2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slmmm arkadaşlar ben yazamdım çünkü kocişim evde pc yi ele geçirdi bi elime alamadım ekmek almaya gitti yazayim dedim ben iyiyim sizlerde iyisinizdir inşşş hepinizi çokk öptümmm ben 06 40 olsun damlarımmmm k.i.b byykaydirigubbakcemile5 hihoyyyt :roflol:

kıslar bebek bakımıyla yada çocuk gelişimiyle ilgili kitap okuyan varmı aranızda ben bugüne kadar yeni dogmuş bebeği bi iki kere aldım elime nasıl bakıcam bilmiyorum muhakkak herkesde dört dörtlük bilmiyo ama ya yanlış birşey yaparsam diye tedirgin oluyorum ne anneme ne kayınvalidemle yakın oturuyoz bide kışın napcam bebekle diye düşünmeden edemiyorum valla burası çok aşırı soguk oluyo deniz kenarı mafoldumben

2li test yaptırdığın zaman görmüştür doktorun burun kemiğini de. oluşmuştur tabi ki. organ taramasına girince kaç mm olduğunu bile söyleyecekler. a.s

canım ..haklısın.ama ben devlet hastanesınde yaptırıcam ayrıntılı ultrasonu..ordakı doktorlarada bırsey sorulmuyor...soylemıyorlarda..agızları çok sıkı..canları konusmak ıstemıyor..ama ben gramını ve boyunu merak edıyorum..onları bıle bılmıyorum..ayrıntılı ultrasonu yapan doktora sormayı dusunuyorum..umarım sorularımı cevaplar...
canım benım cevabına tesekkur ederım ayrıca..mucukk olumunekankayizsmile

denızcımmmmmmmmm
çok gecmıs olsun kuşum...dınlennnnnnnnn...

evet söylemiyolar sanki söyleseler agızları yorulcak ben hiç duymadım bebişimin boyu gr.korkudan soramıyorum ki ayrıntılda bende sorayım

canım okumaya başlamadım henuz bebek dergileri var onlara uye olmayı düşünüyorum,
bende senin gibiyim yanımda kimsecikler yok ama biraz tecrubeliyim kız kardeşimle aramda 10 yaş var elimde büyüdü diyebilirim gerçi yıllar geçti unuttum biraz ama bakarız canımm yaa endişelenme hiç bencee...

deli yhaaa
06.40olsun damlarım dio yahaaa
ohh çok güldüm deli arkadaşım bnm :roflol::roflol:
ama maalesef ben çıkcam birazdan cnm
akşam bi arkadaşa gitcezde anca hazırlanırız.))
öptüm senide herkeside.)):dance:

hunnyyy

görüşemedik bida wc'den çıkamadın heralde
yada düşünceler mi sardı heryerini nedir:)))
neyse görüşürü yine öptüm senideeeeee

herkes anasının karnından bebk bakımıyla dogmuyo ama tedirginim bebk bezlemeyi bile bilmiyom durum okdar kötüeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…