- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.621
canım benim bundan sonra çifter çifter artacak galiba kendimi tutamıyorum acayip yiyorum ya oh oh çok güzel ben çok yürümeye korkuyorum kanamam olmuştu bir defa çok ayakta kalınca ağrılarım oluyobiz 6. ayımıza girdik bundan sonra kilo alımımız artacakmış havalar biraz serinledi de akşam yürüyüşüne geri başlayacağım artık
slm kızlarr
çok geçmişe gidemedim
neva allah yardımcın olsun canım..
belguncum göremicem ama güzel haberlerle döneceğine inanıyorum fırsat bulursam annemden girip bakarım
dirim güle güle kullan aldıklarını canım
hunny e bişey mi oldu yoksa rutin kontrolemi gidecek kızlar geçmişe çok gidemediğim için bakamadım
inş. güzel haberlerle gelir diyeyim..
denizcim cicilerine bakacam hemen
fazla zamanım yok arkadaşlar memlekete gidiyoruz bugün bi yandan etrafı bi yandan bavul eksiklerini toparlıyorum..bakmadan geçemedim yine 10 gün sonra dönecem inş...kendinize ve meleklerinize iyi bakın..herkese şimdiden iyi bayramlar..
herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri.. geçmişi okuyamadım okumayada hiç halim yok açıkçası ama elimden geldiğince okumaya çalışcam.. işe gelir gelmez aminosentez sonucumun çıkıp çıkmadığını öğrenmek için hastaneyi aradım sonucumun çıktığını ve eşimle birlikte gitmemin ii olacağını sölediler. saat 1 de bizi bekliyorlar sonucu alıp ordaki doktora gözükücem galiba. az sonrada kendi doktorumu arıcam hastaneden çıkınca sonuçla birlikte kendi doktoruma gideceğim birde sonucu alınca bekliyorum demişti. çok heyecanlıyım kızlar. teli kapatır kapatmaz heyecandan galiba ağlamaya başladım ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim halada öleyim zaman nasıl geçecek öğlene kadar bilmiyorum. akşam bol bol dua ettim bebeğim için kendim için ailem için tüm islam alemi için. rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inş. benim için bebeğim için ne olur yine dua edin kızlar bugün güzel sonuçlarla dönelim size güzel haberler getirelim. ben ağlamaya başladım bir baktım bebeğim uyandı kıpır kıpır anladı galiba oda kıpırdaştı baya. hemen sustum şu anda ağlamıyorum ama içim içimi yemiyor değil. büyük gün bugündü ve sonunda 28 gün geçti test olduğum günden bu yana.. Rabbim bebeğimi sağlıkla sıhatle kucağıma almayı nasip eyle sen bebeğimi bana bize bağışla vatana millete hayırlı vefalı sağlıklı bir evlat olarak doğsun inş.
güle güle git gel canım sana da iyi bayramlarslm kızlarr
çok geçmişe gidemedim
belguncum göremicem ama güzel haberlerle döneceğine inanıyorum fırsat bulursam annemden girip bakarım
hunny e bişey mi oldu yoksa rutin kontrolemi gidecek kızlar geçmişe çok gidemediğim için bakamadım
fazla zamanım yok arkadaşlar memlekete gidiyoruz bugün bi yandan etrafı bi yandan bavul eksiklerini toparlıyorum..bakmadan geçemedim yine 10 gün sonra dönecem inş...kendinize ve meleklerinize iyi bakın..herkese şimdiden iyi bayramlar..
