- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.081
oyyyyyyyyyyyyyCinsiyeti: Kız
Geçen süre: 5 ay
Kalan süre: 4 ay 5 gün
Doğum tarihi: 06.01.2011
bugün itibariyle 5 ayı geride bıraktık
bende bakayım o sıteyeCinsiyeti:
Geçen süre:
Kalan süre:
Doğum tarihi:
Burcu: Erkek
4 ay 18 gün
4 ay 17 gün
18.01.2011
Oğlak
canım pahalı ama indirime geçiyor bazen
takip etmek lazım
burda uygun yerler var ama dediğim gibi izmiri bende bilmiyorum
izmirli arkadaşlar gelince onlara sorarız artık
ben geldım kızlar..nasılsınız....
çızelgemı degıstıreyım bende..bugun 23+5 ız..
yanı doktor oyle soyledı...10 one geçmısız galıba...aralıkta gelıcek hayırlısıyla..
acaba ne burcu oluyor..oglak demı...
hoşgeldin canım tam gününü beklemesse yayda olabilir
sen benden bi aydan fazla sonra öğrendin beni geçtin maşallah kaydirigubbakcemile3
geç öğrenince zamanda çabuk ilerliyo ne güzel
canım sen ayrıntılı organ taramasına gırdınmıydı...
ben geç ogrendım..ondan zaman cabuk gecıyor elıff
tadını doya doya cıkarmak lazımmmmm.....kaydirigubbakcemile2
sen naptın..
bırsen nasıl
ıyımı
bebek emıyormu..
yok canım yaa giremedim o taramaya çünküm bebeş hep sırtını gösteriyo ne zaman gitsem
işte cuma günü istanbulda gitçem bi doktora pazartesi de kendi doktoruma randewum war
ikisinde de yine bişey gözükmesse gezicem artık doktor doktor bayramdan sonra
birsen iyi maşallah ağrıları war ama olucak o kadar da
sıpa daha emmeyi pek beceremiyo uğraşırken uyuyakalıyo ama azimliler deniyolardı sürekli
oyy yerım elıf ya...
olsun uyusun buyur...
çok sanslı uyuyan bebek çok kolaylık..
emır 8 ay avaz avaz bagırdı vallah...
ınşallah bu bebek benım uyumayı sever..
bırsenı bulaydım sürtünürdüm ona..bebişime uyku geçsınn...sempatiksalakcinni
ayrıntılı organ taramasında sırtındanda herseyı gorur kuşum..kalp odacıkları..kapakcıkları..karacıger mıde vs.iç organlarına bakıyor..cınsıyetınıde gorebılıyor..
benım devlet hastanesınde bakıldı..ücret odemeden..
ama emırde ozelde baktırdıydım..bayagı para bayılmıstık...
devlet hastanesınde yapıyorlarmı orda acep....opuyorumnanaktan
BUrsa ya kış geldi kızlarrr bu arada herkese selamlarr
arkadaşlar günaydınnnn
bugün güne güsel başladım umarım hep ööle giderr :sm_cool:
hava çok güsel hafif bulutlu serin esioo
canım senin adına çok sevindim hadi gözünaydın opuyorumnanaktan
benim ilk bebeğim olmasına rağmen ben 17+4 de hissetmeye başlamıştım ve doktorum bile şaşırmıştı çok erken die ama hep diodu çok hareketli senin oğlan dieondan erken hissettim galibaa :1rolleyes:
darısı hissetmeyenlerin başına inşş
aramıza hoşgeldin ecrin inş hep beraber güsel bi hamilelik geçiririss opuyorumnanaktan
kızın hayırlı olsun bu arada kaydirigubbakcemile2
canım ilk iş günün hayırlı olsunn inşş güsel bi dönem geçirirsinnopuyorumnanaktan
ne güsel temizliğinde bitmişş:hulya: artık bebişinle rahat rahat oturursunn :CüvCüv:
fazla yorma zaten kendini dikkat et dinlenmene bak
okul zaten yoruyor insanı bişey yapmasanda ufaklıların gürültüleri yetio alsanaalsanasmile bugünlerin tadını çıkarmaya bak yerimseniben bayanssulusmile
cnm teşekkür ederim...güsel bi gün geçirdimmm umarım bole gider:icecream:
cnm çok geçmiş olsun kayısı ve cevizi beraber ye bende bitek o işe yarıyor...günaydın herkese,
ben bugün evdeyim malum hemoroid devam ediyor,ayaklarım bacaklarım ağrıyor o yüzden işe gitmedim bugün dinleneyim azıcık.
