- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.981
Darısı benim de başıma kaydirigubbakcemile2
arkadaşalr hepinşzşn hoşgeldin dileklerine çok teşekkürederim.Hoşbulduk ama kimse yazdıklarıma cevap vermiyor kendimi sitenin içinde yapayanlız hissediyorum.Sanırım herkes eskiden tanıdıklarıyla yazışmak istiyor.....
arkadaşalr hepinşzşn hoşgeldin dileklerine çok teşekkürederim.Hoşbulduk ama kimse yazdıklarıma cevap vermiyor kendimi sitenin içinde yapayanlız hissediyorum.Sanırım herkes eskiden tanıdıklarıyla yazışmak istiyor.....
slm canım,günaydın kızlar.bakıyorumda sabahtan erken saatlerden itibaren ne çok kaynatmışsınız.
kahvaltımı yaptım birazdan da annem gelecek birazda annemle kaynatalım
günaydın canımgünaydın kızlar
bende kahvaltımı yaptım
yanıma meyvemi aldım geldim yanınaza
gece burayada yagmur yagdı
şuan sıcak ama inş. o bunaltıcı sıcaklar bitti.
20 dk yürüyüş yaptım kızlar
buğün itibarıyle 4 kilo almış oluyorum
ama normal ya
kolaymı 5ayımız bitiyor
yoksa bu yazdıklarım tesellimiii
cancer68 şuan senin yerinde olmak isterdim
negüzel annenle kaynatacaksınn.
canım çoğu gitti azı kaldı gibi olduCinsiyeti: Kız
Geçen süre: 5 ay
Kalan süre: 4 ay 5 gün
Doğum tarihi: 06.01.2011
bugün itibariyle 5 ayı geride bıraktık
Ayy ne kadar güzel.Ben çok heyecanlıyım bugün.Rüyamda da bebeğimi gördüm.Etrafımdaki herkes hemen çocuk yapmasaydın.Biraz hayatınızı yaşasaydınız bilmem ne .Bugünlerini özleyeceksin diye çocuklu misafirlerim kötü kötü konuşuyor.Yapmışlar 2 3 tane uğraşamıyorlar ama ben minik kızımı sabırsızlıkla bekliyorum.Eşimle tekme atsın diye saatlerce bekliyoruz.Rüyamda da görünce o kadar heyecanlandım ki.Çabucak günler geçsede bir sarılsam.Koklasam istiyorum:kedi:
ya kızlar siz nerden hesap yaptınız kalan günü falan ben bulamadımCADIARZU
tamam cnm sağol bakıyım hemenküçük insan diye bir site var canım üye ol oraya bebeğin bilgilerini girince bebeğim diye bir sayfa var orda çıkıyor
evet dirimcim çoğu gitti azı kaldı ben bir eylül annelerine gidem bakim heyecan doruktadır şimdi okuması hoşuma gidiyor :sm_cool:
günaydın kızlarr
ya bu yağmur niye bu taraflara gelmiyo hiç:sinifsinif:
kk hala düzelmemiş gözükmüyo kimsecikler aşağıda
deniz geçmiş olsun canım içini ferah tut bişicik olmaz zaten hareket ediyomuş bebişin maşallah
Yok canım guruplaşma ama ben senin yazdığına hiç denk gelmemiştim.Hoşgeldin.Görsem cevap verirdim.Bu ara çoğu kişi sıksık giremiyor.Geçmişi okuyasıya cevabın geçmiş oluyor bazende
mrb canım olurmu hiç
inan bazen benimde başıma geliyor
bilerek yapılan birşey yok canım.
kaçıncı haftadasın canım.
evet aynı günlerde doğum yapıcaz.yeni farkettim senle aramızda bir gün varmışş
neden böyle yapıyorsunuz hiç anlamıyorum ya kaç gündür biri çıkıyor gruplaşma var diyor ne gruplaşması Allah aşkına ya ilgili olan kişi cevap veriyor ben size yazılan cevaplarıda çok iyi hatırlıyorum öneride bulunanda vardı bu sizinle aynı konuda olan arkadaşın ismini verende illaki herkesin mi yazması gerekiyor hiç anlamıyorum sayfalar çoğaldıkca atlanan mesajlarda oluyor ben gibi çoğu kişide çalışıyor okuyabiliyor sadece ama herkes elinden geldikçe cevap yazmaya çalışıyor belki sorduğunuz soruya cevap veremeyecektir illaki bir şey mi yazacak bilmiyorum yazarak neden sayfayı dolduralım ki
yok canım ya,sayfalar çabuk ilerliyor
ondandır :1rolleyes:
canım hoşgeldingünaydın kızlarr
ya bu yağmur niye bu taraflara gelmiyo hiç:sinifsinif:
kk hala düzelmemiş gözükmüyo kimsecikler aşağıda
deniz geçmiş olsun canım içini ferah tut bişicik olmaz zaten hareket ediyomuş bebişin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?