canım benim bundan sonra çifter çifter artacak galiba kendimi tutamıyorum acayip yiyorum ya oh oh çok güzel ben çok yürümeye korkuyorum kanamam olmuştu bir defa çok ayakta kalınca ağrılarım oluyo
güle güle git canım
ben 1,5 kila daha almışım toplamda 3 kilo almış oldum şimdiye kadar
canımcım çok geçmiş olsun yazmışmıydım hatırlamıyorum ama görmüşken bidaha söyleyeyim dedim hiç üzülme bak basitmiş çözümü hatta belkide şu bikaç günde normale dönmüştür bugün söyler dr un
güle güle git gel canım sana da iyi bayramlar
benimde yakın zamanlarda kanamalarım olduğundan dikkat ediyorum çok uzun yürüyüşler yapmayız zaten yatağa yatayım beş dakika geçsin kalkmak ya da dönmek isteyeyim hemen pıtışıma ağrı giriyor :kedi:
kızlar konu kiloya gelmişken yazayım bende 1.5 kilo aldım henüz
deniz hayran saolun canlarımolumunekankayizsmile
sağol canım benim üzülmüyorum atlatırız bunu da hayırlısıyla
sana da iyi yolculuklar canım şimdiden bayramın mübarek olsun iyi gezmeler
günaydın kızlar,nasılsınız,ben daha iyiyim,bugün başka bir doktora daha gideceğim,bu sefer doktorum bayan :lepi: muayene olayı kötü bir şey jinekolog olsa neyse de popo olayında insan utanıyor erkek doktordan :kedi:
Canım hamile kalmadan önce ben de gittim doktor erkekti.Soyun diyince eşim dışarı çıktı. Tuhaf oluyor gerçekten. Sonra ben baktım bir de diğer erkek doktor arkadaşım baksın dercesine rektoskopi istedi. Ama o ay hamile kaldığım için yaptırmadım. İnşallah sorunsuz atlatırsın.
Hunnycim sana da çok geçmiş olsun inşallah değerlerin normale dönmüştür güzel haberlerle dönersin
saol canımcımm kan verdim geldimm bakalımm sonucu saat 1 de göstericemm
inşş iyi çıkarr da bidaha hap kullanmak zorunda kalmamm eyvahedigeldismile
hap içemiyorum çok zor gidiyoo ama iğne olsa seve seve olurumm :sm_cool: beni de hap korkutuyoooo eyvahedigeldismile
herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri.. geçmişi okuyamadım okumayada hiç halim yok açıkçası ama elimden geldiğince okumaya çalışcam.. işe gelir gelmez aminosentez sonucumun çıkıp çıkmadığını öğrenmek için hastaneyi aradım sonucumun çıktığını ve eşimle birlikte gitmemin ii olacağını sölediler. saat 1 de bizi bekliyorlar sonucu alıp ordaki doktora gözükücem galiba. az sonrada kendi doktorumu arıcam hastaneden çıkınca sonuçla birlikte kendi doktoruma gideceğim birde sonucu alınca bekliyorum demişti. çok heyecanlıyım kızlar. teli kapatır kapatmaz heyecandan galiba ağlamaya başladım ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim halada öleyim zaman nasıl geçecek öğlene kadar bilmiyorum. akşam bol bol dua ettim bebeğim için kendim için ailem için tüm islam alemi için. rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inş. benim için bebeğim için ne olur yine dua edin kızlar bugün güzel sonuçlarla dönelim size güzel haberler getirelim. ben ağlamaya başladım bir baktım bebeğim uyandı kıpır kıpır anladı galiba oda kıpırdaştı baya. hemen sustum şu anda ağlamıyorum ama içim içimi yemiyor değil. büyük gün bugündü ve sonunda 28 gün geçti test olduğum günden bu yana.. Rabbim bebeğimi sağlıkla sıhatle kucağıma almayı nasip eyle sen bebeğimi bana bize bağışla vatana millete hayırlı vefalı sağlıklı bir evlat olarak doğsun inş.
