür doktorun burun kemiğini de. oluşmuştur tabi ki. organ taramasına girince kaç mm olduğunu bile söyleyecekler. a.s

merhaba hanımlarrr

ben bugün bayağı bi geç kaldım
gece guguman kuşu gbi oturuos
sabah kendime gelemiorum
oğlum acıktım dedi zorla kalktım kahv.yaptık,mutfağı topladım
tuvaleti falan ilaçladım ama henüz sürtmedm
biraz yürdüm,duş aldım bornozumla oturuorumm
burası kaçıo gbi:))

denzcim,allah korusun cnmm çook geçmişler olsun
bnde panik oldum bi anda
anlamıorum yhaa
herşey yolundayklen nası oluo b kanama
allah'm sen koru meleklerimizi
hera ve gülay
başka varmıydı hatırlamıorum;
bebeklerinizin cins.öğrenmişsiniz
hayırlı sağlıklı oğlanlarınız olsun inş...
başakcımm
sen nasıslın dünden beri?
görüşemeden gitmişsin cnmm..
kaçta uyandın sabah çok merakettimmyaa
en tembelde benm heralde
maaşallah ilşknura sana:))
hunyy geldimi geçmişe bakamadım henüz şimdi bi göz atcam:))

nevacımm
evet bu kendimize aldıımız giysileri bnde söledim herkese giyinip resmini çekip koyalım fikir olsun hamilelik giysileri sınırlı oluo die
herkes ok dedi
ama kimse koymadı (
göbiş topiği boş kalmasın hem göbişleri gösterelim hemde giyimimizi dedik ama yok kimseden çıt(

dirimcim
hamile pantolonlarının içinde ince bi lastik oluo iki parmak arayla düğme deliği var bir sürü
beli sıktıkça ordan genişletiosun
basen kısmı içinse licralı bişiy bulabilirsen çook rahat olurr

başakcım
dün bahsettim ya gebenin outleti açılmış fiyatlar düşmüş die
görünce aklıma sen gelmiştin sölemeyi unutmuşum
bi bak faceden gebenin sitesine cnm hoştu kumaşlar orda

ya bu kan uyuşmazlığı 143 liraymış bide doğumdan sonra vurulacakmışım devlet sadece yatan hastalarda karşılıyormuş sinir oldum

ya niye böle cnm ya niye illa yatan hastalarda karşılanıyormuşş.ben bu devletin işlerini anlamıyorumm

merhaba arkadaşlar nasılsınız

merheba cnm iyiyiz sende iiisin umarımm

bi arkadaşımız ikili testi iyi çıktı
dr üçlü test yapmadı
bebek doğdu anne kriz geçirdi eline dawn sendromlu kızını verdiler.....
ben bu testlerden hangisi güvenilir anlamadım....

hiçbiri kesin sonuç vermiyor cnmm..

bende bızazdan oglanı yatırmaya gıtcem
sımdı banyoda
keyıf yapıyor
çıkar bırazdan...
yıne sıcak bugun kızlar demii...

2 gündür hava az daha serin gibi cnm ama ben klimasız yapamıyorum hamileliğimden beriopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun denizcima.s.

cnm dün eşim mızıldadı durdu yattım artık bende çıkmak zorunda kaldım bitanem...

cnm ben dün baktım internetten gebenin sitesine çok güzel hakkat ama mağazası yok burda.internetten sipariş etsek bedeni tutttururmuyuz acaba?

anladım canım ya
yani 36 bedende alsam ilerde giyebilirim
ben o düğme deliğini çoğunda göremedim
alırken öyle olmasına dikkat edeyim opuyorumnanaktan

başakcım ,
önemli deil cnm
ben oğlumu uyutup işimi bitirip gelmem az uzun sürdü
ii olmuş beklemediin cnmm
valla canm herşey iyi hoşda denemedende pantolon alınmazki
hadi üst olsa neysede
bişiy diyemiorum şimdi ellemeden :))almak nası olur
sen yine normal hamile mağazalarını yokla artık napıcaksın:)

dirimcim
önce siteden bi bak canım
outlet yapmışlar fiyatlar epey düşmüş gbi geldi bana
kurban bayramında havalar serinler biraz heralde
dün eklediim resimlerdeki gri puanlı bluzla yandan çekim yapılmış yeşilli belki bide o pembe süveteri düşünüorummm ben almayıı
indirim bitmezse tabii
o gri bluz çook pahalı aslında yinede ama bayıldım ona bennnboshayallersmile

cnm fiyatları uçukk...benim pantolona ihtiyacım var okula giderken giymeye ama 100tlden aşağıya yokkk.lcwda da bulamadım kumaşş.ne edelim bulcaz çözüm...bizim anasınıfçılarının eşofman serbest ya eşofman takımı alim 2 tane onları giyer giderim diyorum napimm

slm kıslarr hoşgeldinisss sizi gidi uykuculaaaaarrrr:jeyyar:

kımseler yok kı..
bende kaçtım kızlar..gorusuruz sonra..by by..

görüşürüss cnmmm bu arada avatar resmin çok şirinnn bayıldımmm opuyorumnanaktan

kıss giyinseneee aklinialirimsmile kaçıo burası tabiiii kaydirigubbakcemile3
uykucu seniiiiii zemuszemus

ewet yanında kemeri oluo üzerinde düğmesi oluo ordan açıosunn annemlerde pantalonumun fermuarı patlayınca kardeşim kendi hamile pantaonunu ytiştirdi kaydirigubbakcemile3 onunki de ööle öyle rahat ki kardeşim 9 ay boyunca giymişş zemuszemus

çok geçmiş olsun denizcim allah yadrımcın olsun

cnm hoşgeldinnn

kızlar yaaaa nereye gittinissssbilmiyorumkismile :sm_confused: sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…