2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım 15 20 dakıka sürdü bebegın pozısyonu önemli butun organlarına bakıyorlar kalp mıde bobrekler akcıger burun kemıgı dudaklar cınsel organlar kordon amnıyon sıvısı herseye bakıyorlar yanı

saol canımmolumunekankayizsmile
valla teysesi çok hareketliyis ama inşş uslu olurda bakar doktor teysesi

canım ben her gün tartılıyorum
3-4 kere:))))
ya inşallah bebek içerde iyidir.
sanki fazla kilo alınca daha iyi olacakmış gibi geliyor fisfisfis
canım ben de tutmadım hiç
bi tek dün kadir gecesi diye tuttum,
sıcağın altında gezince susuzluktan öldüm resmen
bu arada herkesin geçmiş kadir gecesi mübarek olsun

Arkadaslar cok sagolun.Yazdiklarinizi okuyunca icim daha da rahatladi.Allah razi olsun destek ve ilginiz icin.Rabbim hepimize saglicakla bebegimize kavusmayi nasip etsin.
Bu ayin sonu ve 10.ayin 1 inde her iki doktorlada görüsecegim,umarim sonuclar iyi cikar.

Doktor teyzemiz renkli resmimizi kalın kağıda yazdırıp verdi aynanın üstüne iliştirdim nazar boncuğu da taktım geçerken hep görüyoruz öpüyorum falan yerim yerimm yaa

herkese günaydıınopuyorumnanaktan
TULBEçok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatırsın:Saruboceq:
BELGUN canımm inşallah sonuçlar tertemizdir rabbim dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:
GÜLŞENgülel güle git canım annen sana bi güzel bakar o 1.5 kilo olur 5
HUNNY senin de sonucun iyi çıkar da kurtulursun hapardan inşallah
DİRİM cicilerini güle güle giy ben sadece tunik aldım pantolona kara veremedim bi türlü eskilerden giycem bi taneboshayallersmile
ŞİRİNEMgözün aydın

saol canımm opuyorumnanaktan

bızımkıde okadar hareketlıkı doktorları bıle gulduruor ayakları agzında ayak parmaklarını öpuyor:) nasıl rahat edıyor öle bılmem kuzumm

kaydirigubbakcemile3 bakalım bizimki napıcak

kızlar size bi sorum olcak. benim durumum malum sürekli yatıyorum. fazla oturunca bile bebeği aşağıda hissediyorum kasıklarıma baskı yapıyor. peki normalde bu haftalarda bebek tam olarak nerde duruyor? yani siz göbeğinize baktığınızda şişliği nerde görüyorsunuz. benim gibi göbek deliğinin aşağısında mı (hatta bazen daha da aşağıda ) ? yoksa artık göbek deliği hizasına çıktımı bebekleriniz?

canım bende geçen gün aşağıda hissetmiştim evham yaptım ama sonra yukarıda solda hissettim bir bakıyorum sağda gezip duruyor yani doktorum da normal dedi nereyi beğenirse orda oluyor

oğlum genelde sağ tarafımda ama hareketlerini solda da hissediyorum gezip duruyor sabit bir yeri yok çok aşağıda değil yukarıda da değil ortada sanki.
bayramdan sonra gebelik şekerime bakılacak,doktorum en geç 20 eylüle kadar görüşelim dedi,sonucunla birlikte,sizden de istendi mi gebelik şekeri ölçümü ?gebelerde yapılması gerekiyormuş çünkü gebelik şekeri olurmuş bazı gebelerde ortaya çıkarmış ona göre diyet verilip normale döndürülürmüş,inşallah bende yoktur,sonuçlar güzel çıkar umarım.

sağol dirimcim

ben içimde döndüğü zaman bile hissedebiliyorum ama tekme attığı zaman daha net göbüşüm kalkıp iniyor dışarıdan da fark ediliyor artık

Benim geçen hafta göbek hizamdaydı hareketler. Göbeğimi kaldıp indiriyordu. Sonra az hissetmeye başladım.Doktora gittiğimde bebeğin ayakları aşağıda olduğu için az hissetmemin normal olduğunu söyledi. Şimdi 2 gündür göbek deliğimin 3-4 cm yukarısını oynatıyor ve nasıl yapıyorsa aynı anda göbeğinim sağ alt veya sol altını da oynatıyor. Arada çok az hissettiğim de oluyor tabii. Bu yüzden hissetmezsem artık çok fazla telaşlanmıyorum.

benimki de göbek deliğine çok yakın ama hareketlerini bazen daha aşağıda hissediyorum
bu arada göbüş yok göbüş yok dedim artık baya baya çıktı göbüşüm:teytey:

ben korkudan iyice evham yaptım galiba. teşekkürler hepinize. ben 19+4 üm baya hissediyorum artık hareketlerini ama çok aşağıya inince korkuyorum ultrasondaykende yapmıştı böyle göbeğimin alt kısmının şekli değişiyo sivri gibi oluyor doktor ayaklarını uzatıyor oraya o yüzden öyle demişti. ben artık en ufak hareketi kasılmamı geliyo yine diye düşündüğüm için galiba çok yoruyorum kendimi. bu duygudan kurtulmam lazım

Kızlar hareketlerini bende bazen aşağıda hissediyorum hatta doktoruma bi önceki gidişimde hem ultrasondan gördüm hemde aşağıda hissettim
doktora sordum normaldir dedi başı yukarda ayakları aşağıda yatıyormuş
ayaklarıyla aşağıya vuruyomuş yavrum benim onu hem görüp hem duyunca çok rahatladım
sonuçta 20 hafta ve üzeri olan bebişlerimizin boyu artık baya bi uzun oluyo
hem aşağı hem yanlara yetişiyolar kaydirigubbakcemile3

canım bebek öyle sağa sola gidince hissediyormusunuz :kedi:
canım bana şeker ölçümü yapılmadı

loliss canım dikkat et,
çok özenme aman valla ben cam silmedim daha

ben hiç hissetmiyorum,inşallah hissederim bende
bazen karnım zonkluyo gibi oluyor
tekme mi atıyor acaba:)))
ben mi anlamıyorum anlamıyorumki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…