2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bir türlü isim bulamıyorum ya.İyi bir site varmı.Heryerde aynı isimler var.Erkek diye düşündüğümüzden erkek ismi bile bulmuştuk.Kızıma bir türlü isim karar veremedim.Eşim erva olsun diyor ama benim içime sinmedi.Daha sert bir isim istiyorum

günaydın canım
inşallah sonunda yaz sıcakları bitiyor
opuyorumnanaktançok şükür hamileliğimizin son günleri kışa denk geliyor yoksa ayvayı yiycektik sıcaktakafamçokkarıştı

günaydın citoscum,evet özlenen serinlik geldi nihayet :lepi:
opuyorumnanaktanevet cnm aslında yağmurlu kapalı havayı sevmem ama şimdi durum farklı nerdeyse yağmur duasına çıkacaktık artık çok bunaldık bu sene birde hamilelik olunca katmerli oldusempatiksalakcinni

günaydın kızlar
bende kahvaltımı yaptım
yanıma meyvemi aldım geldim yanınaza
gece burayada yagmur yagdı
şuan sıcak ama inş. o bunaltıcı sıcaklar bitti.
20 dk yürüyüş yaptım kızlar
buğün itibarıyle 4 kilo almış oluyorum
ama normal ya
kolaymı 5ayımız bitiyor
yoksa bu yazdıklarım tesellimiii

cancer68 şuan senin yerinde olmak isterdim
negüzel annenle kaynatacaksınn.

günaydın canım gece yağdı buraya sabah da yağıyordu ama şimdi durdu ve yine sıcakkk
günaydın cnmopuyorumnanaktanbizimkide yağdı yağacak şiddetli rüzgar var havada karardı eli kulağında delikafadulden

günaydın kızlar.bakıyorumda sabahtan erken saatlerden itibaren ne çok kaynatmışsınız.
kahvaltımı yaptım birazdan da annem gelecek birazda annemle kaynatalım
günaydın cnm sana annecinle hoş sohbetlerkaydirigubbakcemile5

Cinsiyeti: Kız
Geçen süre: 5 ay
Kalan süre: 4 ay 5 gün
Doğum tarihi: 06.01.2011

bugün itibariyle 5 ayı geride bıraktık

Ayy ne kadar güzel.Ben çok heyecanlıyım bugün.Rüyamda da bebeğimi gördüm.Etrafımdaki herkes hemen çocuk yapmasaydın.Biraz hayatınızı yaşasaydınız bilmem ne .Bugünlerini özleyeceksin diye çocuklu misafirlerim kötü kötü konuşuyor.Yapmışlar 2 3 tane uğraşamıyorlar ama ben minik kızımı sabırsızlıkla bekliyorum.Eşimle tekme atsın diye saatlerce bekliyoruz.Rüyamda da görünce o kadar heyecanlandım ki.Çabucak günler geçsede bir sarılsam.Koklasam istiyorum:kedi:

ben hiç kulak asmıyorya o laflara
sen nekadarlık evliydin canım
benim 2 yıl bitecek
zamanı geldiğini düşünüyorum
.

ay bide şu sıkıntılarım olmasa başta ne güzelde nazar mı değdi ne

olabilir canım
sürekli oku kendini
inş. ilerde güzel olacak herşey.

bizede öyle diyenler var bizde aslında istemiyorduk birden karar değiştirdik erken ama iyiki yapmışız diyoruz biz eşimle gezmeyi falan çok seviyorum her türlü eğlence mekanlarına gidiyoruz çocuk doğduktan sonra gidemeyeceğiz dedim biraz büyüsün annemlere bırakırız onlara da değişiklik olur bize de diyor bazı fazla sesli olmayan sigara içilmeyen mekanlara gideriz ya da

Biz bir yıllık evliyiz ve 19 yaşında olduğum için herkes ön yargılı.Ben aslında hiç çocuk sevmezdim 3 4 sene hiç düşünmüyorduk.Kışın bi aşk düştü böyle içime.Maddi durumumuz kötü olduğu için yapmak istemedim ama böyle başkalarının bebeklerini görünce ağlayasım geliyordu.Sonra karar verdik.Denedik.Hemen oluverdi minik kuşum :kedi: Ben hala açıköğretimden okuyorum üniversiteyi bi de ama bebek engel değil bence.Artık yalnızlıktan çok sıkılıyorum.En enerjik dönemimi onunla harcamak isterim.Sıkılmadan saatlerce oynayabilirim.

Son düzenleme:

bizde 1 yıl 1aylık evliyiz :asigim: ailelerde çok istiyordu 9 gün sonrada 24 e gireceğim bence tam zamanı

ay ben bebişimle girmiştim aöf sınavına uğurlu geldi bebişim ve diplomamı aldım temmuzda :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…