canım inşş güsel haberlerle dönersinnn opuyorumnanaktan Allah bebişlerimise uzun hayırlı ömürler versinnnn zemuszemus
dualarımısı kabul etsin rabbimm
günaydın kızlar
hunny canım inşallah güzel geçer
güzel haberlerle dönersin
neva canım sanada Allah kolaylık versin
doktor da olsa erkek olunca insan utanıyor
inşallah ilaçla düzelir arkadaşım
belguncuğum inşallah amniyosentez sonuçların tertemiz çıkar
İnşallah Rabbim dualarını kabul eder
güzel sonuçlarla gelirsin
deniz canım cicilerine şimdi bakıyorum
kızlar bende haftasonu 2 tane alt(pantolon),2 tane de üst aldım kendime
ilk defa aldık,ama en küçük bedeni bile büyük geldi
acele ettim sanıırm
inşallah 9.aya kadar giyebilirim,
saol canımm inşş size güsel haberler getiririm
buarada cicilerini iyi günlerde kullan opuyorumnanaktan
slm kızlarr
çok geçmişe gidemedim
yok canımm guatr değerlerim yüksek çıkmıştı oktor hap vermişti kontrole çağırdı bende onun için gittim kan verdim geldimm sonucunu saat 1 de götürücemm bakalım ne çıkıcakk inşş normale dönmüştürr
sana da hayırlı yolculular canımm iyibayramlarrinşş güsel bi tatil olur senin ve bebişin içinn opuyorumnanaktan hayırlısıyla git gel inşş...
kızlar bu arada ben bebişimi en son 12 ağustosta görmüştüm şimdi aradım doktoru 14 üne gün verdiler doktorum şehirdışındaymış bakalımm benim yaramas napıoo haftaya öğrenicemm
buarada biz bayağ güçlendik galibaa ( maşşallah )tepiklerimiz sert sert gelioooo kaydirigubbakcemile3 9. ayda napıcas bilmemm
benimde iştahım iyi
yani yemek yerken birden tıkanıyorumm ama yarım saat sonra nasıl kazınıo miğdemmm oğlum kazıoo
bide ben meyve pek yiyemiyorumm sanki daha çok acıkıyorum iice bayıyo içimi CADIARZU sisnde ööle oluomuu ??:uhm:
denizcimm sizde güle güle kullanın cicilerinizii opuyorumnanaktan
bizde akşama çıkar alırıs heralde
ya anlamıyorumm arefe günü verilcekmiş eşimin maaşı ya hiçmi düşünmesler alıcakları vardır alışveriş yaparlar dieklava: daha geçen ayınkide veerilmedii aklıma geldikçe dövesim gelio hee :mymeka:
neyse ben yine acıktım bişiiler yiyip geliorumm cokacimcoook
çok kötü bir andı sabahı zor etmiştim sonra tekrarladı işte bir kere çatlamış damar çünkü dikkat etmezsem hep olurmuş ama bebişle alakası yok çok şükürgeçmiş olsun denizcim insan çok korkuyo o an ama çok dikkatli ol
yorulduğun anda oturacak bir yer bulamasan bile yere çömel öyle dur ben yoruldumm dayanamıyorum hiç tyapmıycam şeyleri yapıyorum kaldırıma bile oturdum napayım sabredicem artık yoksa çok ağrıyo
teşekkür ederiz teyzesisaol canımcımm kan verdim geldimm bakalımm sonucu saat 1 de göstericemm
inşş iyi çıkarr da bidaha hap kullanmak zorunda kalmamm eyvahedigeldismile
hap içemiyorum çok zor gidiyoo ama iğne olsa seve seve olurumm :sm_cool: beni de hap korkutuyoooo eyvahedigeldismile
canım inşş güsel haberlerle dönersinnn opuyorumnanaktan Allah bebişlerimise uzun hayırlı ömürler versinnnn zemuszemus
dualarımısı kabul etsin rabbimm
yok canımm guatr değerlerim yüksek çıkmıştı oktor hap vermişti kontrole çağırdı bende onun için gittim kan verdim geldimm sonucunu saat 1 de götürücemm bakalım ne çıkıcakk inşş normale dönmüştürr
sana da hayırlı yolculular canımm iyibayramlarrinşş güsel bi tatil olur senin ve bebişin içinn opuyorumnanaktan hayırlısıyla git gel inşş...