Günaydın kızlar
Tatil bitti okul başladı yazik ki...
evet cnm aynı kaderi paylaşıyoruzzz yeni bicirik öğrencilerim beni beklerrr:sm_cool:
kızlar günaydın Antalya ya sonbahar geldi geceden beri yağmur yağıyor kızımın ayı EYLÜL e girmiş bulunmaktayız :))
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza listedeki bilgileri özelime mesaj atın ekleyeyim sizi de bazen burda gözden kaçırıyorum mesajları a.s.
güne yağmurla güzel başladım ama wc ye gidene kadar
büyük tuvaletimde zorlandım biraz sonra temizlerken peçeteye kan geldi kanattım herhalde dedim ama fazlada zorlamamıştım dünde konuşmuştuk bu konuyu sonra peçeteyi rahim girişine koydum kan ordan geliyordu doktorumu aradım normal dedi geçen sefer ki yerden olabileceğini söyledi gel muayeneye dedi bende yarın hastanede randevum var zaten dedim hem paramız yok hemde eşim uzakta bugün inşallah kötü bişi değildir senağlama
denizcim geçmiş olsun sanada dikkat et kendine...bu aradakızının ismi çokkk güzelll ben de ekin düşünürüm tabi cinsiyet belli olsun da sonra..
arkadaşalr hepinşzşn hoşgeldin dileklerine çok teşekkürederim.Hoşbulduk ama kimse yazdıklarıma cevap vermiyor kendimi sitenin içinde yapayanlız hissediyorum.Sanırım herkes eskiden tanıdıklarıyla yazışmak istiyor.....
cnm ole şey olur mu hiççç emin ol gözden kaçıyordur.yetişmek çok zor topiğin hızına:roflol:
cnm harika bunlar ya cinsiyeti öğrenim bende heves ettim baslıcammm:dance:
kızlar bu şekilde oluyor ben pembe ve beyaz renkten yapıyorum kare kare bir pembe bir beyaz :hulya:
merhaba kızlar nasılsınız
benim kayınvalidem vefat etti o yüzden çoktandır gremedim
kızlar inanın çok üzüldüm kayınvalidemi severdim ben
cnmbaşınız sağolsun çok üzüldümmm:a015:
cnm allah rahmet eylesinn...gerçekten çok zorrr:a015:sağolun kızlar 4 sene oldu kaybedeli ama sanki dün gibi içim sızlıyor aklıma geldikçe hele birde özel günler yokmu annesizlik çok kötü rabbim sizin annelerinize ömür versin benide evladımın başından ayırmasın doğunca:gitme:
oyy yerım elıf ya...
olsun uyusun buyur...
çok sanslı uyuyan bebek çok kolaylık..
emır 8 ay avaz avaz bagırdı vallah...
ınşallah bu bebek benım uyumayı sever..
bırsenı bulaydım sürtünürdüm ona..bebişime uyku geçsınn...sempatiksalakcinni
ayrıntılı organ taramasında sırtındanda herseyı gorur kuşum..kalp odacıkları..kapakcıkları..karacıger mıde vs.iç organlarına bakıyor..cınsıyetınıde gorebılıyor..
benım devlet hastanesınde bakıldı..ücret odemeden..
ama emırde ozelde baktırdıydım..bayagı para bayılmıstık...
devlet hastanesınde yapıyorlarmı orda acep....opuyorumnanaktan
cnm bi ultarasonu bile 1 ay sonraya gün veriyorlar sanmıyorum yaptıklarınıı...yapıyorlarsa bile ne zamana gün verirler kimbilir cnmm:1no2:
ayyyyyyyyyyyybilmiyorum ki canım devlet hastanesine iki kere gittim eşim ve kayınvalidem için pişman olduk bidaha da kolay kolay uğramam
hiç ilgilenmiyolar çünkü bisürü de sıra bekliyosun nefes almaya yer olmuyo
yeterki muayne olabilsek parayı gözden çıkardık böyle insanın aklı takılıyo
bende dua ediyorum inşallah uyumayı sewer diye bende 9ay hep bağırmışım bana çekerse yandık sempatiksalakcinni
selammmmmmm..burdada hava serınledıı..BUrsa ya kış geldi kızlarrr bu arada herkese selamlarr
ıyıyım..napemm..kızlarr ben geldim ama yemek yapmaya gidicem eşimde gelir birasdann
adilemir nasılsın kıss??
pek bi sakinlemiş topik CADIARZU
neyse görüşürüss herkesi öptümm opuyorumnanaktan
ewet canım nisandan beri açık duran oda camını bugün kapattım sempatiksalakcinni
ama iyi oldu yaa sıcaktan bunalmıştık
hem dışardaki afacanlar içerilere girdi kafam şişiodu rahatladım biras delikafadulden
ayyyyyyyyyyyy
yandın o zaman elıf
uyumayan bebek cok zor..
uyumaması bısey degıl avaz avaz bagırması çok fena...sana cekmese bariii...
selammmmmmm..burdada hava serınledıı..
ıyıyım..napemm..
sen napıyon...
başakcıgım..ben devlet hastanesınde bır doktor buldum..
vallah ozel doktorlardan daha ıyı çıktı...
odasında ultrasonuda var...
oyle gun de vermıyor..gıdınce bakıyor ultrasonda..çok sukur..
hunny kaç kılosun kuşum sennn...bilmiyorumkismile
bende iyiyimm takıldımm yemek yapcaktım sözde sempatiksalakcinni
artık eşim gelince yaparım bişiiler
başakcım hoşgeldinninş hep güsel geçerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?