- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.101
ayyyyyyyyyyyy
yandın o zaman elıf
uyumayan bebek cok zor..
uyumaması bısey degıl avaz avaz bagırması çok fena...sana cekmese bariii...
babasına çeksin acayip sakin bi bebekmiş eşim rahat ederiz bare sempatiksalakcinni
sen şanslıymışsın doktor konusunda herkese nasip olmaz dewlette
tamam canımmmm...........cnm ben de aydın devlet hastanesinde harika bi dr bulmuştum ama özelide yokk e oraya gitmek de ölümmm...keşke onunda ultrasonu falan olsaydıı.şanslısın cnm bırakma o dr u
ayyyyyyyyyyyyyyy..................şeyyy bennnn bilmiyorumkismile
46 kiloyumm :kedi:
tamam canım..öptum...kızlar işlerime bakim bennn.çok yazmayınn okuması zor oluo.öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm
Selam kızlar,benim de bir oğlum olacak inşallah,çokkkkkkkkkkk heyecanlıyımmmm.Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip eylesin...:)
selam canım sağlıkla hayırlı gelsin inşallah bebişin
6 tane dediler canım evet yumuşacık çok güzel oluyordeniiz battaniye çok şeker yaa ben bi tane örmüştüm aslında ama bunu görünce içim gitti resmen yumuşacık olur bu yaaa
çok kolay bunu örmek biliyorum :hulya:
kaç tane yünden çıkıyomuş b battaniye sordun mu
Selam kızlar,benim de bir oğlum olacak inşallah,çokkkkkkkkkkk heyecanlıyımmmm.Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip eylesin...:)
ay kimseler yok mu görünmüyor kafamçokkarıştı
kızlar selam,,, artık herkesin bebişlerinin cinsiyeti belli dimi... şu çin takvimi tutumu sizde???
yeni bi konu açmış olayım :)
kızlar selam,,, artık herkesin bebişlerinin cinsiyeti belli dimi... şu çin takvimi tutumu sizde???
6 tane dediler canım evet yumuşacık çok güzel oluyor
hayırlı olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?