kızlar bu arada ben bebişimi en son 12 ağustosta görmüştüm şimdi aradım doktoru 14 üne gün verdiler doktorum şehirdışındaymış bakalımm benim yaramas napıoo haftaya öğrenicemm
buarada biz bayağ güçlendik galibaa ( maşşallah )tepiklerimiz sert sert gelioooo kaydirigubbakcemile3 9. ayda napıcas bilmemm
benimde iştahım iyi
yani yemek yerken birden tıkanıyorumm ama yarım saat sonra nasıl kazınıo miğdemmm oğlum kazıoo
bide ben meyve pek yiyemiyorumm sanki daha çok acıkıyorum iice bayıyo içimi CADIARZU sisnde ööle oluomuu ??:uhm:
ya anlamıyorumm arefe günü verilcekmiş eşimin maaşı ya hiçmi düşünmesler alıcakları vardır alışveriş yaparlar dieklava: daha geçen ayınkide veerilmedii aklıma geldikçe dövesim gelio hee :mymeka:
kan sonucunda inşallah iyi çıkar canım
selam kızlar bugun ayrıntılı ultrasonumuz vardı cok şükür sonuçlar iyi çıktı.
bende yiyeyim canım birdeben yaş incir ve armut yiyorum süper valla tavsye ederim faydasını gördüm :)
çok iyi gidiyorsun canımben 1,5 kila daha almışım toplamda 3 kilo almış oldum şimdiye kadar
canım bende gitmediğim doktora ama bende korkuyorumsağol canım ilk duyunca korktum ama çözümü basitmiş neyseki
elimde şişemle dolaşıp duruyorum bi yatıyorum bi kalkıyorum
bu akşam kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diycek
canım sana iyi yolculuklar şimdiden iyi bayramlarslm kızlarr
çok geçmişe gidemedim
benimde iştahım iyi
çok kötü bir andı sabahı zor etmiştim sonra tekrarladı işte bir kere çatlamış damar çünkü dikkat etmezsem hep olurmuş ama bebişle alakası yok çok şükür
teşekkür ederiz teyzesi
kan sonucunda inşallah iyi çıkar canım
canım inşş tekrarlamas kanamann
saol canım inşş sonuçlarım iyi çıkarr
bende yiyeyim canım birde
mürdüm eriğide iyi geliyor aklında bulunsun
ama bende gaz sancısıda yapıyor ya :kedi:
çok iyi gidiyorsun canım
kızlar ben herhün tartılıyorum
bugün 51.5 mi ne geldi
dün 51.1
bazen 52 küsür
şiştiğim için mi bu kadar değişiyor anlamıyorumCADIARZU
canım bende gitmediğim doktora ama bende korkuyorum
çünki ben suyu çok az içiyorum :gitme:
birde dün oruç tuttum
iyi hergün tutmamış dedim ya :kedi:
ağzım kurudu ciğerlerim yandı dedim bebek inşallah iyidir
inşallah düzelir canım
canım sana iyi yolculuklar şimdiden iyi bayramlar
canım iş veren ne anlar çalışanın halinden bende sinir oluyorum
özelde çalışırken,bizimkilerde hep geç verilirdi
yarım verilirdi,sürekli müdürün odasının önünden geçerdik
çağırır da maaşlarımızı verir diye
canım bende pek meyve yiyemiyorum
az az yiyorum,benimde midem kazınıyor
meyve acıktırırmış zaten canım
kızlar ayrıntılı ultrason ne kadar sürüyor
bide bebek arkasını dönerse yapılamıyor sanırım değil mi?
bilen biri varsa söylesin bende haftaya gidicem inşş :1rolleyes:
ayy bebişimi çok ösledimm hep içimde ama
canım gözün aydın a.s.
kızlar ayrıntılı ultrason ne kadar sürüyor
bide bebek arkasını dönerse yapılamıyor sanırım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?