2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşalr hepinşzşn hoşgeldin dileklerine çok teşekkürederim.Hoşbulduk ama kimse yazdıklarıma cevap vermiyor kendimi sitenin içinde yapayanlız hissediyorum.Sanırım herkes eskiden tanıdıklarıyla yazışmak istiyor.....

Yok canım guruplaşma ama ben senin yazdığına hiç denk gelmemiştim.Hoşgeldin.Görsem cevap verirdim.Bu ara çoğu kişi sıksık giremiyor.Geçmişi okuyasıya cevabın geçmiş oluyor bazende

mrb canım olurmu hiç
inan bazen benimde başıma geliyor
bilerek yapılan birşey yok canım.

kaçıncı haftadasın canım.

günaydın kızlar.bakıyorumda sabahtan erken saatlerden itibaren ne çok kaynatmışsınız.
kahvaltımı yaptım birazdan da annem gelecek birazda annemle kaynatalım
slm canım,
ne güzel annenle sana iyi kaynatmalar bayanssulusmile

günaydın canım
5 ay oldu ne çabuk geçti hayret ediyorum
ilk haftalar hiç geçmiyordu boshayallersmile

Cinsiyeti: Kız
Geçen süre: 5 ay
Kalan süre: 4 ay 5 gün
Doğum tarihi: 06.01.2011

bugün itibariyle 5 ayı geride bıraktık
canım çoğu gitti azı kaldı gibi oldu
doğum tarihlerini görünce heycan basıyor beni bayanssulusmile

canım sen ne zaman kendini hazır hissediyorsan ozaman en uygun zamandır
banada geç kalmayın yapın çocuğunuz olmaz diye sıkıştırıyorlardı
kimiside niye acele ettiniz diyordu akannehir
benimde 2 sene olacak

neden böyle yapıyorsunuz hiç anlamıyorum ya kaç gündür biri çıkıyor gruplaşma var diyor ne gruplaşması Allah aşkına ya ilgili olan kişi cevap veriyor ben size yazılan cevaplarıda çok iyi hatırlıyorum öneride bulunanda vardı bu sizinle aynı konuda olan arkadaşın ismini verende illaki herkesin mi yazması gerekiyor hiç anlamıyorum sayfalar çoğaldıkca atlanan mesajlarda oluyor ben gibi çoğu kişide çalışıyor okuyabiliyor sadece ama herkes elinden geldikçe cevap yazmaya çalışıyor belki sorduğunuz soruya cevap veremeyecektir illaki bir şey mi yazacak bilmiyorum yazarak neden sayfayı dolduralım ki

yok canım ya,sayfalar çabuk ilerliyor
ondandır :1rolleyes:

günaydın kızlarr
ya bu yağmur niye bu taraflara gelmiyo hiç:sinifsinif:
kk hala düzelmemiş gözükmüyo kimsecikler aşağıda

deniz geçmiş olsun canım içini ferah tut bişicik olmaz zaten hareket ediyomuş bebişin maşallah

sağol canım teşekkür ederim evet anne ben iyiyim üzülme diyor kelebeğim

ya buraya yağmur yağdı da noldu hala çoookk sıcakk

Yok canım guruplaşma ama ben senin yazdığına hiç denk gelmemiştim.Hoşgeldin.Görsem cevap verirdim.Bu ara çoğu kişi sıksık giremiyor.Geçmişi okuyasıya cevabın geçmiş oluyor bazende

mrb canım olurmu hiç
inan bazen benimde başıma geliyor
bilerek yapılan birşey yok canım.

kaçıncı haftadasın canım.

yeni farkettim senle aramızda bir gün varmışş
evet aynı günlerde doğum yapıcaz.

yok canım ya,sayfalar çabuk ilerliyor
ondandır :1rolleyes:

Herkese genel bir cevap yazmak istedim.Ben sitem etmek için öyle bir yazı yazmaşıtımdenizcim o kadar sinirlenmeni gerektirecek bir durumda yok..Evet ama sanırım sayfalar çabuk ilerlediği için ve daha öncede aranızda bir muhabbet olduğu için o konuları takip etmeye çalışıyorsunuz.Hepinizin herkese yetişmesi mümkün değil canım.Sadece muhabbete dahil olmak için yazdım.

canım hoşgeldin
burdada yağmur yok malesef
ama oralar çok sıcaktır şimdi
hatayda havalar ne zaman soğuyor canım?

cinsiyeti: erkek
d.t:1 ocak 2011
burcu:oğlak
hamileğin %56,43 tamamlanmış
kalan gün:122 gün
hamileliğin 2.üç aylık dönemi başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…