2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin
burdada yağmur yok malesef
ama oralar çok sıcaktır şimdi
hatayda havalar ne zaman soğuyor canım?

saol canım
evet çok sıcakk ne zaman soğuyacak bilmiyorum bu burda geçirdiğim ilk yaz şubatta gelmiştik ozaman soğuktu,tekrar bir yaz daha geçirmek istemiyorum kesinliklelmaz:
hayatımda bu yıl kadar ter döktüğümü hatırlamıyorum hiçkafamçokkarıştı

cinsiyeti: erkek
d.t:1 ocak 2011
burcu:oğlak
hamileğin %56,43 tamamlanmış
kalan gün:122 gün
hamileliğin 2.üç aylık dönemi başlamış
oyy maşallahh
ben üye olamadım bi türlü mail adresimi kabul etmedi vazgeçtim bende
:hulya: ay keşke iş yerime örgümü getirseydim bugün izin verdim kendime iş yapmayacağım

canım yaa çok merak ettim şu battaniyeyi bi resmini eklede bizde bakalım:hulya:
bi günde yapma iş boşver hergün iş olmaz ya :))

denizcim o battaniye çok şeker annemlerle iplikçide görmüştük posterini
bizimkiler de hewes etti örmeye bizden cinsiyet bekliyolar daha çok bekliicekler bu inatçılıkla kaydirigubbakcemile3

denizcim o battaniye çok şeker annemlerle iplikçide görmüştük posterini
bizimkiler de hewes etti örmeye bizden cinsiyet bekliyolar daha çok bekliicekler bu inatçılıkla kaydirigubbakcemile3

canım çok kolay örmesi hafta sonu öğrendim şişle örmeyi akşamdan akşama örüyorum ama dünden beri baya örebildim daha önce beğenmeyip hep çözdüm ama şimdi oturdu düzene -tatlicadiarzu-

canım çok kolay örmesi hafta sonu öğrendim şişle örmeyi akşamdan akşama örüyorum ama dünden beri baya örebildim daha önce beğenmeyip hep çözdüm ama şimdi oturdu düzene -tatlicadiarzu-

bende belki böyle kolay bişiy öğrenip başlarım hırka fln beni aşar muhtemelen de battaniye dümdüz örebilirim diye tahmin ediyorum
ewe gelirken içim gitti bebek mağazasının önünden geçtim girip bişeyler aliim dedim ama tuttum kendimi
bide e-bebek te kampanya warmış eylül dergisini alana oyuncaklarda 4al 3 öde kampanyası war
oyuncak derken yatak dönencesi, koltuk sapına takılan oyuncaklar, oyun halısı fln hepsi geçerli
şimdi o kampanyayı düşünüyorum istanbula gidince ebebeğe uğrasammı diye

canım ne zaman bir sonraki muayeneniz öğrenirsin onda inşallah
bende kolay olsun diye battaniye öreyim dedim tığ ile ama gittik kaynanamla ip almaya bu ipleri gördük örülmüş model vardı bide çok güzeldi bundan aldık onlara gitmiştik sonra o akşam komşusu öğretti başınıza kalır dedim güldüler buraya bırak o zaman ipleri dediler baktım sonra örebiliyorum yok dedim kendim yapacam
burda e bebek mağazası var mı acaba bakayım

canım uğra bence şöyle bi gözatmış olursun
dr a da gideceksin dimi istanbulda belki seninki insafa gelir de gösterir ozaman :)

ben ve çevremdeki kimseb örgü yapmayı bilmiyoruz ((
doğum ve doğum sonrası için nasıl hazırlıklar yapıyorsunuz.yatak olarak ne alıyorsunuz bebeğinize,kıyafet olarak ne alıyorsunuz ve bunun gibi bir kaç şey....

alttaki güzelmiş cnm :hulya:canım çekti senden bendemi başlasam neaklinialirimsmile

evet cnm detaylı verdi güzel yermiş ordada takılıyorum:lepi:

ördükçe öresim geliyor eşim akşam bırak artık yatalım diyor dur şu sırada bitsin falan diyorum :roflol:

mavi beyaz olanda çok güzel canım ondan örebilirsin damadıma

cici topiğimize bakabilirsin orda paylaşıyoruz aldıklarımızı

merhaba kızlar nasılsınız
benim kayınvalidem vefat etti o yüzden çoktandır gremedim
kızlar inanın çok üzüldüm kayınvalidemi severdim ben

denizcim batttanıye çok güzelmişşş opuyorumnanaktan iyi günlerde kullanınn.
bende üyeyim o siteye çok güsel bilgiler verioaklinialirimsmile

buarada ben uyumuşum hava serin üfür üfür :kedi: şimdi kalkıyorum
çamaşırlarımı asayım bişiiler yiyeyim yine gelirimm tabi kopabilirsem burdan aklinialirimsmile bugün biras hareketli burası sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

kızlar bu şekilde oluyor ben pembe ve beyaz renkten yapıyorum kare kare bir pembe bir beyaz :hulya:
denizciğim bende çok beğendim
pembesi daha güzel duruyor
ben buna başlasam 5-6 ayda anca biter akannehir

canım bende bilmiyorum malesef
anneler biliyor,o kadar zor değil sanırım,bilen birinden yardım alabilirsin
ben daha bebeğime bi çöp bile almadım :kedi:
annem battaniyesini aldı.
park yatak alan arkadaşlar var,bende düşünüyorum
her yere taşıyabiliyorsun
bebeklerimizin cicişleri diye bir topik var
kızlar oraya aldıklarını koymuş
ordanda bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…