- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.961
Senmi benimkini damat alcan..Benmi seninkini gelin..?*Şimdiden iç güveysi aptın oglumu yaaa
kızlar birazdan bende çıkarım şimdiden herkese iyi akşamlar
iyi akşamlar canımm
ya niye aşağıda kimse gözükmüyo yaa bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sitede probem var yine sanırımbenneyaptımki
evet kk kaldıramadı sanırım bugün ağırlığı
aaa düzeldi duydu bizi sanırım eliff
2li test yaptırdığın zaman görmüştür doktorun burun kemiğini de. oluşmuştur tabi ki. organ taramasına girince kaç mm olduğunu bile söyleyecekler. a.s
canım ..haklısın.ama ben devlet hastanesınde yaptırıcam ayrıntılı ultrasonu..ordakı doktorlarada bırsey sorulmuyor...soylemıyorlarda..agızları çok sıkı..canları konusmak ıstemıyor..ama ben gramını ve boyunu merak edıyorum..onları bıle bılmıyorum..ayrıntılı ultrasonu yapan doktora sormayı dusunuyorum..umarım sorularımı cevaplar...
canım benım cevabına tesekkur ederım ayrıca..mucukk olumunekankayizsmile
denızcımmmmmmmmm
çok gecmıs olsun kuşum...dınlennnnnnnnn...
kıslar bebek bakımıyla yada çocuk gelişimiyle ilgili kitap okuyan varmı aranızda ben bugüne kadar yeni dogmuş bebeği bi iki kere aldım elime nasıl bakıcam bilmiyorum muhakkak herkesde dört dörtlük bilmiyo ama ya yanlış birşey yaparsam diye tedirgin oluyorum ne anneme ne kayınvalidemle yakın oturuyoz bide kışın napcam bebekle diye düşünmeden edemiyorum valla burası çok aşırı soguk oluyo deniz kenarı mafoldumben
hani resmini veriyolar ya
bi de resim olmayan başka bi siyah kağıt var ya
orda yazıyo
sizde o kağıt yok mu
slmmm arkadaşlar ben yazamdım çünkü kocişim evde pc yi ele geçirdi bi elime alamadım ekmek almaya gitti yazayim dedim ben iyiyim sizlerde iyisinizdir inşşş hepinizi çokk öptümmm ben 06 40 olsun damlarımmmm k.i.b byykaydirigubbakcemile5 hihoyyyt :roflol:
canım okumaya başlamadım henuz bebek dergileri var onlara uye olmayı düşünüyorum,
bende senin gibiyim yanımda kimsecikler yok ama biraz tecrubeliyim kız kardeşimle aramda 10 yaş var elimde büyüdü diyebilirim gerçi yıllar geçti unuttum biraz ama bakarız canımm yaa endişelenme hiç bencee...
bende de ultrason kağıdının alt kısmında yazıyo bütün bilgileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?