- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.641
canım 15 20 dakıka sürdü bebegın pozısyonu önemli butun organlarına bakıyorlar kalp mıde bobrekler akcıger burun kemıgı dudaklar cınsel organlar kordon amnıyon sıvısı herseye bakıyorlar yanı
ben 1 aydır tartılmadım ama aldım gibi gelmio en fazla 48 olmuşumdur CADIARZU
ben tutmayı hiç denemedim ama tutamam heralde eyvahedigeldismile çok çabuk acıkıyorumm cokacimcoook hem bebeğin sağlığı söz konusu doğumdan sonra tutarım diorumm günler kısalıcak emzirsemde ttarım die düşünüyorumm dayanırım yani o zaman
ah ahhh bu özel şirketler :mymeka:
bak ben boşuna demiyorum meyve yiyince acıkıyorum diee cokacimcoook demekki doğruymuşş delikafadulden
saol canımmolumunekankayizsmile
valla teysesi çok hareketliyis ama inşş uslu olurda bakar doktor teysesi
canım bende gitmediğim doktora ama bende korkuyorum
çünki ben suyu çok az içiyorum :gitme:
birde dün oruç tuttum
iyi hergün tutmamış dedim ya :kedi:
ağzım kurudu ciğerlerim yandı dedim bebek inşallah iyidir
inşallah düzelir canım
Oruç tutmayı bende çok istedim ama cesaret edemedim bu sıcaklarda susuzluğa dayanamam gibi geldi
bide zaten ilk aylar riskli gebelikteydim kanamam fln oluyodu genelde yattım çok zor geçirdik o günleri
o nedenle de cesaret edemedim ya bişey olursa diye
bizimde bu akşam detaylı ultrason denememiz olucak bakalım inşallah yine ters yatmaz da artık ölçümleri yapılır
kaç seferdir gidiyorum hep pozisyonu uygun olmuyo erteleniyo randevu
canım buarada güle güle giy kıyafetlerini
canım ben her gün tartılıyorum
3-4 kere:))))
ya inşallah bebek içerde iyidir.
sanki fazla kilo alınca daha iyi olacakmış gibi geliyor fisfisfis
canım ben de tutmadım hiç
bi tek dün kadir gecesi diye tuttum,
sıcağın altında gezince susuzluktan öldüm resmen
bu arada herkesin geçmiş kadir gecesi mübarek olsun
bızımkıde okadar hareketlıkı doktorları bıle gulduruor ayakları agzında ayak parmaklarını öpuyor:) nasıl rahat edıyor öle bılmem kuzumm
canım bende gitmediğim doktora ama bende korkuyorum
birde dün oruç tuttum
inşallah düzelir canım
Oruç tutmayı bende çok istedim ama cesaret edemedim bu sıcaklarda susuzluğa dayanamam gibi geldi
bide zaten ilk aylar riskli gebelikteydim kanamam fln oluyodu genelde yattım çok zor geçirdik o günleri
bizimde bu akşam detaylı ultrason denememiz olucak bakalım inşallah yine ters yatmaz da artık ölçümleri yapılır
inşş bu sefer ölçümleri alınırr zemuszemus
Arkadaslar cok sagolun.Yazdiklarinizi okuyunca icim daha da rahatladi.Allah razi olsun destek ve ilginiz icin.Rabbim hepimize saglicakla bebegimize kavusmayi nasip etsin.
Bu ayin sonu ve 10.ayin 1 inde her iki doktorlada görüsecegim,umarim sonuclar iyi cikar.
inşş canım güsel haberler veririsin bise opuyorumnanaktan
herkese günaydıınopuyorumnanaktan
TULBEçok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatırsın:Saruboceq:
BELGUN canımm inşallah sonuçlar tertemizdir rabbim dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:
GÜLŞENgülel güle git canım annen sana bi güzel bakar o 1.5 kilo olur 5
HUNNY senin de sonucun iyi çıkar da kurtulursun hapardan inşallah
DİRİM cicilerini güle güle giy ben sadece tunik aldım pantolona kara veremedim bi türlü eskilerden giycem bi taneboshayallersmile
ŞİRİNEMgözün aydın
saol canımmopuyorumnanaktan
kızlar ben çıktım hemen dönerimm inşş güsel haberlerle :1rolleyes: boshayallersmile
opuyorumnanaktan
kızlar size bi sorum olcak. benim durumum malum sürekli yatıyorum. fazla oturunca bile bebeği aşağıda hissediyorum kasıklarıma baskı yapıyor. peki normalde bu haftalarda bebek tam olarak nerde duruyor? yani siz göbeğinize baktığınızda şişliği nerde görüyorsunuz. benim gibi göbek deliğinin aşağısında mı (hatta bazen daha da aşağıda ) ? yoksa artık göbek deliği hizasına çıktımı bebekleriniz?
tabi canım yacanım bende gitmediğim doktora ama bende korkuyorum
birde dün oruç tuttum
inşallah düzelir canım
yeterki sağlıklı olsunlar
valla dün ben çok korktum susuz kalınca,sahurdada su içmemiştim
canım inşallah bu sefer detaylı ultrasonunuz ertelenmez
güzel haberlerle gelirsin boshayallersmile
ya kızlar sizinkiler nasıl hareket ediyor
bildiğimiz tekme mi atıyor bebek:)
ben bişey hissedemiyorum:gitme:
canım benim rabbim seni ve bebeğini korusunArkadaslar cok sagolun.Yazdiklarinizi okuyunca icim daha da rahatladi.Allah razi olsun destek ve ilginiz icin.Rabbim hepimize saglicakla bebegimize kavusmayi nasip etsin.
Bu ayin sonu ve 10.ayin 1 inde her iki doktorlada görüsecegim,umarim sonuclar iyi cikar.
inşallah sonuçların güzel çıkar
maşallah canım benim yaDoktor teyzemiz renkli resmimizi kalın kağıda yazdırıp verdi aynanın üstüne iliştirdim nazar boncuğu da taktım geçerken hep görüyoruz öpüyorum falan yerim yerimm yaa
ne tatlıdırlar şimdi boshayallersmile
kızlar size bi sorum olcak. benim durumum malum sürekli yatıyorum. fazla oturunca bile bebeği aşağıda hissediyorum kasıklarıma baskı yapıyor. peki normalde bu haftalarda bebek tam olarak nerde duruyor? yani siz göbeğinize baktığınızda şişliği nerde görüyorsunuz. benim gibi göbek deliğinin aşağısında mı (hatta bazen daha da aşağıda ) ? yoksa artık göbek deliği hizasına çıktımı bebekleriniz?
canım benim göbek çok çıkmadığı için anlayamıyorum
ama benimki aşağıda gibi geliyor
tekrar doktora sormayı düşünüyorum
yukarda olmadığı kesin ama eyvahedigeldismile
oğlum genelde sağ tarafımda ama hareketlerini solda da hissediyorum gezip duruyor sabit bir yeri yok çok aşağıda değil yukarıda da değil ortada sanki.
bayramdan sonra gebelik şekerime bakılacak,doktorum en geç 20 eylüle kadar görüşelim dedi,sonucunla birlikte,sizden de istendi mi gebelik şekeri ölçümü ?gebelerde yapılması gerekiyormuş çünkü gebelik şekeri olurmuş bazı gebelerde ortaya çıkarmış ona göre diyet verilip normale döndürülürmüş,inşallah bende yoktur,sonuçlar güzel çıkar umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?