- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.061
amin canım inşallahsağolun kızlar 4 sene oldu kaybedeli ama sanki dün gibi içim sızlıyor aklıma geldikçe hele birde özel günler yokmu annesizlik çok kötü rabbim sizin annelerinize ömür versin benide evladımın başından ayırmasın doğunca:gitme:
Hoşgeldine geliyorlar güya.Onlarda tanıyor eşimin arkadaşlarını oyüzden bu cürretleri herhalde.Yok neymiş biliyor musun annen bildiği gibi yapsın başlayalım şimdi diye eşimi tembihlediler yani.Aman gelip burda size yazcam uğraşsınlar öyle ne haltyerseler yesinler.Deli oluyorum.Misafirinyanında kendileri yaptıklarını söyleyip rezil edecekler ona yanıyorum.
canım orası neresi bizde gelelimm ben yangınlardayım hala
gece klimasız uyumuyoruz
eşim yangın ayşe diyo bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burasıda çok sıcak bende hala şakır şakır terliyorum ve fenalıklar geçiriyorum.Keşke burayada yağmur gelse.....
Hoşgeldine geliyorlar güya.Onlarda tanıyor eşimin arkadaşlarını oyüzden bu cürretleri herhalde.Yok neymiş biliyor musun annen bildiği gibi yapsın başlayalım şimdi diye eşimi tembihlediler yani.Aman gelip burda size yazcam uğraşsınlar öyle ne haltyerseler yesinler.Deli oluyorum.Misafirinyanında kendileri yaptıklarını söyleyip rezil edecekler ona yanıyorum.
sabırsızlıkla beklemedeyim bende inşallah yağmur bu taraflarada uğrar
sağolun kızlar teşekküredrim.çünkü ne almam gerek ne yapmam gerek hiç bir fikrim yok.Eşimle benim aile yakınlarımız çok kalabalık değil bu konuda da bize yardımcı olacak kimse yok tam kör cahiliz yani....cicişlerin topiğine girip bakıcam şimdi...
HAYRAN canım başın sağolsun..
merhaba kızlar nasılsınız
benim kayınvalidem vefat etti o yüzden çoktandır gremedim
kızlar inanın çok üzüldüm kayınvalidemi severdim ben
başınız sağolsun
amin canım inşallah
sende onlara laf sokarsın misafirlerin yanında olur biter
hem gelip yiyorsunuz bari yapın dermişim delikafadulden ay ne bilim benim kaynanam da ilk başlarda onların tanıdığı misafir gelince gelip yemek yapmıştı ama bir kere oldu işime yaradı çünkü çalışıyorum bir keresinde de komşularıyla gelmişti yeni evlendiğimizde pasta börekleri yapıp getirmişti ama benim ki iyi niyetinden yük olmamak için kocamın doğum gününü kutlayacaktık aradım dedim anne böyle böyle bir şeyelr yap diye kadın donattı sofrayı ee gelin beceriksiz ve çalışan olunca iş kaynanaya düşüyor hiç annemden istemedim sempatiksalakcinni
:roflol: öyle dediğinde suratlarındaki ifadeyi tahmin bile edemiyorumm :1shok: :roflol:
ah canım ne kadar şanslısınn ööle kayınvalidelerde var demekki
benimki ancak telefonda sorar karışır onu yap bunu yap onu çağır bunu çağırma die yani anlıycağın telefonda bile yetiolar -tatlicadiarzu-
ne diyim belki biimkide seninki gibi olur bigün boshayallersmile
bu arada karnımı doyurdum geldim ama çamaşırları filan asıcam ben yine gideyimn arada gelirimm
çok zor bir durum alışveriş için öneriler alıyorum ama nerden almam gerektiğini bilmiyorum.çünkü izmire evlendikten sonra istanbuldan taşındım.Mağaza isimleri veriyorlar bu sefer semtleri bilmiyorum tarif etselerde anlamıyorum çok saçma sapan bir durumdayım yani artık şansa önüme ne çıkarsa onu alıcam sanırım:))))sağol canım ben de seninle aynı durumdayım çok yakınım da yok fikir verecek
bende geldim
bişeyler yedim yine guclubacismile
kimse kalmamış
çok zor bir durum alışveriş için öneriler alıyorum ama nerden almam gerektiğini bilmiyorum.çünkü izmire evlendikten sonra istanbuldan taşındım.Mağaza isimleri veriyorlar bu sefer semtleri bilmiyorum tarif etselerde anlamıyorum çok saçma sapan bir durumdayım yani artık şansa önüme ne çıkarsa onu alıcam sanırım:))))
çok zor bir durum alışveriş için öneriler alıyorum ama nerden almam gerektiğini bilmiyorum.çünkü izmire evlendikten sonra istanbuldan taşındım.Mağaza isimleri veriyorlar bu sefer semtleri bilmiyorum tarif etselerde anlamıyorum çok saçma sapan bir durumdayım yani artık şansa önüme ne çıkarsa onu alıcam sanırım:))))
inşallah düzelir,böylede kötü oluyor mirmirmirmirhoşgeldin canım kimlerin olduğu görünmüyor ki kötükedihüso
hayran cım başın saolsun.
bende komşuyla turşu yaptık
inş. güzel olur ilk denemem olacak.
denizcim sende şanslı gelinlerdensin
benimkide akılvermekte iyidir
ben zaten yardımınıda istemem
ben yaparım her işimi
olduğu kadar.
Eşim izmiri biliyor ama bebek için alışveriş yapılacak yerler hakkında hiç bir bilgisi yok.diyorum orda bu varmış şurda bu varmış diye orası nerdeki şimdi acaba diyor :))))eşinde mi bilmiyor İzmir i
inşallah düzelir,böylede kötü oluyor mirmirmirmir
canım internetten adreslerini alabilirsin,
yada telefon edip yerlerini sorabilirsin
izmirde pek alışveriş merkezleri yok sanırım
burda bir sürü alışveriş merkezi olduğu için rahat bakabiliyoruz
ama bende ne tarz şeylere ihtiyaç oluyor tam bilmiyorum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?