- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.001
canım hoşgeldin
burdada yağmur yok malesef
ama oralar çok sıcaktır şimdi
hatayda havalar ne zaman soğuyor canım?
oyy maşallahhcinsiyeti: erkek
d.t:1 ocak 2011
burcu:oğlak
hamileğin %56,43 tamamlanmış
kalan gün:122 gün
hamileliğin 2.üç aylık dönemi başlamış
:hulya: ay keşke iş yerime örgümü getirseydim bugün izin verdim kendime iş yapmayacağım
denizcim o battaniye çok şeker annemlerle iplikçide görmüştük posterini
bizimkiler de hewes etti örmeye bizden cinsiyet bekliyolar daha çok bekliicekler bu inatçılıkla kaydirigubbakcemile3
günaydın cnmm ewett tatil bitti sizin için
yeni iş gününüz hayırlı olsun opuyorumnanaktan ( tüm öğretmenlerinn )
canım çok kolay örmesi hafta sonu öğrendim şişle örmeyi akşamdan akşama örüyorum ama dünden beri baya örebildim daha önce beğenmeyip hep çözdüm ama şimdi oturdu düzene -tatlicadiarzu-
alttaki güzelmiş cnm :hulya:canım çekti senden bendemi başlasam neaklinialirimsmile
kızlar bu şekilde oluyor ben pembe ve beyaz renkten yapıyorum kare kare bir pembe bir beyaz :hulya:
evet cnm detaylı verdi güzel yermiş ordada takılıyorum:lepi:çitosum sende oran vermiş CADIARZU
bende belki böyle kolay bişiy öğrenip başlarım hırka fln beni aşar muhtemelen de battaniye dümdüz örebilirim diye tahmin ediyorum
ewe gelirken içim gitti bebek mağazasının önünden geçtim girip bişeyler aliim dedim ama tuttum kendimi
bide e-bebek te kampanya warmış eylül dergisini alana oyuncaklarda 4al 3 öde kampanyası war
oyuncak derken yatak dönencesi, koltuk sapına takılan oyuncaklar, oyun halısı fln hepsi geçerli
şimdi o kampanyayı düşünüyorum istanbula gidince ebebeğe uğrasammı diye
bende belki böyle kolay bişiy öğrenip başlarım hırka fln beni aşar muhtemelen de battaniye dümdüz örebilirim diye tahmin ediyorum
ewe gelirken içim gitti bebek mağazasının önünden geçtim girip bişeyler aliim dedim ama tuttum kendimi
bide e-bebek te kampanya warmış eylül dergisini alana oyuncaklarda 4al 3 öde kampanyası war
oyuncak derken yatak dönencesi, koltuk sapına takılan oyuncaklar, oyun halısı fln hepsi geçerli
şimdi o kampanyayı düşünüyorum istanbula gidince ebebeğe uğrasammı diye
alttaki güzelmiş cnm :hulya:canım çekti senden bendemi başlasam neaklinialirimsmile
evet cnm detaylı verdi güzel yermiş ordada takılıyorum:lepi:
ben ve çevremdeki kimseb örgü yapmayı bilmiyoruz((
doğum ve doğum sonrası için nasıl hazırlıklar yapıyorsunuz.yatak olarak ne alıyorsunuz bebeğinize,kıyafet olarak ne alıyorsunuz ve bunun gibi bir kaç şey....
merhaba kızlar nasılsınız
benim kayınvalidem vefat etti o yüzden çoktandır gremedim
kızlar inanın çok üzüldüm kayınvalidemi severdim ben
denizciğim bende çok beğendim
kızlar bu şekilde oluyor ben pembe ve beyaz renkten yapıyorum kare kare bir pembe bir beyaz :hulya:
canım bende bilmiyorum malesefben ve çevremdeki kimseb örgü yapmayı bilmiyoruz((
doğum ve doğum sonrası için nasıl hazırlıklar yapıyorsunuz.yatak olarak ne alıyorsunuz bebeğinize,kıyafet olarak ne alıyorsunuz ve bunun gibi bir kaç şey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?